Ben şimdi ne yapacağım?

Eğer ekonomik durumunuz sizi zorlamayacaksa düşüneceğiniz en son şey çalışma hayatına nasıl dönerim olsun. Hamileliğin her anı çok muhteşem birşey olabildiğince dinlenin olabildiğince istediğinizi yeyin olabildiğince pozitif olun.

Eğer ekonomik durumunuz sizi zorlamayacaksa düşüneceğiniz en son şey çalışma hayatına nasıl dönerim olsun. Hamileliğin her anı çok muhteşem birşey olabildiğince dinlenin olabildiğince istediğinizi yeyin olabildiğince pozitif olun.
Ekonomik durum çok zorlamaz insalalh geciniriz doğru söylüyorsunuz insalalh sağ salim gelsin de

Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun🙏🏻 Şu an işe dönme gibi bir durumunuz yok, ilerisi için de şu an düşünmeniz yersiz olduğuna göre, bence anı yaşayın.
Hep yorulmuşsunuz. Biraz dinlenin. Keyfinize bakın😊 bebek olunca daha hareketli olacak hayatınız ve şu an stres yaptığınız için kendinize kızacaksınız belki. Yeni bir diziye yeni bir kitaba başkayın. Güzel beslenin. Yapabiliyorsanız yürüyüşe çıkın☺️

Calisan birinin birden evde kalmasi zordur, zamanla alisirsin.. gecici bir surec olarak dusun bu durumu.. keyfi degil hem keyfi olsada.. herkes omru boyu calisacak diye birsey yok…bi zaman calisirsin bi zaman calismazsin yani hayat bu ne getirip goturecegi belli
Olmuyor..

Dogunca belkide kiyamayip 1-2 sene kendin ara vereceksin.. ben ilk cocugumda cok calisiyordum.. inan suan pismanim.. cocugum icin olsada inan o zamnlari geri gelmeyecek cocugumun.. anne kokusuyla uyumasi
Gereken zaman ben ise gidiyordum..

Birde piyasanin adaletsizligi.. ara verdigin zaman tekrar is bulmak zorlasiyor bu dogru ama maddi kaygin cok degilse tadini cikar su aninin.. hele bi sapasaglam al
Kucagina.. film izle kitap oku
Hobi
Edin .. dikis
Olur nakis orgu, resim yapmak olabilir..kendini yormadan evde guzel vakit gecir.. cunku bu zamanlar
Cok degerli..

Evet çok uzun ara vermeyi bende hiç istemiyorum toplamda bir buçuk yıllık bir boşluk olacak onu da eğer İngilizcem çok iyi seviyeye gelirse kapatabilecegimi umuyorum
Benim çalıştığım iş yerinde aynı sizin gibi yedi yıl çalışmamis ve sonra işe başlamış bir muhasebecimiz vardı hiçbir şey için geç değil bence hatta tam zamanı tekrardan arayın is

Bakıyorum ama olmadı bi türlü. Hayırlısı olsun, inşallah güzel kapılar açılır hepimiz için.

Vallahi iş kaygısını çekmen için en az 1.5 senen var hahooo.. Çalışmaya yavaş yavaş başlaman gerektiğini düşündüğün zaman düşünmelisin bunu 😉 benden dizi önerisi çıkmaz en fazla netflix de birkaç sezonluk dizilere bakarsın ama kitap önerisi istersen burdayız 🤗

Gerçekten sorunum bu . 26 yaşındayım bugüne kadar boş kalmadım. Zor bir bölümden mezun oldum ve üniversite hayatımda hem gezme hem dersler sebebiyle yaz kış doluydum. Lisede de iyi bir üniversite için zaten hafta sonları dahil dershanede geçiyordu . Evle hiç alakam yoktu.

