- 1 Kasım 2019
- 2.007
- 3.844
- 133
- 26
- Konu Sahibi Nartanesi555
Ay valla bakmadan aynisini yazdim ahahhahahhaNe ala memleket kendi şifreler değiştiriyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla bakmadan aynisini yazdim ahahhahahhaNe ala memleket kendi şifreler değiştiriyor
Artı bütün marketlerde var internetden almaya ihtiyaç yokO kadını yolarım bi daha tıraş bıçağına ihtiyacı kalmaz.
Şimdi dün biz de internetten birşeyler aldık ofiste birkaç arkadaş (erkekler de var) hepimiz tek siparişte toplu aldık Kargo ücreti ödemeyelim diye. Ama tıraş bıçağı çok kişisel birşey.
Eşiniz size traş bıçağı alıyormu ben daha aldırmadım böyle bişey deEvet başka bir şey olsa bu kadar tepki vermem kargo ücreti ödememek içindir falan diye de kadın tras bıçağını niye başkasına aldirayim
Onun telefonunda da benim parmak izim var ama bir dakika bile bırakmaz ki telefonunuTelefonundan onun parmak izini sil ya da onun telefonunda seninde parmak izin olsun ikisinden biri
Oh ne ala memleket
Evet ben de buna çok kızdım diyor ki sen ne yaparsam yapayım bana inanmiyosun![]()
Gece uyurken al diyorum bende uyurken nasil birakmiycak kendine zincirlemiyor ya bu gece uyuma bak iste neler oluyorOnun telefonunda da benim parmak izim var ama bir dakika bile bırakmaz ki telefonunu
Yok almaz ben zaten çalışıyorumkendim aliyorumEşiniz size traş bıçağı alıyormu ben daha aldırmadım böyle bişey de
Bugün sabah şifresini değiştirmis ve zaten banyoya bile telefonla girdiği için takip edemiyorum kadınla olan her mesajını da siler
Uyurken bak olmadı işten bir günlüğüne izin al söyleme çalıştığı yere git uzaktan izle bakalım sonra kadını çıkışta yakala jiletin onu tahriş edeceğini söyle.Onun telefonunda da benim parmak izim var ama bir dakika bile bırakmaz ki telefonunu
Hahahaha senelik diyecektim de bi hışımla yazdım3.5 sevgili ne kiz onun bucuguda mi var![]()
Bu kadarına da pes. Ben eşimden bile istemem tras bıçağını.Çünkü bu kadın hep böyle mesela geçen sene 14 Şubat'ta sayım yapalım diye tutturdu.Her sefer cuma günü yaparlar bu sefer persmbe olsun 14 Şubat diye geçen sene de aynı şekilde davrandı sabah 7:30 8 de filan aradığı olmuştu eskiden de
Valla ne genislikler var artık siz düşünün benim de midem kalkıp duruyor bu konu yüzündenBu kadarına da pes. Ben eşimden bile istemem tras bıçağını.
Kesinlikle öyle yani. Sanki bulunmaz hint kumaşı mı hiç bir yerde bulamamış. Değişik gerçektenKredi kartı falan da var yani gayet hem de yani böyle özel bir şey beş lira pahalı olsun yine kimseye minnet etmem buradan alırım
Adam aldatıyor çok net, kendinizi kötü hissetmeyin. Erkekler kadınları çok iyi manipüle eder, psikolog (!) bile olsa. Siz sonuna kadar haklısınız, aralarında bir şeyler olduğu da çok açık. Umarım bundan sonra kendinize güzel bir hayat çizersiniz.Evet son durumu yazıyorum zaten bu konu bir süredir beni çok rahatsız eden bir durumdu ama bir türlü cesaretimi toplayamamistim eşimle kavga da etsek hep susardi ben abartıyor olurdum.Psikolog bile böyle diyince ben de dedim heralde ben delirdim diye.Normalde iş yerinde part time çalışıyorum artık bı konuştum olursa full time a geçeceğim ve kendime kalacak bir yer ayarlamaya çalışacağım çünkü ailemle de yapamam
Çok teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dilekleriniz içinAdam aldatıyor çok net, kendinizi kötü hissetmeyin. Erkekler kadınları çok iyi manipüle eder, psikolog (!) bile olsa. Siz sonuna kadar haklısınız, aralarında bir şeyler olduğu da çok açık. Umarım bundan sonra kendinize güzel bir hayat çizersiniz.
Artık cidden gina geldi bu kadın yüzünden kaç kere kavga ettik birinde mesajlarını hep silmiş bir t k mesajı atlamış karşı taraf ben de otobüsteyim demiş sabah hepsini silmiş onu unutmusÇok üzülerek söylüyorum ama eşinizle o kadın arasında birşeyler var. Kadınla 20 dk konuşması, yerli yersiz kadının arayabilmesi, eşinizin sizden köşe bucak telefonunu kaçırması hele ki traş bıçağı olayına hiç gitmiyorum bile. Kanıtladığınızda boşanabilecekseniz sabredip delillendirmeye çalışın.