Ben şimdi ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu isin altindan kotu bisey cikicak bak demedi deme gozunu ac normalde bu kadar didiklemem niyeyse bu konu baya ilgimi cekti

O kadını yolarım bi daha tıraş bıçağına ihtiyacı kalmaz.

Şimdi dün biz de internetten birşeyler aldık ofiste birkaç arkadaş (erkekler de var) hepimiz tek siparişte toplu aldık Kargo ücreti ödemeyelim diye. Ama tıraş bıçağı çok kişisel birşey.
Artı bütün marketlerde var internetden almaya ihtiyaç yok

Evet başka bir şey olsa bu kadar tepki vermem kargo ücreti ödememek içindir falan diye de kadın tras bıçağını niye başkasına aldirayim
Eşiniz size traş bıçağı alıyormu ben daha aldırmadım böyle bişey de

Bugün sabah şifresini değiştirmis ve zaten banyoya bile telefonla girdiği için takip edemiyorum kadınla olan her mesajını da siler
Onun telefonunda da benim parmak izim var ama bir dakika bile bırakmaz ki telefonunu
Uyurken bak olmadı işten bir günlüğüne izin al söyleme çalıştığı yere git uzaktan izle bakalım sonra kadını çıkışta yakala jiletin onu tahriş edeceğini söyle.

Al kocanı karşına sert bi dille konuş en ufak bişeyde şüphelenilecek bana yanlış gelecek en ufak bi davranışta olacaklara karışmam de. Bi günde al alakasız bi zamanda bu telefon bende kalacsk 3 saat de evdeyken kocanız sizi bastırmışmı bilemedim ama ben kocamdan çekinirim canımı sıkan herşeyi hemen söyleyemem ama böyle bi konuda parçalarım o da bilir ilk yıllar tabi enufak şeyde ben ağzının payını verince yanlış anlayacağım gereksiz bi samimiyet durumu bile olmuyor artı o kadına da bi sor ya ne alaka traş bıçağını eşinize aldırmış ben olsam ona da sorarım hayırdır ne bu samimiyet insanda utanma olur biraz mesafe diye böyle susup durma telefonu bırakmaz ne demem ver diyip alacaksın

Evet son durumu yazıyorum zaten bu konu bir süredir beni çok rahatsız eden bir durumdu ama bir türlü cesaretimi toplayamamistim eşimle kavga da etsek hep susardi ben abartıyor olurdum.Psikolog bile böyle diyince ben de dedim heralde ben delirdim diye.Normalde iş yerinde part time çalışıyorum artık bı konuştum olursa full time a geçeceğim ve kendime kalacak bir yer ayarlamaya çalışacağım çünkü ailemle de yapamam

Bence bir süre bu konuyu açmayın üzerine gitmeyin usulca takip edin artık suphelenmediginizi düşünsün ki eğer bir halt yiyorsa kendini ele verir.

Çünkü bu kadın hep böyle mesela geçen sene 14 Şubat'ta sayım yapalım diye tutturdu.Her sefer cuma günü yaparlar bu sefer persmbe olsun 14 Şubat diye geçen sene de aynı şekilde davrandı sabah 7:30 8 de filan aradığı olmuştu eskiden de
Bu kadarına da pes. Ben eşimden bile istemem tras bıçağını.

Çok üzülerek söylüyorum ama eşinizle o kadın arasında birşeyler var. Kadınla 20 dk konuşması, yerli yersiz kadının arayabilmesi, eşinizin sizden köşe bucak telefonunu kaçırması hele ki traş bıçağı olayına hiç gitmiyorum bile. Kanıtladığınızda boşanabilecekseniz sabredip delillendirmeye çalışın.

Evet son durumu yazıyorum zaten bu konu bir süredir beni çok rahatsız eden bir durumdu ama bir türlü cesaretimi toplayamamistim eşimle kavga da etsek hep susardi ben abartıyor olurdum.Psikolog bile böyle diyince ben de dedim heralde ben delirdim diye.Normalde iş yerinde part time çalışıyorum artık bı konuştum olursa full time a geçeceğim ve kendime kalacak bir yer ayarlamaya çalışacağım çünkü ailemle de yapamam
Adam aldatıyor çok net, kendinizi kötü hissetmeyin. Erkekler kadınları çok iyi manipüle eder, psikolog (!) bile olsa. Siz sonuna kadar haklısınız, aralarında bir şeyler olduğu da çok açık. Umarım bundan sonra kendinize güzel bir hayat çizersiniz.

Adam aldatıyor çok net, kendinizi kötü hissetmeyin. Erkekler kadınları çok iyi manipüle eder, psikolog (!) bile olsa. Siz sonuna kadar haklısınız, aralarında bir şeyler olduğu da çok açık. Umarım bundan sonra kendinize güzel bir hayat çizersiniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dilekleriniz için 💙 çok haklısınız kesinlikle o kadar iyi manipüle ediyorlar ki hâlâ daha bana kızıyor sen bana niye inanmiyosun diye

Çok üzülerek söylüyorum ama eşinizle o kadın arasında birşeyler var. Kadınla 20 dk konuşması, yerli yersiz kadının arayabilmesi, eşinizin sizden köşe bucak telefonunu kaçırması hele ki traş bıçağı olayına hiç gitmiyorum bile. Kanıtladığınızda boşanabilecekseniz sabredip delillendirmeye çalışın.
Artık cidden gina geldi bu kadın yüzünden kaç kere kavga ettik birinde mesajlarını hep silmiş bir t k mesajı atlamış karşı taraf ben de otobüsteyim demiş sabah hepsini silmiş onu unutmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X