ben seni haketmiyorum ne demek?

ates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
38
0
86
Kocaeli
kızlar bi erkeğin seni çok seviyorum ama seni haketmiyorum deyip ayrılmak istemesi ne demek?..hayatında biri olmadığından eminim..

Son düzenleme:
Başka bir anlamı olamaz bunun, senden ayrılmak istiyor ve aklında kötü kalmamak için seni seviyorum ama haketmiyorum laflarıyla kendisini acındırıyor..

kızlar bi erkeğin seni çok seviyorum ama seni haketmiyorum deyip ayrılmak istemesi ne demek?..hayatında biri olmadığından eminim..

Belki gerçekten senin iyiliğini istiyordur tanımadan bu kadar saldırmaya gerek yok bence.Belki doğru söylüyordur senin mutlu olman için söylemiştir ihtimal dahilinde bunlar diğer yorumlar gibi

Belki gerçekten senin iyiliğini istiyordur tanımadan bu kadar saldırmaya gerek yok bence.Belki doğru söylüyordur senin mutlu olman için söylemiştir ihtimal dahilinde bunlar diğer yorumlar gibi

saldirmak derken ??????

Tabiki de tanımıyoruz biz o kişiyi ben genel olarak erkeklerin sergilediği davranışlardan dolayı öyle bir yorum yaptım ki diğer arkadaşlarda bu nedenle yapmışlardır.Açıkcası bence konu sahibi de tanıyamamış belli ki malum kişiyi.Anlamamış çünkü neden öyle bir şey dediğini.

İyiliğini mi istiyor ?? Yapmayın nolursunuz çocuk mu kandırıyor bu beyefendi :)
100 yıl önce inanılıyordu bu lafa.

Sorun sende değil bende...
Sen çok iyi birisin...
Ben seni haketmiyorum...

Hala var mı sahi bu bahaneleri uyduran adamlar ?

Bende zaten yorumumun sonunda bu söylediklerim diğer arkadaşlar gibi ihtimal dahilinde dedim.Hemen peşin hükümlü olmamak lazım dedim:)

Ayrılmak için bahaneler üretiyor kesinlikle
Ya da daha fazla uzatmayalım kendi hayatımıza bakalım

Seven erkek bunu asla söylemez, yedekte biri var,ne biçim soğan erkeği bu ?

kibarca ayrılma isteğini dile getirmiş.insanoğlunun nefsi her zaman iyiyi en iyiyi arzular.kadınlar için de erkekler için de''sen bana fazla iyisin'' cümlesi ayrılık safhasında nezaketen söylenen ve olayı bitiren cümledir.

rizelimm53 saldirmak derken kim kime saldirmis bi aydinlatirsan,biz burda konularina yorum yaptigimiz kimseyi tanimiyoruz sadece fikrimizi belirtiyoruz ki erkeklerin coguda ayni palavralari atiyor,senin direk gelipte tanimadan saldirmak die kullandigin kelime cok yanlis tanimadan yorum yapmak desen daha kibar olurdu !

bahane arıyorum sana karşı dürüst olamadıgım için klişe lafların arkasına sığınıyorum demek

Saldırmak sözcüğüne çok takılma bence ben sadece kendi yorumumu söyledim peşin hükümlü olmamak lazım anlamında bi anda "yalandır" bıraksın bu palavlaları gibi yorumlar başlayınca ayrıca sizin söyledikleriniz de ihtimal dahilinde dedim.Yani sana terörist demedim en nihayetinde ama kabalık olarak algılandıysa özür

hiç inandırıcı gelmio bu sözler, uğraş çaba göster de haket o zaman derler adama!

bencede aynen sözlere katılıyorum .o kişiden hayır gelmez sana seni gözdn çıkardım demek

ben bana terörist dedin demiyorum ki,biraz kalabalik olarak algilandi yani neye saldiriyoruz sanki herkez fikrini belirtiyor...neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…