Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davet filan yok. Herkes buyursun gelsin.
Gerekirse kendi kendime takılırım.
Hoşgeldin yar topiğimeee.
![]()
Ya diğer topiklerde de yazıyorum ama çok kalabalik oralar.Aranan topik bulundu![]()
Yanlış emojiYa diğer topiklerde de yazıyorum ama çok kalabalik oralar.![]()
Davet filan yok. Herkes buyursun gelsin.
Gerekirse kendi kendime takılırım.
Hoşgeldin yar topiğimeee.
![]()
Davet yok ama gelmezsen ayıp ederdinNedemek yok
iyi yapmışsın havamız yerine gelsin azcıııkYa diğer topiklerde de yazıyorum ama çok kalabalik oralar.![]()
Ya çok değil ama üstüste oldu.bunlar hep çok ban yemekten![]()
![]()
ben senin rengin gri sanıyordum. yeşil görünce şaşırdımYa çok değil ama üstüste oldu.![]()
Evet bana özel tahsis edildi. Yağmur bulutu grisi.ben senin rengin gri sanıyordum. yeşil görünce şaşırdım![]()
Suytyen yoksunlugu konusu benim degil ya yanlış hatırlamışsın. Ama ben de senin topiğine getiririm olsun.Veeeiiiiyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adettendir bunu getirdim davetiyelik
![]()
ama burdaki geyik oooordakinin tadını vermiyor bence ciksEvet bana özel tahsis edildi. Yağmur bulutu grisi.![]()
![]()
Yok ben sana hediyelik olarak getirdim topikineSuytyen yoksunlugu konusu benim degil ya yanlış hatırlamışsın. Ama ben de senin topiğine getiririm olsun.![]()
Her yerin geyiği özeldir. Ben yine her yere maydonoz olmaya devam edeceğim.ama burdaki geyik oooordakinin tadını vermiyor bence ciks![]()
![]()
Ay sağol viktorya sikrıt di mi başka olmaz biliyosun. Gidip de seher yıldızı getirmemişsindir diye düşünüyorum.Yok ben sana hediyelik olarak getirdim topikine![]()
nickini niye degistinHer yerin geyiği özeldir. Ben yine her yere maydonoz olmaya devam edeceğim.![]()