- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi Nartanesi555
Ben hatta psikolojik destek aldım.Psikolog diyor ki aksini kanitlayana kadar eşine inanmalisin bence bunda bir şey yok dedi ben mi deliriyorum acaba diye ondan açtım bu konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanmadığim için burada size soruyorum zaten.Midem almıyor ve daha önce de saç kurutma makinesi vs almış.Kizdiğim zamab başlıyor işi bırakayim da gör keşke hiç doğmasaydim vs diye
Ya elin kadinina ne hakla aliyor ya bu ne cesaretSorunca da benim hesaptan aldık işte falan diyor mantıklı hiçbir açıklamasi yok
Kiz o psikologmu kaynanami bu ne bicim bi laf vallahi burnuma kotu kokular geliyorBen hatta psikolojik destek aldım.Psikolog diyor ki aksini kanitlayana kadar eşine inanmalisin bence bunda bir şey yok dedi ben mi deliriyorum acaba diye ondan açtım bu konuyu
Erkekler hep boyle ya sanki size deliymissiniz gibi muhamele yapiyor dimi sanki siz uyduruyorsunuz. Hani onun tras bicagi almasi gayet normal sizin kiskanmaniz biktirici. Eee oldu olucak agdayada gitsin yazik sevaptir. Tobe tobe olucak iş mi ben kocamdan evdeki jiletlerimi utanip sakliyorm milletteki genislige bakZaten ben de inanmadim ama ne desem işi bırakacağım zaten bu kıskançlıklarınan bıktım diyor sanki normal bir şey gibi
İşte öyle açıkliyor da zaten internetten alışveriş yapılan sitelerin üyeliği ücretli değil ve kadının zaten kredi kartı varYa elin kadinina ne hakla aliyor ya bu ne cesaret
Acaba esin internetten ucuza almis bu da elden ona nakit mi vermis parasini aklima bi o geldi ya ama yinede evli adamdan istenmez ya
Aksam vakti evli adama ne gerekceyle neyin kusunu soruyor ya bunlar sifreli konusuyor olmasinAçıkçası bu ilk vukuat değil eşim bu kadına saç kurutma makinesi vs de almış daha önce kendi hesabından ve biz bu konudan çok tartışınca da hesabinin şifresini vs değiştirmiş.Zaten kadınin davranışlarını hiç beğenmiyorum.Aksma vakti arıyor x benim kuşum yem yemiyor ne yapmaliyim falan diyor.Sanki eşim veteriner
Cidden öyle eşim sanki ben delirmişim gibi davranıyor gittiğim psikolog da erkekti heralde ben deliriyorum dedim çünkü o da abartiysoun dediErkekler hep boyle ya sanki size deliymissiniz gibi muhamele yapiyor dimi sanki siz uyduruyorsunuz. Hani onun tras bicagi almasi gayet normal sizin kiskanmaniz biktirici. Eee oldu olucak agdayada gitsin yazik sevaptir. Tobe tobe olucak iş mi ben kocamdan evdeki jiletlerimi utanip sakliyorm milletteki genislige bak
Evet başka bir şey olsa bu kadar tepki vermem kargo ücreti ödememek içindir falan diye de kadın tras bıçağını niye başkasına aldirayimO kadını yolarım bi daha tıraş bıçağına ihtiyacı kalmaz.
Şimdi dün biz de internetten birşeyler aldık ofiste birkaç arkadaş (erkekler de var) hepimiz tek siparişte toplu aldık Kargo ücreti ödemeyelim diye. Ama tıraş bıçağı çok kişisel birşey.
Sadece sizin değil benim de burnuma kötü kokular geliyor ne yazık kiKiz o psikologmu kaynanami bu ne bicim bi laf vallahi burnuma kotu kokular geliyor
Kadın çok yapiskanmis da bilmem ne.Dukkana bı şeyler alıyorduk o da ekledi onu sepete diyor dün de şifresini falan değiştirmişIyi de eşiniz sisteme giriş yapmadan nasıl ekliyor onu anlamadim.
Çok alış veriş yapıyorsa kendine şifre alsın çok mu zor.
Ne acayip insanlar var ayol...
Ben evli bir adama asla minnet ettirip tras bicagimi aldirmam dogru olanda zaten budur cok lazimsa gitsin bakkalda doluİşte öyle açıkliyor da zaten internetten alışveriş yapılan sitelerin üyeliği ücretli değil ve kadının zaten kredi kartı var
Niye izin veriyorsun ki bunu yapan sen olsan esin kıyamet koparır.. ne demek başka kadına biseyler almak..Açıkçası bu ilk vukuat değil eşim bu kadına saç kurutma makinesi vs de almış daha önce kendi hesabından ve biz bu konudan çok tartışınca da hesabinin şifresini vs değiştirmiş.Zaten kadınin davranışlarını hiç beğenmiyorum.Aksma vakti arıyor x benim kuşum yem yemiyor ne yapmaliyim falan diyor.Sanki eşim veteriner
Telefonunu banyoya bile girerken yanında götürür.Ve arama kaydında bir kaç kere rastladim iş yerinden çıkar çıkmaz kadını aramış mesela ve 20 dakika konuşmuşlar diyor ki iş yerinin dedikosunu yaptıkBen evli bir adama asla minnet ettirim tras bicagimi aldirmam dogru olanda zaten budur cok lazimsa gitsin bakkalda dolu
Sen bi esini gozlemle iyice telefonuna fln bi bak
Dimi sadece kocandan isteyebileceğin şeyler bunlar ped örneğinTraş bıçak yokluğundan ölsem tanıdığım bir arkadaşıma aldırmam. Millete ne benim kılımdan tüyümden derim. Ne acayip arkadaşlık ilişkileri var dünyada. Eşin yalan söylüyor bence...
Banada öyle geldi sapıkca bi ilişkileri varAksam vakti evli adama ne gerekceyle neyin kusunu soruyor ya bunlar sifreli konusuyor olmasin
Sonra ben o gün de çok tepki gösterince aksam aramıyor simdi ama zaten tüm gün beraberlerBanada öyle geldi sapıkca bi ilişkileri var