• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

buda karısı ve çocugu arkadaşım nedense erkek milleti önce aileyi tınlamıo evlenince kıymete geçio madem annesinden bacısından geçemicekti ki kimse geçmesini istemez hem ailesinin yerini hemde karısının yerini bilsin cnm eşi hastayken onlarla 40 kez ilgilenmesin 20 kez ilgilensin gerisinide eşiyle çocuguyla ilgilensin biz ailemizden geçioz noluo
Sen gec annenden ben gecmem.konu sahibi istedigi olmayinca kizmis hirs yapmis gelmis konu acmis buraya.hasta olduguna asla inanmiyorum.hakli cikmsk icin bebegim hastaydi diyor.ciddi bir durumu olsa adam cocugunu birakir gitmez.

Abartiyor cok belli.acitasyon yapiyor.kadinlar evlenince eslerinin anneleriyle ilgilenmesini istemiyor kisjaniyor nedense .ne garip. Bana annem gel beni bi yere götür derse giderim kimseyi dinlemem .kimsede bana bu konuda emir veremez.erkek olsamda degismezdi bu.
Konusahibi yalanmi anlatiyor yoksa KV ve görümcenin gezme degilde acil bi isimi vardi bunu belemeyiz tabii... Yorumlar konisahibinin anlattigina göre... Yani es ve cocuk evde hasta yatiyorken, anne ve kizkardesi keyfi gezdirmek normal bisey degil, haaa keyfi degilde gerekli bi yardimsa ozamanda insan bi arar esini dimi? Siz esiniz ve evladiniz evde hasta yatiyorken, anneniz arayip gel beni suraya götür dediginde hemen gidecek karakterdeseseniz, esinize ve evladiniza acirim...:ssz:

Canlarim tek tek saolun hepiniz beni anladiginiz için ben ses cikarmiyorum zaten elbette ilçesi bnm kizdgm nokta bu durumu abartmasi hadi ben düşüp bayilsam o çocuk ne olacak insan da biraz düşünce olur

Konusahibi yalanmi anlatiyor yoksa KV ve görümcenin gezme degilde acil bi isimi vardi bunu belemeyiz tabii... Yorumlar konisahibinin anlattigina göre... Yani es ve cocuk evde hasta yatiyorken, anne ve kizkardesi keyfi gezdirmek normal bisey degil, haaa keyfi degilde gerekli bi yardimsa ozamanda insan bi arar esini dimi? Siz esiniz ve evladiniz evde hasta yatiyorken, anneniz arayip gel beni suraya götür dediginde hemen gidecek karakterdeseseniz, esinize ve evladiniza acirim...:KK14:
Ben kendimi anlatamadim galiba annesine gitmesine hic bisey demedm bu zamana kadar ama ben hastayken de onlari gezmeye goturmesn bi zahmet ya da kendileri gitsinler o hastayken ben annemlere ugramiyrm bile isten cikip eve geliyrm ki kocam hasta diye!!!!

Sen gec annenden ben gecmem.konu sahibi istedigi olmayinca kizmis hirs yapmis gelmis konu acmis buraya.hasta olduguna asla inanmiyorum.hakli cikmsk icin bebegim hastaydi diyor.ciddi bir durumu olsa adam cocugunu birakir gitmez.
Doğumda bile kardeşi gelecek diye onu almaya gitti neden bahsediyorsn z siz anlamadim ben !!

Ben kendimi anlatamadim galiba annesine gitmesine hic bisey demedm bu zamana kadar ama ben hastayken de onlari gezmeye goturmesn bi zahmet ya da kendileri gitsinler o hastayken ben annemlere ugramiyrm bile isten cikip eve geliyrm ki kocam hasta diye!!!!
Siz dogru anlattinizda, kimi görümceler kendi anladiklarina cektiler...:ssz:

Konusahibi yalanmi anlatiyor yoksa KV ve görümcenin gezme degilde acil bi isimi vardi bunu belemeyiz tabii... Yorumlar konisahibinin anlattigina göre... Yani es ve cocuk evde hasta yatiyorken, anne ve kizkardesi keyfi gezdirmek normal bisey degil, haaa keyfi degilde gerekli bi yardimsa ozamanda insan bi arar esini dimi? Siz esiniz ve evladiniz evde hasta yatiyorken, anneniz arayip gel beni suraya götür dediginde hemen gidecek karakterdeseseniz, esinize ve evladiniza acirim...:KK14:
Bana inandırıcı gelmedi kadin.cocugu hasta olsa adam gitmez.istedigi olmayinca kizmis okadar

cok yanlıs tutumlarınız var !
Bır kere haklısın denızcım Sen demıyorsun kı asla gorusme gelme gıtmee
mecbur gelıp gııdıcek tabı ama yerınde ve zamanında sen hasta yatagında evladınla yatarken paşamız annesını bacısını gezdrmesıı cok yanlıs saygısızlık hatta terbıyesızlık
sonuna kadar haklısın bunu esınle tatlı bır dılle bence ! :)
Evet canim ben oğlum hasta diye bir hafta rapor aldim okula gitmedm ondan bana bulasti ilimizde yatak döşek yatarken adam annesine gitti yine ses cikarmadm ama gezmeye götürmesi:(((

