- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- Konu Sahibi papatyadiyari
-
ama adetimi bir gün geçtikten sınra ki değer. bana çok düşük geldi...5 ve üstü pozitif sayılır.
Şuan çok yeni hamilesiniz.
değerin artmasini beklemelisiniz
ama adetimi bir gün geçtikten sınra ki değer. bana çok düşük geldi...
canıma aslında 15 gün önce br konu açtım orda detaylı yazdım. benim ilk oğlum hemen oldu. sonra 2012 bir düşüğüm oldu ve ona da 6 ay uğraşmıştık. daha sonra 3 sene boyunca hiç pozitifi görmedim. gördüysem de yanıldım. bir aşılama yaptırdım oda olmadı. en son izmirde iki aay önce dr. meral tüzüne gittim ve durumu anlattım bana ilk çocuğun hemen mi oldu dedi. ve muayne ye aldı. her dr enfeksiyonum var diyordu ama sadeve fitil veriyordu. ve rahşm ağzında yaram olduğunuda biliyordum. neyse bu dr rahim ağzımda yaram olduğunu enfeksiyonum çok olduğunu rahmimin ya zor doğumdan ya da zor loğusalıktan dolayı test olduğunu (doğuştan olabiliyor) söyledi. 15 günlük antibiyotik 7 günlük vajinal krem ve vajinal tablet ve 1 haftalık antibakterial ilaö tedavisi uyguladı ve antibiyotik aleriji yaptığı için bir hafta kullanbildim. ama asla aksatmadım. uzun uzun yazıyprum sana faydası dokunur diye. asıl püf nokta benim için şuydu. afedersiniz domalarak ilişkiye giriceksin dedi. rahmin ters olduğu için sperm boşa gidiyor ve akıyor. ve hamileliğini öğrendiğina ndan itibaren yüz üstü 3 ay yatacaksn ve doğumun olusa loğusalığını da yüz üstü geçireceksin ve düzelecek dedi. ve sonuç tedavim tam yumurtlama tarihim de bitti ve ben bu ay yıllar sonra beta hgc mı yğksek gördüm. akıntılarım ilişki sonrası kokularım kaşıntılarımdan da eser kalmadı bu arada. ben normal sanıyordum ama meğer değilmiş. her ne kadar dr engel değil desene enfeksiyoblar engelliyormuş. bir daha ki muaynende rahminin ters olup olmadığını sorabilirsin. vajinal bakteri testleri var onarı yaptırabilirsin. ve birde ben klamedya bakterisi için drdan habersiz adetimden önce antibiyotik yutmuştumç tabı bu iki tedaviyide eşli yaptım. bunun testini de yapırabilirsin. çok uzun oldu ama umarım faydalı olur.hayırlı olsun canım
4 yıldır olmamasının sebebi var mı benimki sebepsiz kısırlık 1 yıldır olmuyor
canıma aslında 15 gün önce br konu açtım orda detaylı yazdım. benim ilk oğlum hemen oldu. sonra 2012 bir düşüğüm oldu ve ona da 6 ay uğraşmıştık. daha sonra 3 sene boyunca hiç pozitifi görmedim. gördüysem de yanıldım. bir aşılama yaptırdım oda olmadı. en son izmirde iki aay önce dr. meral tüzüne gittim ve durumu anlattım bana ilk çocuğun hemen mi oldu dedi. ve muayne ye aldı. her dr enfeksiyonum var diyordu ama sadeve fitil veriyordu. ve rahşm ağzında yaram olduğunuda biliyordum. neyse bu dr rahim ağzımda yaram olduğunu enfeksiyonum çok olduğunu rahmimin ya zor doğumdan ya da zor loğusalıktan dolayı test olduğunu (doğuştan olabiliyor) söyledi. 15 günlük antibiyotik 7 günlük vajinal krem ve vajinal tablet ve 1 haftalık antibakterial ilaö tedavisi uyguladı ve antibiyotik aleriji yaptığı için bir hafta kullanbildim. ama asla aksatmadım. uzun uzun yazıyprum sana faydası dokunur diye. asıl püf nokta benim için şuydu. afedersiniz domalarak ilişkiye giriceksin dedi. rahmin ters olduğu için sperm boşa gidiyor ve akıyor. ve hamileliğini öğrendiğina ndan itibaren yüz üstü 3 ay yatacaksn ve doğumun olusa loğusalığını da yüz üstü geçireceksin ve düzelecek dedi. ve sonuç tedavim tam yumurtlama tarihim de bitti ve ben bu ay yıllar sonra beta hgc mı yğksek gördüm. akıntılarım ilişki sonrası kokularım kaşıntılarımdan da eser kalmadı bu arada. ben normal sanıyordum ama meğer değilmiş. her ne kadar dr engel değil desene enfeksiyoblar engelliyormuş. bir daha ki muaynende rahminin ters olup olmadığını sorabilirsin. vajinal bakteri testleri var onarı yaptırabilirsin. ve birde ben klamedya bakterisi için drdan habersiz adetimden önce antibiyotik yutmuştumç tabı bu iki tedaviyide eşli yaptım. bunun testini de yapırabilirsin. çok uzun oldu ama umarım faydalı olur.
