ben sevilmeyen...

hande_71

nefret et, ama acıma...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
874
247
ben evin sevilmeyen istenmeyen bir kız çocuğu olarak dünyaya gelmişim. kötü kaderim o anda başlamış.
aklım erdi ereli ailemin benim ne kadar erkek olmamı istediğini biliyorum. bu çok acı ve üzücü gerçekten.
daha cinsel kimliğimin farkında olamadığım yaşlarda keşke ben erkek olsaydım derdim. bunu yalnızca kendime itiraf ederdim. hatta ergenlik zamanımda erkekliğe özenipte erkek gibi giyindiğim çok olmuştur. ama konu bu değil. normal bir bayanım çok şükür. bu kısmı yazmamın sebebi suçsuz olduğum halde hiç sevilmeden büyümem. belkide suçum dişi olarak dünyaya gelmekti...
kız çocuğu okutulmazdı, kız çocuğunun bisikleti olmazdı,parası olmazdı, kız çocuğu sevilmezdi, kız çocuğu çalışır eve para getirirdi benim ailemde.
ablalarım var onlarda sevmezdi beni çocukken, haa şimdi daha farklı herşey artık koca kadın olduk.
20 yaşlarındaydım. sevgiye aç büyümüştüm. biriyle tanıştım onu çok sevdim o da beni. en önemlisi oda beni seviyordu. ama birşeyler yolunda gitmedi. ailem bir takım bahanelerle beni vermedi o na. ayrıldık. unuttuk birbirimizi... daha sonra aileminde istediği biriyle görücü usulü evlendim. ben aslında eşimden hoşlanmış onu sevmiştim. onunda beni sevdiğini sanıryordım. ama sevmediğine çok çok eminim.
o da zamanında birini sevmiş. sanırım o kız eşimi pek sevmediğinden başka erkeklerlede konuşmuş. eşim bunu öğrenince ayrılmışlar. ama nedense aklından atamıyor sanırım. bana hiç değer vermiyor. yeri geliyor kırıyor hakaret ediyor. ama işi düşünce hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. 2 . çocuğuma hamileyim ve aşırı duygusalım. çok uğraş veriyorum yuvam için. ben seviyorum eşimi ve onunda beni sevmesini az da olsa ilgilenmesini en azından güleryüz göstermesini istiyorum. vede beni başkalarına karşı küçültmemesini istiyorum. kızdım eşime benim ne günahım vardı madem başkasındaydı gönlün onu alsaydın benim günahıma girmeseydin diyorum.
konunun buralara kadar gelmesinin sebebi faceye benimle ve oğlumuzla bir mutlu aile resmi koymaması hatta öyle bir resim çekinmemesi. o sevdiği kişide evli.ve faceden ona evliliğinin mutsuz bir evlilik gibi sanki ben onun başına bela olmuşum ben gidip onu istemişim gibi göstermek istemesi. çok üzülüyorum çok kırgınım hayata. ailemden sevgi görmemiş biri olarak bunu haketmediğimi düşünüyorum. hiç kimse bunu haketmez tabiki. biliyorum zorla güzellik olmaz ama ben eşime kendimi sevdire bilir miyim. bunu başara bilir miyim. yoksa herşeyi oluruna bırakıp eşimden hiçbir şey beklememlimiyim. oğluma ve karnımdaki yavruma hep onları çok sevdiğimi söylüyorum. umarım ailemden ve eşimden görmediğim sevgiyi oğullarımdan görürüm.
uzun oldu biliyorum daha yazacak çok çok şey var kısa kestim inanın. sadece içimi dökmek istiyorum hatta bağırmak hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum :KK43:

Cok uzuldum yaziklarinizi okuyunca.Esiniz de sizi sevmedigini itiraf mi ediyor ? Sizi sevmediyse nasil 2 cocuk yapabiliyor ki.

gezmeye gitmiştik ben eşim çocuğum ve görümcemle. oralarda resimler çekinip durdular. bir çoğunuda ben çektim tabi. faceye yüklemiş onlarca bir tane ben olan varım ama yan durmuşum yüzüm hiç çıkmamış bile. sabaha karşı çok ağladım. bugün ablam aradı resimler görmüş benimle hiç koymadığı dikkatini çekmiş rüyasına bile girmiş. bişey mi var canın mı sıkkın neden hiç bir resimde yoksun dedi. bişey diyemedim. ama birine anlatmak içimi dökmek öyle istiyorum ki

Bi çırpıda okudum Yazını Allah böyle aileleri Islah etsin madem sevmiyorsun kötü Günü'nde yanında değilsin o zaman niye doğuruyorsun.! Canım öncelikle geçmişine bir Sünger Çek geçmişte Bırak, eşinin seni sevmediğine emin misin sonuçta iki evladınız var belki sen bu konuda çok hassas olduğun için böyle düşünüyorsun yada eşin pek fazla belli etmiyor dur?