Senin kaynanayla gorumce burdaymis kiz!
Saka bir yana, yanlis anlasilmissin sanirim. Esinle duygusallasmadan, sinirlenmeden konus. Derdinin ailesiyle ilgilenmesinden kaynaklanmadigini, kendini ihmal edilmis hissettigini anlat. Cunku fevrilessen, sen benim ailemi cekemiyorsun, fesatsin olacak.
Anneligin seni hassaslastirdigini, destege ihtiyacin oldugunu belirt.
Umarim sorun cozulur, daha fazla uzulmezsin.
Öyle zaten neymiş alisveris torbalarini nazil tasiyacaklarmis onlari dusundgu kadar beni de düşünse keske

Bana inandırıcı gelmedi kadin.cocugu hasta olsa adam gitmez.istedigi olmayinca kizmis okadar
Nasil bukadar emin olabiliyorsunuz? Ne Adamlar var cocuklarini zerre düsünmüyorlar! Tamam belki cocuk hafif hasta diye dikkate almadi diyelim, eee ama este hasta nasil cocukla ilgilenecek, hadi zaten konusahibi onuda gecmis, insan disardan bi aramazmi naptiniz ne ettiniz diye? Neyi savunuyorsunuz anliyamadim gercektende...:ssz:

Nasil bukadar emin olabiliyorsunuz? Ne Adamlar var cocuklarini zerre düsünmüyorlar! Tamam belki cocuk hafif hasta diye dikkate almadi diyelim, eee ama este hasta nasil cocukla ilgilenecek, hadi zaten konusahibi onuda gecmis, insan disardan bi aramazmi naptiniz ne ettiniz diye? Neyi savunuyorsunuz anliyamadim gercektende...:KK14:
Ayrıca öyle bir gidiyor ki hastayken sen rapor al bnm isim var diyebiliyor

Bu olay çok sık mı oluyor ? Yani eşiniz ailesine çok sık gidiyor mu sizi bırakıp ?
Burada yazdıklarınıza göre pek yorum yapamam belki ama çok sık oluyorsa bu tip şeyler hoş değil...Doğru o insanlar da onun ailesi ama siz de onun ailesisiniz artık.Çocuğu olmuş adamın bunun farkına varamaması çok garip gerçekten.Bu konudaki fikirlerinizi eşinizle paylaşın bence.
Anlattim canim da anlamadi ki o en büyük erkek ve aileden sorumlu hissediyor kendini babasi başlarında olduğu halde

ben annem gel deyınce kımseyı dınlemeden giderim demissiniz evde hasta cocuk,hasta koca bırakıp bence sizde keyfi gıtmezsınız sanırım.bız bayanlar bırak cocugu sadece kocamız bıle hasta olsa bı yere gıtmeyız.hastadan kastım da yatalak kanser falan degıl basıt bı grip bile sorumluluk sahıbı ınsan için önemlidir.
bayanın ınandırıclığına gelınce bız ona yalan buna yalan dıye yaklasırsak ısın ıcınden cıkamayız kı!:KK52:

Konu sahibi al bi araba sende çocuğunu anneni bacını gezdir, kocanın bu şöförlük işinden hiç zevk aldığını sanmıyorum ama sen çocuğunla annenle gezerken daha çok mutlu olucaksın inan ki :) ne erkekler varya bi adam annesiyle kızkardeşiyle gezerken nasıl zevk alabilirki, belki onlara gideceği yere kadar bırakıp kendisi tek geziyordur... Çünkü annem beni falan yere götür deyince öyle darlanıyorumki, seni bırakır şu saatte alırım diyorum. Bence kocanla sen de git bi dahakine ne iş çeviriyor bi bak.

Arkadaşlar kadın çocuğuyla hasta yatıyor evde bikere keyfe gezen görümceyle kaynananın umrunda değil hadi bakmak zorunda değiller kadına da kocasına ne oluyor onu anlamadım kadına destek olacağına önceliği sapasağlam insanların gezip tozmasına vermesi garip değil mi normal şartlar olsa götürsün beş dakika bıraksın biyere evine geri dönsün amenna

Konu sahibi al bi araba sende çocuğunu anneni bacını gezdir, kocanın bu şöförlük işinden hiç zevk aldığını sanmıyorum ama sen çocuğunla annenle gezerken daha çok mutlu olucaksın inan ki :) ne erkekler varya bi adam annesiyle kızkardeşiyle gezerken nasıl zevk alabilirki, belki onlara gideceği yere kadar bırakıp kendisi tek geziyordur... Çünkü annem beni falan yere götür deyince öyle darlanıyorumki, seni bırakır şu saatte alırım diyorum. Bence kocanla sen de git bi dahakine ne iş çeviriyor bi bak.
Yok canm annesigille oldgna eminim çünkü aldiklarini kocam oder

Normal bir evlat normal şartlarda ailesinin ihtiyaçlarına koşar, yardımcı olur. Sizin gibi gelinler o evlatların bunu yapmasını engellemeye çalışır. Kılıbıklar karılarının sözüne kanar. Aklı başında adamlar eşiniz gibi ailesinin yanında olmaya devam eder.

Arkadasin yazdığını anlamadan cevap vermeyin ya ... konuyu bambaşka boyuta cekmissiniz. . Önce bir okuyun anlayın sonra o saçma sapan yorumu Yapın. Başınızı gelsin de göreyim sizi

Daha anlatmadgm o kadar şey var ki çok bunaldm aileme anlatamam çünkü çok üzülürler nette bu kulübü buldum bari buraya içimi dokeyim dedim.ailesini istemediğimi düşünen insanlar var ama ailesine neler yapti agzimi bile acmadim ben calisip uç kuruş birikim yapmaya calisirken bacisina gidip kredi kartini verip altiyuz yediyuz liralik harcamalar yaptirdi agzimi bile acmadim ama artik kaldiramaz oldum

Back
X