Usg degil sat baz alınır herzamanUsg ye göre hesaplaniyor.yani suan 3 haftalık hamilesin
Doğuma gore sat baz alınıyor .ben doktorlardan hep bunu duydum.böyle biliyorumUsg degil sat baz alınır herzaman
Wala ebeyim ben meslegim bu ama sen illa bu dogru diyosan bişey diyemem teşklerDoğuma gore sat baz alınıyor .ben doktorlardan hep bunu duydum.böyle biliyorum
smdi aklima su takldi.Usg degil sat baz alınır herzaman
Cok hizli olur bu :) 1 hafta daha disini sikarsan ogrenebilirsinBen de bir şey sorayım 2 hafta önce ilişki yaşandı gebelik testinde çıkarmı hamilelik bu kadar kısa zamanda
Evet aynen öyle...smdi aklima su takldi.
Bir kadin ayin 1 inde regl oldu 14unde dollenme oldu. Embriyo tutundu. Diger ayin 1inde doktora gtri adeti geciknce diyelim, embriyo 2 haftadir hayatta ama 1 aylik mi sayiliyor yani?
smdi aklima su takldi.
Bir kadin ayin 1 inde regl oldu 14unde dollenme oldu. Embriyo tutundu. Diger ayin 1inde doktora gtri adeti geciknce diyelim, embriyo 2 haftadir hayatta ama 1 aylik mi sayiliyor yani?
Valla doktordan daha iyi biliyorsanız ,tamam sizin dediğiniz olsun o.zamanWala ebeyim ben meslegim bu ama sen illa bu dogru diyosan bişey diyemem teşkler
Bnm doktorum da usg yi baz aldı Sata bakm dediUsg degil sat baz alınır herzaman
Usg degil sat baz alınır dedigimin arkasındayım dr.lada aynı görüşteyiz aksini söyleyen sizsiniz altını dolduramycan şeyler söyleme benceValla doktordan daha iyi biliyorsanız ,tamam sizin dediğiniz olsun o.zaman
Tmm.canım sensinUsg degil sat baz alınır dedigimin arkasındayım dr.lada aynı görüşteyiz aksini söyleyen sizsiniz altını dolduramycan şeyler söyleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?