• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN SAPIKMIŞIM :)

Kirbac :KK70: ya tutamiom kendmi su konu geyige tasinsa :KK70:
mınnak gelıp taslıcak bızı konusunu geyık konusu yaptık ama ılk yorumum gercekten cok gercekçi ve mantıklı bır yorumdu sonra cıvıttım ben :KK45:

arkadaşlar bu 3cü yazışım. konuda geyik lütfen yapmayın dedim ama hala devam edilmiş. artık sonucuu bilemiyorum ben
banla bunları kardeş beni hemen banladın hanım hanımcık iki çocuk anası beni benn:63::63::KK57:

banla bunları kardeş beni hemen banladın hanım hanımcık iki çocuk anası beni benn:63::63::KK57:
ben banlamıyorum. bölümün editörüyüm. arkadaşlara 2 kere yazdıım. dedim geyik yapmayın. bakın geçen 2 konuda 40dan fazla üye banlandı. ama devam edilmiş.

ben banlamıyorum. bölümün editörüyüm. arkadaşlara 2 kere yazdıım. dedim geyik yapmayın. bakın geçen 2 konuda 40dan fazla üye banlandı. ama devam edilmiş.
Bende geçen konuda banlaandim @Mune banladı beni saolsun ilk banim di çok alindim:KK12:

Cinsel hayatın var mı arkadasım, özel olmazsa merak ettim..
Yoksa da Olmalı. Aşırı sapkınlıklar olmadığı sürece gayet doğalsın bence ;)

:KK70::KK70::KK70: neden ben sapikmisim baslikli konuda acaba beni etikledin , ortak gecmisimizden dolayimi:KK70:

genis omuz severim ben, bide bogaz bölgesini ense felan

seni nereler gicikliyor bebegim anlat ögrenelim :KK51:

Gecmise bak :KK8:yokkiz icimde kotu niyetler yoktu sanadece @minnakmimar cima sapik olmadini anlatmk icin sey etmistim :eek:

Gecmise bak :KK8:yokkiz icimde kotu niyetler yoktu sanadece @minnakmimar cima sapik olmadini anlatmk icin sey etmistim :eek:

ya simdi bir sürü sey yazmak istiyorum ama icimdeki banlanma korkusunuda yenemiyorum off

bence asil sapiklar, konu sahibine sapik diyenler :KK14:
diyorum ve takipte kaliyorum...

Okycim gel bu konuyu geyiğe taşı istediğimiz gibi takılalım :27: hadi söyle söyle adolislere kimse hayır dimez :KK8:

Back
X