Ben şimdi ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takipte kalın ... iyi şeyler hissetmedim
 
Kadının kişisel temizliğini sağladığı bir ürünü aldığına göre işler baya ilerlemiş
 
Boşanmayı göze alamıyorsanız siz de bir iş arkadaşınıza prezervatif alın ve yanlışlıkla(!) gözüne sokun. Bu kadar pişkinini de ilk kez görüyorum. Herşey ortada... Telefon saklamalar, olmadık konuşmalar, 14 şubatta sayımlar falan. Allah kolaylık versin.
 
Boşanmayı göze alıyorum sadece kendime yediremiyorum kendimi değersiz hissediyorum
 
Eşiniz yalan söylüyor, benimki gibi sonu benimki gibi boşanma olmada baare
 
Ben olsam, delimisin nesin be adam, elin kızının, kadınının traş bıçağını almak senin üzerine vazife mi? diye başlar, nereden çıkacağım belli bile olmazdı.
 
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum.Anlasmali boşanmayı teklif ettim ama kabul eder mi bilmiyorum
Geçmiş olsun bir süre ev arkafasi gibi kalacaksaniz sabredip para biriktirin galiba çocuk yok bu harika.
Psikolog haklı tıraş bicagini aldi diye aldatiyor derse siz de bosanirsaniz o sebep olmus olacak hicbir psikolog aaa evet diyemez.Burda cogunlugun düşüncesi aynı net.
 
Eşiniz dogru da söylüyor olabilir. Ama şu anlık. Yani şu an masum bile olsa eşiniz, o kadının böyle bir şey aldırmadı sakat iş. Eşinizin yalan söyleyip söylemediğini siz bilirsiniz zaten. Güveniyorsanız bile dikkatli olun. Eşinizin üstüne fazla gitmeyin. Ama net bir şekilde olayın çirkinliğini söyleyin, o kadınla yaşadığı olayı, sizin başka bir erkekle yaşamanız halinde ne hissedeceğiniz sorun. Eğer kızardım derse, başka bir şey demiyorum. Kendini benim yerime koy ve Ona göre hareket et, deyin. Fazla da uzatmayın konuyu. Ben olsam o kadını da yüzüne karşı ayıplardım.
 
Burun konulara saf gibi inanan ben,fake diyenlere kızan ben,bu konuya inanmadım. Bilemicimm. Aralarında bir şey olsa dahi tras bıçağı nedir ya
 
Valla ikisinden de hiç hoş kokular almadım . Eşinizin işten ciki p 20 dk bayanla konuşması ne alaka? Nerden geliuor bu samimiyet ? Biz esimizden sakliyoruz bıçağı . Ve kusum yem yemiyor deyince benim aklıma çok kötü bir şey geldi çok mu fesat düşündüm bilmiyorum ama belalti gönderme yapmış gibime geldi
 
İnsan eşiyle bile kıl tüy muhabbetine girmez. kadın, iş arkadaşına tras bıçağı mı aldırmış iğrenç geldi bana ( ben eşinizin yerinde olsam bana tras bıçağı aldıran bir kadindan tiksinirdim )
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…