• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Önüne gelen alıntı yapıyor, cevap vermiyorum ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Bi yorumumu görüp de yorum yapmadığın oldu mu acaba? Takiptesin resmen. Sepho değil rumuzum sephora.
Ben konu sahibine yonelik yazarim genelde cok absurt bi durum yoksa. Once kocalarimiza KILIBIK dedin, uzerine buradaki hanimlara yuklendin, ondan alinti yaptim sephora, canin sikkin galiba fazla gerginsin?

Ben konu sahibine yonelik yazarim genelde cok absurt bi durum yoksa. Once kocalarimiza KILIBIK dedin, uzerine buradaki hanimlara yuklendin, ondan alinti yaptim sephora, canin sikkin galiba fazla gerginsin?
Yok gergin değildim, gerildim sayenizde. Neyse kaçtım ben. Cevap vermiyorum daha fazla kimseye. Yoksa ban yicem durup dururken. Absürt mesajlar gelmeye başladı.

Kira verm
Hmm tamam simdi oldu deniz ya sen de oyle bi anlattin ki basta sanki gaipteki bi ev odeniyor gibi. E kira vermiyosunuz, evde de yillarca oturursun, odenen para cikar yani rahat rahat. Keske bastan daha net anlatsaydin
yoruz değil canm o 250 TL veriliyor üstelik krediyi Esim ödüyor ama ev kayinbabanin üstüne parti ben bir de saf saf sadece
Hmm tamam simdi oldu deniz ya sen de oyle bi anlattin ki basta sanki gaipteki bi ev odeniyor gibi. E kira vermiyosunuz, evde de yillarca oturursun, odenen para cikar yani rahat rahat. Keske bastan daha net anlatsaydin
Canim hayir biz 250yi yine veriyoruz arti Esim krediyi ödüyor parti bende saf saf her ay para verirdim yazik kredi oluyorlar diye bi de krediyi biz odeyeceksek evi de kendi üstümüze alirdik ama ev kayinbabanin ustune

Kira verm

yoruz değil canm o 250 TL veriliyor üstelik krediyi Esim ödüyor ama ev kayinbabanin üstüne parti ben bir de saf saf sadece

Canim hayir biz 250yi yine veriyoruz arti Esim krediyi ödüyor parti bende saf saf her ay para verirdim yazik kredi oluyorlar diye bi de krediyi biz odeyeceksek evi de kendi üstümüze alirdik ama ev kayinbabanin ustune
Tatlim sonucta olay kredi odemesi de degil yuklu pesinat odemis adamlar ki ocakta bitiyo borc kredi azsa pesinat coktur yani tabi evi niye sana versinler? O sacma olur

Senin yapacagin su, size ev alinacak ocaktan sonra, aldigin eve kiraci koyacaksin, evin tum borcu bitene kadar kaynananlarin evden cikmayacaksin. Boylelikle ettigin masrafi kotarirsin, aralar da bozulmaz.

Tamam da nasil iste konuştum defalarca bak onlar senin ailen ama biz de senin ailemiz bizim sana ihtiyacimiz var vb vb adam anlamiyor ki
Hiç kimseyi değiştiremeyeceğimizi biliyoruz artık değil mi canım?
Eşini ve ailesini izlemek yerine kendini izlemeye al.
Kendi bakış açını, düşünce şeklini ve tutumunu değiştirerek durumu hepinizi mutlu edecek zemine yerleştirebilirsin.

Kira verm

yok kuzum oyle rahat oturamayoz kaynim evlenince biz cikacakmisiz biz çift maaş aliyormusuz kaynim tek maaş olacakmis

Tatlim sonucta olay kredi odemesi de degil yuklu pesinat odemis adamlar ki ocakta bitiyo borc kredi azsa pesinat coktur yani tabi evi niye sana versinler? O sacma olur

Senin yapacagin su, size ev alinacak ocaktan sonra, aldigin eve kiraci koyacaksin, evin tum borcu bitene kadar kaynananlarin evden cikmayacaksin. Boylelikle ettigin masrafi kotarirsin, aralar da bozulmaz.
Canim pesinati da Esim ödemiş tabi bnm bundan sonradan haberim oldu bankadaki birikimini cekmis

Yok gergin değildim, gerildim sayenizde. Neyse kaçtım ben. Cevap vermiyorum daha fazla kimseye. Yoksa ban yicem durup dururken. Absürt mesajlar gelmeye başladı.
Hmhm git bi bitki cayi falan ic iyi gormedim seni, sayenIZde falan dedigine ve sana hicbi sey demedigime gore yani huzurun yok zaar ki ciyden nem kapiyosun

Bankada ya klasik bi kirk binimiz vardi canim düğün takilari vs onları vermiş ama benim bundan cook sonra haberim oldu

Zorla kapının önüne mi koyacaklar ?
Sizin çift kaynının tek maaşı varsa gelin hanım işe girer olur çift maaş
Yada peşinatı takıları ve ödenenleri istersin alırsın yeni ev

Back
X