• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Bu olay çok sık mı oluyor ? Yani eşiniz ailesine çok sık gidiyor mu sizi bırakıp ?
Burada yazdıklarınıza göre pek yorum yapamam belki ama çok sık oluyorsa bu tip şeyler hoş değil...Doğru o insanlar da onun ailesi ama siz de onun ailesisiniz artık.Çocuğu olmuş adamın bunun farkına varamaması çok garip gerçekten.Bu konudaki fikirlerinizi eşinizle paylaşın bence.

Bu olay çok sık mı oluyor ? Yani eşiniz ailesine çok sık gidiyor mu sizi bırakıp ?
Burada yazdıklarınıza göre pek yorum yapamam belki ama çok sık oluyorsa bu tip şeyler hoş değil...Doğru o insanlar da onun ailesi ama siz de onun ailesisiniz artık.Çocuğu olmuş adamın bunun farkına varamaması çok garip gerçekten.Bu konudaki fikirlerinizi eşinizle paylaşın bence.
Şöyle söyleyeyim işinden firsat bulduğu her dk orda kendi evinizi otel olarak kullaniyo

Bence eşin dengeyi kuramıyor. Annesini kardeşini düşünürken sizi ihmal etmiş. Hem size hem ailesine vakit ayırsın. Eşi ve çocuğu hastayken o da bi zahmet evinin başında olsun. Gezmelere gitmesin. Allah'ım akıl ver bu kocalara

aaa annesi o tabi gidecek! diyen hanımlar hasta yatarken kırılırken eşlerinin annesi gezmek isteyince aşkımm sen git onların işini halletmi diyorlar merak ediyorum..nasılki o hastayken ben gözlerinin içine bakıyor onu yalnız bırakamıyorsam kimse kusura bakmasın efendim oda gidemez.
Aynen

aaa annesi o tabi gidecek! diyen hanımlar hasta yatarken kırılırken eşlerinin annesi gezmek isteyince aşkımm sen git onların işini halletmi diyorlar merak ediyorum..nasılki o hastayken ben gözlerinin içine bakıyor onu yalnız bırakamıyorsam kimse kusura bakmasın efendim oda gidemez.
Kaç kere bunun kavgasini yaptim ama değişen bir şey yok onlar naparsa yapsin bastaci ki gorumcemin kocama neler dediğini ben bilirim ama ben bisey desem kotu oluyorum

Şöyle söyleyeyim işinden firsat bulduğu her dk orda kendi evinizi otel olarak kullaniyo

O zaman konuşun ciddi bir şekilde.
Madem böyle bir adammış niye evlenmiş ki o zaman ailesiyle otursaymış bütün ömrü boyunca.Eve gel yemeğini ye uyu başka da bir fonksiyonu yok herhalde eşinizin evde.Çocuğu var adamın koskoca adam artık işten sonra 5 dk uğrar görür ailesini anlarım da evi otel olarak kullanmak da neymiş...

O zaman konuşun ciddi bir şekilde.
Madem böyle bir adammış niye evlenmiş ki o zaman ailesiyle otursaymış bütün ömrü boyunca.Eve gel yemeğini ye uyu başka da bir fonksiyonu yok herhalde eşinizin evde.Çocuğu var adamın koskoca adam artık işten sonra 5 dk uğrar görür ailesini anlarım da evi otel olarak kullanmak da neymiş...
Evliliğin bir sorumluluğu var. Eğer hem bir eş hem de bir kocaysan evine barkına sahip çıkacaksın. Öyle otel gibi nedir bu ya. Sanki hizmetçisi var evde. Yemeğini ye yat uyu. Oh ne ala!!! O kadının ihtiyaçlarını hiç düşünme. O çocuğu h düşünme sonra gel ben erkeğim ben kocayım de. Oldu!!!!

Bazen gelinler buraya saçma sapan konu açıyor ve baya baya kv yi kıskanıyor, burdaki kadınlarda haklısın cnm diyor.. Şimdi bu kızcağız hastaydım ama eşim ne beni ne çocuğumuzu aamadı diyor, amaaan cadı gelinmiş, ara bozucuymuşta biz anlamamışız....
Sana gelince konu sahibi arkadaşım, maalesef evliliklerin başında yaşanıyor böyle olaylar.. Kimi evlilik cnm cicim başlıyor ama çabuk bitiyor, kimisi oturtması zor ama dayanıklı oluyor.. Biraz sabret herşey düzelecek emin ol.. Sen sorunları eşine tabiki söyle, evladını nasıl aramazsın de, sen hastalandığında bende gezmeye gitsem hoşuna gidermi de...
Hepsi en yakın zamanda düzelir inşallah.. Biraz sabır..