Bi çırpıda okudum Yazını Allah böyle aileleri Islah etsin madem sevmiyorsun kötü Günü'nde yanında değilsin o zaman niye doğuruyorsun.! Canım öncelikle geçmişine bir Sünger Çek geçmişte Bırak, eşinin seni sevmediğine emin misin sonuçta iki evladınız var belki sen bu konuda çok hassas olduğun için böyle düşünüyorsun yada eşin pek fazla belli etmiyor dur?
bazen çok iyi oluyor ama o kötü olduğu zamanlarda herşeyi diline döküyor. nerden aldım seni vs gibi laflar . duyunca bende durmuyorum tabi almasaydın o zaman boşa ne olacaksa olsun diyorum. ama sonra yine duruluyor ortalık.

Sevmeyerek 2 çocuğa nasıl baba oluyor peki bu adam?
Ya da siz sevilmeyerek nasıl baba olmasını sağlıyorsunuz?
Ben anlamadım.

Çok acı bişey karnınızdaki çocuğun babası başka bir kadına aşık.. O evlilik niye hala sürüyor Aileniz arkanızda durmadığı için mi ?
Bir de canım hamileliğin verdiği bir hassasiyet de var bu da olayları yorumlamanda bir etken tabi. Ama şu fotoğraf olayında eşin odunluk yapmış o da bir gerçek..

neden 2. çocuk?..adam soğuk ve siz çocuk yapmaya devam..sonrada bebeğim için katlanmak zorundayım dersiniz..bu adamın baba olmaya dahi hakkı yok..:KK51:

Sevmeyerek 2 çocuğa nasıl baba oluyor peki bu adam?
Ya da siz sevilmeyerek nasıl baba olmasını sağlıyorsunuz?
Ben anlamadım.
ben seviyorum dedim çok sabırlar gösterdim. hatta ilk çocuğumuz tedaviyle oldu. o ameliyat oldu ben bazı şeyler atlattım vs. neden sadece çocuk kısmını anladın
Çok acı bişey karnınızdaki çocuğun babası başka bir kadına aşık.. O evlilik niye hala sürüyor Aileniz arkanızda durmadığı için mi ?
Bir de canım hamileliğin verdiği bir hassasiyet de var bu da olayları yorumlamanda bir etken tabi. Ama şu fotoğraf olayında eşin odunluk yapmış o da bir gerçek..
belki ailem arkamda dursaydı en başta biterdi bu evlilik. bitmedi bu zamana kadar geldi. evet hamileliğimin verdiği dugusallıkta var. önceden bu kadar takmazdım ama bu ara çok çok takmış durumdayım. birde o bayanla normal mesajlaşmalarını yakaladım yakın zamanda. tavrımı koydum şimdi yazışmıyorlar ama hep aklımda.

Zor,gerçekten zor ama neden hala evlisiniz? Neden bırakmıyorsunuz anlamdim doğrusu... nasıl böyle bir adami hala seversiniz

neden 2. çocuk?..adam soğuk ve siz çocuk yapmaya devam..sonrada bebeğim için katlanmak zorundayım dersiniz..bu adamın baba olmaya dahi hakkı yok..:KK51:
ilk çocuğum değil ama bu hamileliğim süpriz oldu. aldıramazdım yapamazdım asla böyle bişey. yıllarca anne olmak istemiştim.

ben seviyorum dedim çok sabırlar gösterdim. hatta ilk çocuğumuz tedaviyle oldu. o ameliyat oldu ben bazı şeyler atlattım vs. neden sadece çocuk kısmını anladın
belki ailem arkamda dursaydı en başta biterdi bu evlilik. bitmedi bu zamana kadar geldi. evet hamileliğimin verdiği dugusallıkta var. önceden bu kadar takmazdım ama bu ara çok çok takmış durumdayım. birde o bayanla normal mesajlaşmalarını yakaladım yakın zamanda. tavrımı koydum şimdi yazışmıyorlar ama hep aklımda.
Çünkü ikili ilişkilerin sorunlarında kişiler zaten olgundur, tercih ettiklerini yaşarlar ya da yaşatırlar. Ama çocuklarınızın tercihi değil sevgisizliğe evlat olmak. O yüzden anlamadım 2 çocuk isteyen sevgisiz bir adam ile bunu bilen kadını.

