Ben secemedim

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul

ikisi arasında kaldım yine fikrinize ihtiyacım var ikisininde 4-5 cm uzun halini dusunun cunku mankenlerin boyları daha uzun gunluk kullanmak icin ozel biryer icin falan degil beyaz sanki biraz daha abartılı geldi bana ama karar veremedim hangisi daha guzel

canım valla bana da yeşil abartılı geldi,veya resimde de öyle gözüküyo olabilir.beyaz çok şık,tam yazlık bir elbise,desenleri ve arkadan görünüşü çok hoş...

valla ikisi de ayrı bi güzel
ama beyaz üfül üfül tam bu sıcaklarda daha rahat edersin diye düşündüm
yeşilin de ayrı bi havası var ama, hele fiziğin güzelse, vücudunu sarıcak, vücut hatlarını ortaya çıkaracak bi elbise, mükemmel durur

günlük kullanım için ikisi de cook tehlikeli :)cok havalı yeşil. beyazda günlük kullanım için biraz ne bilim gecelik gibi :)

gunluk kullanıma gidermipeki boyle kuması tul gibi ya teredutte kaldım:26:

ben günlük kullanırdım bu elbiseyi buna benzer var benim
yeşil seksi duruyor ama şu var ben mesela fermuarı gözüken elbiseleri sevmiyorum pek itici geliyor.

günlük kullanım için ikisi de cook tehlikeli :)cok havalı yeşil. beyazda günlük kullanım için biraz ne bilim gecelik gibi :)

katılıyorum sana ...beyez yeşile göre daha iyi..oda gecelik gibi.. oyuzden sordum arkadasa nerde giyeceksin diye ...

katılıyorum sana ...beyez yeşile göre daha iyi..oda gecelik gibi.. oyuzden sordum arkadasa nerde giyeceksin diye ...

yesili ancak tatilde boyle giyerim ama yasadıgım yerde taytla giyebilirim diye dusundum aslında..beyazda hosuma gitti ama dediginiz gibi tullu falan ya gece elbisesi gibide geldi gozume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…