Üç yıldır özel bir firmada endüstriyel cihazların teklifinden cihaz üretilene kadar her türlü sorumluluğunu aldığım bir işim vardı. İşten özlük haklarımin yenmesi sebebiyle ayrıldım . Hayatımda ilk defa bir haftadır boşum. Hamileliğim kanamalı geçiyor ilk başlarda da başka sorunlar yaşadım sürekli ağrılı, mide bulantisinin fazla olduğu hasta gibi sürekli yattığım bir süreç . Evin içinde yatıyorum televizyona bakıyorum boş boş ama çok bunaldım . İngilizce kitap okuyorum konuşmam ileri seviyede değil geliştirmeye çalışıyorum ama yoğunlaşamiyorum. Açıkçası beni korku sardı sürekli evde mi olacağım , bebek doğduktan sonra iş bulabilir miyim ,bu bir buçuk sene evde nasıl geçecek , bir daha kanama yaşar mıyım gibi ?
Hayatım boyunca sürekli bir uğradım varken birden durdum gibi oldu gerçekten çok bunalıyorum ne yapmalıyım ?
ben de evliliğimin ilk zamanları zorlandım ev hanımlığı için şimdi sınavlara hazırlanıyorum atanmak için hamile kalmayı düşünmüyorum 1-2 yıl daha ama kalırsam ne yaparım bilmiyorum :(

Aslidna bir taraftan evde durmak istemiyorum oyalanacak birsey ihtiyacim var ama zorlanirsam birakcam insallah kuzum
Evde durursan da mutlaka bir hobi edin ben kafami punch a takmistim kargom gelmeden ise basladim 🤣
Ayy canım bebişin cinsiyeti belli oldu mu senin

Çok teşekkür ederim canim 😍
Evet üç boyutlu programları ve Excel i ileri derece de öğrenmeyi çok istiyorum dediğin o site üzerinden eğitim almak çok mantıklı çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ♥️
merhaba ben de excel öğrenmek istiyorum, kurs aldınız mı siz ne durumdasınız, tecrübelerinizi merak ediyorum :)

merhaba ben de excel öğrenmek istiyorum, kurs aldınız mı siz ne durumdasınız, tecrübelerinizi merak ediyorum :)
Şimdi bebek büyütüyorum ben ne yapacağım değil de benim nedeğnn bir banyo yapacak vaktim yok diyorum 🤣
Kursu almadım çünkü hamileliğin devamı da çok problemli geçti .
Şu an komple sektör değiştiriyorum yazılım kursuna gideceğim şu iş garantili olan .
Excel kurslari hem ücretli hem ücretsiz çok güzel olanları var öğrenmekte sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum

Gerçekten sorunum bu . 26 yaşındayım bugüne kadar boş kalmadım. Zor bir bölümden mezun oldum ve üniversite hayatımda hem gezme hem dersler sebebiyle yaz kış doluydum. Lisede de iyi bir üniversite için zaten hafta sonları dahil dershanede geçiyordu . Evle hiç alakam yoktu.

Üç yıldır özel bir firmada endüstriyel cihazların teklifinden cihaz üretilene kadar her türlü sorumluluğunu aldığım bir işim vardı. İşten özlük haklarımin yenmesi sebebiyle ayrıldım . Hayatımda ilk defa bir haftadır boşum. Hamileliğim kanamalı geçiyor ilk başlarda da başka sorunlar yaşadım sürekli ağrılı, mide bulantisinin fazla olduğu hasta gibi sürekli yattığım bir süreç . Evin içinde yatıyorum televizyona bakıyorum boş boş ama çok bunaldım . İngilizce kitap okuyorum konuşmam ileri seviyede değil geliştirmeye çalışıyorum ama yoğunlaşamiyorum. Açıkçası beni korku sardı sürekli evde mi olacağım , bebek doğduktan sonra iş bulabilir miyim ,bu bir buçuk sene evde nasıl geçecek , bir daha kanama yaşar mıyım gibi ?
Hayatım boyunca sürekli bir uğradım varken birden durdum gibi oldu gerçekten çok bunalıyorum ne yapmalıyım ?

Sakin ol lütfen. Sadece belirsizlikler seni korkutuyor. Bebeğine odaklan bebeğin odasını süsle, planlar yap ileriye dönük. Her şey yoluna girecek. Deneyimlisin dilin var, güzel bir mesleğin var neden tekrar iş bulamayasın? Huzursuzluğunu anlayabiliyorum ama her şey güzel olacak.

Sakin ol lütfen. Sadece belirsizlikler seni korkutuyor. Bebeğine odaklan bebeğin odasını süsle, planlar yap ileriye dönük. Her şey yoluna girecek. Deneyimlisin dilin var, güzel bir mesleğin var neden tekrar iş bulamayasın? Huzursuzluğunu anlayabiliyorum ama her şey güzel olacak.
Cok teşekkür ederim konu bir buçuk yıl önce açılmıştı kızım doğdu bir ay sonra bir yaşına bile girecek 😅
Bende komple sektör değiştiriyorum komple

Back
X