Ben sevilmeyen ve sayılmayan bir insanım...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Çocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
soğuk ve sert bir insan olduğum doğru
ama konuşunca öyle değilim
dedikoduyu sevmiyorum, birine söylediğim tek bir cümleyi başkalarından duymaya tahammülüm yok
öyle gereksiz konuşmayı da sevmiyorum
ama sebepsiz yere insanların benden beni kıracak şekilde hoşlanmamasını anlayamıyorum.
seyahatten beraber geldiğim kişiye hoşgeldin diyip bana hiçbir şey demeden giden kişiyi anlamıyorum
işyerinde bundan sonra doğum günleri düzenli kutlanacakmış diyip, seninki de geçen ay mıydı hiç belli etmedin diyenleri anlamıyorum
amir konumunda birinin ben bize kahve alıyorum o da ne alırsa alsın demesini de
insanlar beni sevmiyor.
işin kötüsü saygı da duymuyor
ben de yok olmak istiyorum
un ufak olmak
silinip gitmek

Çocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
soğuk ve sert bir insan olduğum doğru
ama konuşunca öyle değilim
dedikoduyu sevmiyorum, birine söylediğim tek bir cümleyi başkalarından duymaya tahammülüm yok
öyle gereksiz konuşmayı da sevmiyorum
ama sebepsiz yere insanların benden beni kıracak şekilde hoşlanmamasını anlayamıyorum.
seyahatten beraber geldiğim kişiye hoşgeldin diyip bana hiçbir şey demeden giden kişiyi anlamıyorum
işyerinde bundan sonra doğum günleri düzenli kutlanacakmış diyip, seninki de geçen ay mıydı hiç belli etmedin diyenleri anlamıyorum
amir konumunda birinin ben bize kahve alıyorum o da ne alırsa alsın demesini de
insanlar beni sevmiyor.
işin kötüsü saygı da duymuyor
ben de yok olmak istiyorum
un ufak olmak
silinip gitmek

Doğalsındır, çok kendinsindir. . O yüzden. Bize silik muamelesi yapıyorlar. Çok yaşadım. Bırak yapsınlar.

Herkesten çok çalıştığım halde beni hiç yerine koyup yalakalarını yere göre sığdıramayan amirim de oldu.

Varlığım varlığıma armağan olsun diye geçinip gidiyorum.
umrumda değil gibi görünüyorum belki ama öğle arasında tek başına yediğim yemeklerde sorun siz bana
belki sorun bende
ama bu kadar da değil
kafama takıyorum üstelik

Karşı tarafın kalitesi, saygısızlığı deyip umursanmayacak durum var, bir de 'acaba benden mi kaynaklanıyor' diye kendinizi sorgulayacak durum var.

Soğuk ve sertmişsiniz. Mesela?
Sizin davranışlarınız nasıl, insanlara bakışlarınız nasıl? Sizin durumunuzu bilmediğim için soruyorum ama bazı insanlar bu şekilde yok sayılmayı ve sevilmemeyi kendileri çağırır. Sizin davranışlarınız da önemli.

Karşı tarafın kalitesi, saygısızlığı deyip umursanmayacak durum var, bir de 'acaba benden mi kaynaklanıyor' diye kendinizi sorgulayacak durum var.

Soğuk ve sertmişsiniz. Mesela?
Sizin davranışlarınız nasıl, insanlara bakışlarınız nasıl? Sizin durumunuzu bilmediğim için soruyorum ama bazı insanlar bu şekilde yok sayılmamayı ve sevilmemeyi kendileri çağırır. Sizin davranışlarınız da önemli.

haklısınız. objektif olsun diye yazdım zaten onları. suratsız biriyim evet. ama hoşgeldin derim, hayırlı olsun derim, yardım ederim, suratsız da olsam yaparım sanırım bunları.

Zaman zaman tıpkı senin gibi hissettiğim olmuştur. Çünkü ben de dışarıdan soğuk, konuşunca biraz sert geliyorum insanlara. Beni daha yeni tanımaya başlayan birinin herkesin içinde bana "Soğuk nevale."demesini de ömrüm boyunca unutmayacağım. Ama barıştım tüm bunlarla biliyor musun? Eskiden, yani bu soğukluğumu ilk fark ettiğimde kendimi yumuşatmaya çalıştım özellikle. Yeni girdiğim işyerinde herkes kadındı ve bunu fırsat bilip içlerinden dostlar edinmeye çalışarak yumuşak davrandım herkese. Sonuç? Her fikrini açıkça belli eden bir arkadaşın söylediği "Sen hiç samimi değilsin. Yapmacık davranıyorsun." oldu. İşte o gün barıştım tüm sertliğimle. Sevmeyen sevmesin arkadaşım, biz yalaka olamıyoruz ne yapalım? Biz kikir kikir gülemiyoruz sıradan gündelik sohbetler sırasında. İnsanlar belki eğlenmiyor bizim yanımızdayken ama onlarla da dert ortağı olamıyorlar mesela. Tavsiyem, sen de kendinle barış. Eminim hepsi yüzeysel insanlardır. Sen hepsinden farklısın bu yüzden de yalnızsın muhtemelen.

Back
X