• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş problemleri

Benim merak ettiğim bisi var, bu herif ve bu hayat ile Tiramisunun bisküvisini bile hazır almayıp kendin yapma motivasyonunu nasil sagliyorsun, alışverişe bile gitmene izin vermediği için mi yoksa?
Grusenka değil de Grugeyşa resmen.

Arkadaşlar mesajlari ancak gorebildim. Herkes sinirlenmiş ama 20 yıl once onu boyle kabul ettim, toy ve çok aşıktım. Aşırı kontrolcu biridir, bunu anlamam 30lardan sonra oldu tabi.. simdi suan (uzaktan) universite okuyabilmek icin bos zamanimda surekli ders calistigimi da soyleyecegij ama yine sanki ustume geleceksiniz gini hissettim, normalden biraz fazla pasif ve biraz fazla salak gibi gelmis olabilirim ama gercekleri soyledim, yine de herkse tesekkurler. Kimseyi tahrik etmek istemedim, hayatimda arayacagim en son sey bu, su saate sunlari yasamis biri olarak. Disari konusu da biraz fazla dindar, muhafazakar ve kontrolcu birilerini tanidi iseniz, eslerini cok fazla kisitlarlar genelde. Tanimadiniz sanirim, sizin icin ne mutlu.
Benim eşimde öyle maalesef tek bir yere gittiğim yok maalesef 9 senedir böyleyim kaynanamla beraber oturdum 2 3 sene sonra ayrı eve çıktık bu benimde zoruma gidiyor tek oda degil arkadaşlar suan ayrı bir şekilde anlatucam bana akıl verin neolur

Arkadaşlar iyi gunler ben 30 yaşıma giricem eylülde 4 çocuğum var en buyuk çocuğum 3. Sınıfa gecti en küçüğüm 1yaşında sorun şu evet ben tek bir yere çıkamıyorum evet çocuklarım küçük farkındayım ama bunalıyorum bazen evdeyim surekli ve hep aynı şeyler gelen giden yok annem gil arada bir geliyorlar dışarı çıktığımızdada esimle Çıkıyoruz tek biryere gitmiyorum bunlarıda geçtim eşimle beraberliğimiz bu son zamanda gecıktı baya adet oldum falan ama bakıyorum eve geliyor ne bir konuşma telefon elinde oturuyor kendine ilişkiye girdiğimizdede çocuklar uyuyana kadar saat geç oluyor erken işe gittiği için diye duşunuyorum 1 sefer olup bitiyor ya ilişkimizdrde soğukluk var zaten afedersiniz erken boşalıyor 2.sefer olsun dediğimde git banyo yap geç oluyor diyor e doğru duzgun ne bir öpme ne birşey bundan dolayı çok sıkıldım dünde birsey soruyorum cevap vermedi bana ilgisiz hissediyorum kendimi bugun de senden hayır yok zaten falan dedi dun ilişkiye girmedik diye galiba e banyo yapmamıştım ki üzerine bide o afra tafra yapıyor e evlilik yıldonumu doğum gunu olsun 9senedir birsey almamıs bana kendine ayakkabı getiriyor getirmiş dun ben dedimki benim ayakkabılarım eskilmez 2 3 ayda bir dışarı ççıktığım için döndü bana sınırlı bir şekilde senide memnun edemiyoruz dedi ben hergun sanki ondan altın bekliyorum gibi 9 senedir ne yaptı bana eve bağlamış beni zaten gittiğimiz yerler dışarıda park falan bide kaynanam gile gidiyoruz arada annemlere gidiyoruz annem gel kal diyor orda rahat edemiyorum çocuklar durmuyor ellerini dolaplara suruyorlar iz oluyor diye annem diyor gel sana temizlik yaptırırız falan bende gitmek istemedim. Aile sorunlarıda var zAten e kaynanam gile de gidiyoruz çocuklar bahçede oynasınlar diye bahçeli evleri orada bana karşı konuşmalarını duydum onlarda aynı yani bi gideceğim dogru duzgun yer yok gerçekten yoruldum bu arada eşimiştwn çıkıp kaynanam gile gider akşam yemeğide orda yer 9 10da eve gelir 2 saat yuzunu görucez çocuklarla o saatte de telefonla uğraşıyor bide uzerine o afra tafra yapıyor az önce mesaj yazdım ben gerçekten çok caresizim