İnsan zaten hastayken hepten duygusala bağlıyor, ağlayıp da nasıl harap ettin kendini kim bilir. O göz yaşlarına değse bari o adam..

Normal bir evlat normal şartlarda ailesinin ihtiyaçlarına koşar, yardımcı olur. Sizin gibi gelinler o evlatların bunu yapmasını engellemeye çalışır. Kılıbıklar karılarının sözüne kanar. Aklı başında adamlar eşiniz gibi ailesinin yanında olmaya devam eder.
kadın annesiyle hiç görüşmesin demiyorkı,sadece dengeyi kursun diyor.k.bakmayın ama evlendıkten sonra öncelikli olarak kendi ailesine bakacak sonra iki tarafında ailesiyle ilgilenecek.iyi valla kadın hasta çocuk var,fuzilide bişey gezmek anne eşim rahatsız sonra götüreyim de diyebilir.götürmesin demiyoruz bakın sadece hasta kadını çocukla bırakıp gitmek olmamıs:KK20:

Konusahibi kendisi ve Oglu hastayken esinin KV ve Görümcesinin g...ünü gezdirmekten, bunun üzerine bikere bile arayip sormamasindan bahsediyor...nasil okuyorsunuz konuyu allah askina, yok akilli koca karisinin dirdirina gelip ailesini silmez falan, bundan bahseden kim? Hadi esini merak etmedi insan evladi icin arayip bi sorar nasil oldu diye... Hic kimse ailesini silmemeli tabii ki, ama herkes artik evlenince kendi ailesininde farkina varmali...:KK14:

cok yanlıs tutumlarınız var !
Bır kere haklısın denızcım Sen demıyorsun kı asla gorusme gelme gıtmee
mecbur gelıp gııdıcek tabı ama yerınde ve zamanında sen hasta yatagında evladınla yatarken paşamız annesını bacısını gezdrmesıı cok yanlıs saygısızlık hatta terbıyesızlık
sonuna kadar haklısın bunu esınle tatlı bır dılle bence ! :)

Senin kaynanayla gorumce burdaymis kiz!
Saka bir yana, yanlis anlasilmissin sanirim. Esinle duygusallasmadan, sinirlenmeden konus. Derdinin ailesiyle ilgilenmesinden kaynaklanmadigini, kendini ihmal edilmis hissettigini anlat. Cunku fevrilessen, sen benim ailemi cekemiyorsun, fesatsin olacak.
Anneligin seni hassaslastirdigini, destege ihtiyacin oldugunu belirt.
Umarim sorun cozulur, daha fazla uzulmezsin.

Ben ve bebegim hasta kocam keyfeten kv gorumce gezdirecek, ben de sesimi cikarirsam adamim kilibik olacak, yok ya?

Onemli olan kv gorumce de degil ki baskalariyla ilgilenilmesi isterse arkadasi olsun. Karisi bebegi hastaysa adam baslarinda durur is guc gibi zaruret yoksa izindeyse vs. Hadi cok elzem bir sey oldu, bari telefonla ara sor var mi bi seye ihtiyaciniz nasi oldunuz de. Ayrica o kv iyi niyetli olsa oglum hanimin hasta onunla ilgilen der gel bizi gezdir demez. Az yesin taksi tutsun yani madem gezecek illa ki

Biz de burada saygisiz gelinlere yavass diyoruz ama bu kizcagiza yuklenmek icin algi sorunu lazim. Hicbir saglikli zihin hastayken keyfeten hasta bebekle birakip giden sonra da aramayan sormayan adama HA BENIM ASLAN KOCAM MACO ERKEGIM HA demez

Kesinlikle bunu söylemeye çalışmıyor. Bebegiyle evde hastayken annesi toplu taşıma aracı kullanabilirdi.
Abartiyor cok belli.acitasyon yapiyor.kadinlar evlenince eslerinin anneleriyle ilgilenmesini istemiyor kisjaniyor nedense .ne garip. Bana annem gel beni bi yere götür derse giderim kimseyi dinlemem .kimsede bana bu konuda emir veremez.erkek olsamda degismezdi bu.

Back
X