Sende ha bire resim yükle çatlasın dursunn ohhh oohhh
Bakalım ozamanda beğenebilecek miii![]()
Erkek arkadaşım o konuda oldukça aktif zaten ama kızın bunları görüp görmediğinden emin değilim. Sanırım değil ki peşine düştü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende ha bire resim yükle çatlasın dursunn ohhh oohhh
Bakalım ozamanda beğenebilecek miii![]()
Bak ben seni şimdiden erkek arkadaşının ablasına karşı doldurmak, daha iş ciddiye binmemişken ablasını zıt bellemeni istemem ama, sen bu oyuna gelme benden söylemesi. İnan bana, evde kendi kendine sinir ol, hatta bağır küfret ama sakın sakın erkek arkadaşına bu konuda bir şey söyleme, huzurunuzu bozma, yokmuş gibi davran benden sana tavsiye.
Ve sakın ola ki, erkek arkadaşına ablasını kötülemek gibi bir hata yapma![]()
ablasının bu kadar ince düşüneceğini sanmıyorumerkek arkadaşınızla konuştunuz mu çok takılmayın bence şu an dikkat çekmeye çalışıyo demek ki
![]()
Konuştum dedim çok rahatsız edici bir durum. Aynısı senin açından olsa senin tepkin ne olurdu dedim halısın diyor ama ben ne yapabilirimde kalıyoruz. Birşey yapılmıyo olmasıda beni uyuz ediyor![]()
canım benim erkek arkadaşına doru bir şekilde dile getirmene sevindim ve anlayışlı ve empati yetegi oldu belli olan sevgilin sana hak vermesi senin gibi düşünmesi bunu dile getirmesi bence senin için en güzel şey cogu erkek saçmalama abartma diyerek konuyu savuşturur daha da üstüne gidersen sıkılır kavga çıkar kendini haklı göstermek için ablasına gelince bilerek yapmışsa cok ayıp etmiş sana bir sevi yok saymak gibi olmuş bilmeden öle söleme cabasına girmişsse düşüncesizlik yapmış derim ama sunu bilki kesinlikle ama kesinlikle erkek arkadaşına bu konuyu açıp açıp onu sıkma ve ablasına onu kötüleme oda zaten akıllı birine benziyor neyin ne oldunun farkında sevgilin foto yükle ablasıyla çekil yükle onun görmesini sağla yeter bence derim ben bbirde zaten sevgilinin sana olan sevgisinden ilgisinden eminsen hiç kafanı şüpheyle doldurma ters bişey görürsende kesinlikle nazik bir sekilde dillendirmende fayda var ben böle düşünüyorum yarın birgün artık sabrım biterse olacaklardan ben sorumlu değilim diyerek uyar yarın birgün sen haksız çıkma tatlım![]()
çok sinir bozucu gerçekten o kız bir kere kafayı tekrrdan sevgilinize taktıysa kesin peşinizi bırakmaz.. ablayıda arkasına almış valla işiniz çok zor.. sevgiliniz sizi çok seviyosa zaten korkmanıza gerek yok .... hiç o kızdan bahsedipte sevgilinizin aklına getirmeyin onu beynini sulandırmayın açıkcası... eski duyguları falan tekrar canlanır allah korusun yani hiç gerek yok... ayrıca biz ne çekiyosak böyle yavşak hemcinslerimizden cekiyoruz... çok meraklılar elin kocasını sevgilisini kapmaya... Allah bin bir türlü belalarını versin onların ne diyimmm....... inşallah kötü şeyler yaşamazsınız
lütfen küfürlü laflar kullanmayalım bu siteye daha 18 yasını doldurmamıs insanlarda okuyor düşüncelerinize saygı duyuyorum ve coguna katılıyorum ama kelimelerini daha itina ile secerseniz sevinirim![]()
Merhaba arkadaşlar, bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ancak daha yeni üye oldum. Paylaşmak istediğim ve fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bir erkek arkadaşım var çok uzun süredir tanışıyoruz ve 3 yıldırda beraberiz. ciddi bir yöne giden ilişki türlerinden. Ancak şu aralar ço sık ortaya çıkan bir sorun var. Eski sevgilisi. Eski sevgilisi ablasının yakın arkadaşı. Daha önce kendisiyle ilgili hiç problemim yoktu aklıma bile gelmezdi. Ancak oda sevgilisden ayrıldıktan sonra sevgilimin ablasına ne yapıyor sevgilisi var mı diye sormuş. Ablasıda (görümce değil mi!!!) gelip hemen bizimkine yetiştirmiş. Önceleri biraz rahatsız etti ama şu aralarda face te sevgilimin ve ablasının beraber olduğu resimleri beğenip duruyor. Bence bilerek yapıyor görünsün diye. oldukça rahatsız ediyor bu durum beni ama ne yapacağımıda bulamıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
4 senedir maalesef ben de eski sevgililerden çekiyorum. Durumumuz aynı erkek arkadaşımın eski sevgilisiyle, görümcem daha öncelerden tanışıyorlardı. Sadece erkek arkadaşım tanıdıklarına yeni bir ilişki yaşayıp eski sevgilisinin hiç bir yerden ulaşmamasını rica edip bütün arkadaşlarından sildirmişti facebooktan. Bence erkek arkadaşına rahatsız ve tedirgin olduğunuzu söyle. Çünkü kafanda kurup kurup erkek arkadaşına patlayabilirsin bu da yanlış anlaşılır konu güven meselesine gelir. Bi zahmet ablasından da rica etsin artık beni sormasın vs vs diye.
Seytan diyo al karsina senin ailen beni istemiyor mu bu nasil is boyle oldu olacak benm eski erkek arkadasimda , arkadaslarim vasitasiyla bana ulassin de diyo. Yani icime sindiremiyorum bu durumu ablasinada bileniyorum