Arkadaşlar mesajlari ancak gorebildim. Herkes sinirlenmiş ama 20 yıl once onu boyle kabul ettim, toy ve çok aşıktım. Aşırı kontrolcu biridir, bunu anlamam 30lardan sonra oldu tabi.. simdi suan (uzaktan) universite okuyabilmek icin bos zamanimda surekli ders calistigimi da soyleyecegij ama yine sanki ustume geleceksiniz gini hissettim, normalden biraz fazla pasif ve biraz fazla salak gibi gelmis olabilirim ama gercekleri soyledim, yine de herkse tesekkurler. Kimseyi tahrik etmek istemedim, hayatimda arayacagim en son sey bu, su saate sunlari yasamis biri olarak. Disari konusu da biraz fazla dindar, muhafazakar ve kontrolcu birilerini tanidi iseniz, eslerini cok fazla kisitlarlar genelde. Tanimadiniz sanirim, sizin icin ne mutlu.
Kendine de o kadar muhafazakar mı acaba

Sadece bunlar olsa... Ramazan ayinda oruclu iken, o an acil sayilabilecek bir durum uzerine hastaneden donuyorduk mesela, arabamizin icinde sohbet ediyorduk, araba seyir haklnde, camlari kapali, eskilere dair bir seyker anlatmak uzereydim ve ben genelde hep gulecimdir, yapim bu. Birden bire agzima elinin tersi ile vurdu ve inanin felc gecirdigimi sandim aci ile. Agzima kan dolmaya basladi damaklarimdan, ve bir muddet uyustu. O ise soylenmeye baslamisti bile, "azicik edepli ol diyorum sana, o dislerini gosterme, kadin dedigij azicik agir olur, edepli olur..." aramizda cikan sorunlarin cogu buradsn cikar. Evde acik giyinme edepli ol, deprem olabilir, sarki mirildanma seytan olma, besmele cek, gavurlarin yemeklerimi yapma, cok cesit yapma, kudurdun.
Eşiniz dindar falan değil. Hatta insan bile değil. Gerçekten çok sinirlendim. Ağzıma gelen çok ağır cümleler var eşiniz için buraya yazamıyorum. Yüzünüzdeki gülümsemeyi bile solduran, hazmedemeyen bir mahluku hayatınızda lütfen tutmayın. Şiddete sessiz kalmayın. Kendinize bu hayatı reva görmeyin.

Bu dindarlık kısıtlamak, muhafazakarlık değil. O kadar uğraşacağım paşam beğenmeyecek. B.. yesin afiyetle. Cinriliğinden dışarı adım atmıyor sorarlarsa ben muhafakarım, heee heee kesin öylesin ruh hastası

Hiçbir kadın tanımıyorum ki kocası tarafından böyle bir muameleye maruz kalıp (Dışarı çıkarmama) sesini çıkarmasın.Olayın dindarlıkla hiçbir alakası yok.Abim gayet namazında niyazında dindar biri ama yengem dışarı çıkarken izin almıyor ve istediği yere de gidiyor.Hatta çevremde gözlemlediğim kapalı arkadaşlarım da böyle.Okulda kapalı bir öğretmen arkadaş ım var çocuğu da var.Eşi polis memuru olduğu için onlarla sürekli vakit geçiremiyor.Kadın da arkadaş grubuyla o tur senin bu tur benim geziyor valla.Bahsettiğin olayın dindarlıkla alakası yok.Gerçeklerden çok uzak.

Hiçbir kadın tanımıyorum ki kocası tarafından böyle bir muameleye maruz kalıp (Dışarı çıkarmama) sesini çıkarmasın.Olayın dindarlıkla hiçbir alakası yok.Abim gayet namazında niyazında dindar biri ama yengem dışarı çıkarken izin almıyor ve istediği yere de gidiyor.Hatta çevremde gözlemlediğim kapalı arkadaşlarım da böyle.Okulda kapalı bir öğretmen arkadaş ım var çocuğu da var.Eşi polis memuru olduğu için onlarla sürekli vakit geçiremiyor.Kadın da arkadaş grubuyla o tur senin bu tur benim geziyor valla.Bahsettiğin olayın dindarlıkla alakası yok.Gerçeklerden çok uzak.

Back
X