canım bana sadece bu zmna kadar iki dr dedi ikiside izmirin en iyi dr. biride israel eruh. ve ben izmirde nice dr gittim kimse demedi.teşekkür ederim canım bu rahimin ters olup olmadığını alttan muayne ettiği zaman normalde görüyorlar mı ben bi çok kez alttan muayene oldum
canım bana sadece bu zmna kadar iki dr dedi ikiside izmirin en iyi dr. biride israel eruh. ve ben izmirde nice dr gittim kimse demedi.
sor canım eminim o zmn dikkat edeceklerdir.anladım canım alttan muayne olduğumda mutlaka soracağım teşekkürler
Canımanbiyotik yumurtlama dönemim gelmeden iki gün önce bitmişti. Denk geldiğini sanmıyorum. İnşallah öyle olmaz.Muhtemelen hamilesindir ama bilmeden antibiyotik kullanman talihsizlik olmuşbi akadaşım da aynı şeyi yaşadı bebişi 6. haftada kalbi durdu.. hamileliğin başlarında antibiyotik kullanımı sıkıntı ''ya hep ya hiç '' yasasını duymuşsundur ya sağlıklı bir şekilde büyüyor ya da malesef kalbi duruyor.
Canım rahmim ters benim de 7-8 aydır deniyoruz olmuyo acaba dedigin gibi mi yapmalıyz peki sonrasinda da yuz ustu mu yattin yoksa sırtustu dönüp ayaklarını kaldrdın mı ??canıma aslında 15 gün önce br konu açtım orda detaylı yazdım. benim ilk oğlum hemen oldu. sonra 2012 bir düşüğüm oldu ve ona da 6 ay uğraşmıştık. daha sonra 3 sene boyunca hiç pozitifi görmedim. gördüysem de yanıldım. bir aşılama yaptırdım oda olmadı. en son izmirde iki aay önce dr. meral tüzüne gittim ve durumu anlattım bana ilk çocuğun hemen mi oldu dedi. ve muayne ye aldı. her dr enfeksiyonum var diyordu ama sadeve fitil veriyordu. ve rahşm ağzında yaram olduğunuda biliyordum. neyse bu dr rahim ağzımda yaram olduğunu enfeksiyonum çok olduğunu rahmimin ya zor doğumdan ya da zor loğusalıktan dolayı test olduğunu (doğuştan olabiliyor) söyledi. 15 günlük antibiyotik 7 günlük vajinal krem ve vajinal tablet ve 1 haftalık antibakterial ilaö tedavisi uyguladı ve antibiyotik aleriji yaptığı için bir hafta kullanbildim. ama asla aksatmadım. uzun uzun yazıyprum sana faydası dokunur diye. asıl püf nokta benim için şuydu. afedersiniz domalarak ilişkiye giriceksin dedi. rahmin ters olduğu için sperm boşa gidiyor ve akıyor. ve hamileliğini öğrendiğina ndan itibaren yüz üstü 3 ay yatacaksn ve doğumun olusa loğusalığını da yüz üstü geçireceksin ve düzelecek dedi. ve sonuç tedavim tam yumurtlama tarihim de bitti ve ben bu ay yıllar sonra beta hgc mı yğksek gördüm. akıntılarım ilişki sonrası kokularım kaşıntılarımdan da eser kalmadı bu arada. ben normal sanıyordum ama meğer değilmiş. her ne kadar dr engel değil desene enfeksiyoblar engelliyormuş. bir daha ki muaynende rahminin ters olup olmadığını sorabilirsin. vajinal bakteri testleri var onarı yaptırabilirsin. ve birde ben klamedya bakterisi için drdan habersiz adetimden önce antibiyotik yutmuştumç tabı bu iki tedaviyide eşli yaptım. bunun testini de yapırabilirsin. çok uzun oldu ama umarım faydalı olur.
Hayıt canım sırt ğstü yattım ve ayaklarımı kaldırmadım.Canım rahmim ters benim de 7-8 aydır deniyoruz olmuyo acaba dedigin gibi mi yapmalıyz peki sonrasinda da yuz ustu mu yattin yoksa sırtustu dönüp ayaklarını kaldrdın mı ??
İnşallah hamilesindir canım... Drlar bu konuda ikiye ayrılıyor malesefBen de de rahim tersligi var ama doktor hamilelik e engel degil dedi dediginiz gibi pozisyon bile sordum kafana dert etme dedi her sekilde olur dedi ve adetim 6 gun gecikti eger olmaz isem kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?