Zor,gerçekten zor ama neden hala evlisiniz? Neden bırakmıyorsunuz anlamdim doğrusu... nasıl böyle bir adami hala seversiniz
ya ben mi bilmiyorum boşanmak öyle kolay mı. dediğim gibi ailemin sevilmeyen çocuğu olarak nereye sığınırım ki. öyle kolay olmuyor inanın hiç birşey

Çünkü ikili ilişkilerin sorunlarında kişiler zaten olgundur, tercih ettiklerini yaşarlar ya da yaşatırlar. Ama çocuklarınızın tercihi değil sevgisizliğe evlat olmak. O yüzden anlamadım 2 çocuk isteyen sevgisiz bir adam ile bunu bilen kadını.
çok şükür çocuklarımız sevgisiz büyümüyor sen nasıl bunu çıkardın. eşim çocuğunu deli gibi seviyor merak etme

Yazdıklarınızı okuduğumda içim titredi.
Hiç yakarış etmeden, kimseyi kötülemeden ve aşağılamadan ne kadar iyi bir şekilde kırgınlığınızı dile getirmişsiniz.
Bu anlatım biçimi bile naif karakterinizi ortaya koyuyor.

Gelelim konuya, bir şeyler sormak istiyorum.
Siz kendinizi seviyor musunuz?
Kendiniz için her gün mutlaka bir şey yapıyor musunuz?
Olmazsa olmazlarınız, özel zamanlarınız, keyifleriniz var mıdır?
Sevdiğiniz ve gurur duyduğunuz becerileriniz, huylarınız neler?

Kusura bakmayın adam tam şerefsiz. Yolunu bulsa anında aldatır. Madem sevmemiş niye sizinle evlenip hayatınızı mahvetmiş? Çocuğunuzu doğurduktan sonra bir şekilde boşanamaz mısınız?

Yazdıklarınızı okuduğumda içim titredi.
Hiç yakarış etmeden, kimseyi kötülemeden ve aşağılamadan ne kadar iyi bir şekilde kırgınlığınızı dile getirmişsiniz.
Bu anlatım biçimi bile naif karakterinizi ortaya koyuyor.

Gelelim konuya, bir şeyler sormak istiyorum.
Siz kendinizi seviyor musunuz?
Kendiniz için her gün mutlaka bir şey yapıyor musunuz?
Olmazsa olmazlarınız, özel zamanlarınız, keyifleriniz var mıdır?
Sevdiğiniz ve gurur duyduğunuz becerileriniz, huylarınız neler?
teşekkür mü etsem bilemedim şimdi
kendimi seviyormuyum bazen ben bile bu soruya cevap veremiyorum. sebebinide başta yazdığım ailem olmalı. öyleki bazen ölmek istiyorum. yaşamama lazımdı benim diyorum. kimseye bişey olmamalı ben yaşamamalıyım diyorum.
kendim için bişey yaptığım gerçekten yok. varım yoğum oğlum. inşallah hayırlı bir evlat olurlar.
olmazsa olmazım günde 1 tanede olsa lanet sigaram :KK43:
sevdiğim ve gurur duyguğum huyum merhametli olmam asla kin gütmemem. peki bunları ne için sordunuz

Kusura bakmayın adam tam şerefsiz. Yolunu bulsa anında aldatır. Madem sevmemiş niye sizinle evlenip hayatınızı mahvetmiş? Çocuğunuzu doğurduktan sonra bir şekilde boşanamaz mısınız?
fırsat bulsa yapacak belkide aldatacak. bende düşünüyorum bazen bu evlilik çok sürmez diye. ancak kendi ayaklarımın üzerinde durabilirsem olur ama şu an için çok zor

X