• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapayım?

kızlar merhaba, benim 2.5 senelik bir ilişkim var. ilk 1 sene birbirimize aşıktık fakat sonrasında ikimiz de aşkın sevgiye dönüştüğünü itiraf ettik. Işte bundan sonra hareketleri bana batmaya başladı. 5 yıldır tek başına yaşıyor her işini kendi yapıyor ama çocuk gibi şeyler soruyor. bir gün kahvaltı yapiyoruz annem, salatalıkların çekirdeği buyuk bak ne guzel koy salataligi dedi, benimki de yenir ama demi diye sordu:(( bahsettigim insan 30 yasinda. yine baska bi zaman bizde yemekte, annem ozenmis pirinc pilavinin ustune soyulmus badem dizmis, bunlar sarimsak mi diye sordu. kızlar deli olcam, bu insan yuksek lisans mezunu muhendis. yemek yerken ağzını şapırdatıyorsun dedim ne zarari var bana daha once kimse boyle bir sey demedi diyor. Uzayda mi yasamis anlamadim. Bunlari askin etkisi ile goremedim en basta ama suan bunlari duydukca sinirlerim zipliyor. yazliktayiz diyelim ben acip kitap okurum o arka arkaya 3 tane turk dizisi izler hem de izledigi tekrar bolumleri. Bana cok bos gelmeye basladi inanin. Ama 2.5 yillik emek var, durust bi insan beni sever sayar, yakisiklidir, isi iyi ve okumus biri. Ama gel gor ki ben boyle kitap okuyan guzel konusan kulturlu birilerini gorunce cok uzuluyorum. Ne yapmaliyim sizce, nolur bi tavsiye verin :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bundan sonra her yaptıgı batar bence sana. biraz ona iyi yönlerinden bakmayı dene gene de olmazsa ayrıl büyük işlere kalkışmadan :26: evlenirsen hiç tahammül edemezsin böyle batarsa sana

kızlar merhaba, benim 2.5 senelik bir ilişkim var. ilk 1 sene birbirimize aşıktık fakat sonrasında ikimiz de aşkın sevgiye dönüştüğünü itiraf ettik. Işte bundan sonra hareketleri bana batmaya başladı. 5 yıldır tek başına yaşıyor her işini kendi yapıyor ama çocuk gibi şeyler soruyor. bir gün kahvaltı yapiyoruz annem, salatalıkların çekirdeği buyuk bak ne guzel koy salataligi dedi, benimki de yenir ama demi diye sordu:(( bahsettigim insan 30 yasinda. yine baska bi zaman bizde yemekte, annem ozenmis pirinc pilavinin ustune soyulmus badem dizmis, bunlar sarimsak mi diye sordu. kızlar deli olcam, bu insan yuksek lisans mezunu muhendis. yemek yerken ağzını şapırdatıyorsun dedim ne zarari var bana daha once kimse boyle bir sey demedi diyor. Uzayda mi yasamis anlamadim. Bunlari askin etkisi ile goremedim en basta ama suan bunlari duydukca sinirlerim zipliyor. yazliktayiz diyelim ben acip kitap okurum o arka arkaya 3 tane turk dizisi izler hem de izledigi tekrar bolumleri. Bana cok bos gelmeye basladi inanin. Ama 2.5 yillik emek var, durust bi insan beni sever sayar, yakisiklidir, isi iyi ve okumus biri. Ama gel gor ki ben boyle kitap okuyan guzel konusan kulturlu birilerini gorunce cok uzuluyorum. Ne yapmaliyim sizce, nolur bi tavsiye verin :(

Arkadaşım çekirdeği büyük salatalık karttır sizde burda eksiksiniz bu 1
Pilavın üstünde soyulmuş bademi sarımsak sanabilir benzer çnk bu 2
Ağzını şapırdarttığını kırılmasın diye söylemeyen olabilir bu3
Kitap okuyan kültürlü okumayan kültürünüz değildir bu 4
Türk dizisi dediğiniz şeylerin büyük kısmı sizin o kültür diye okuduğunuz romanlardan uyarlama bu 5
Siz bu adamı sevmiyorsunuz bu da 6

bencede artık sevmediğiniz için her hareketi batıyor
ayrılın bitsin bu çileniz

Arkadaşım çekirdeği büyük salatalık karttır sizde burda eksiksiniz bu 1
Pilavın üstünde soyulmuş bademi sarımsak sanabilir benzer çnk bu 2
Ağzını şapırdarttığını kırılmasın diye söylemeyen olabilir bu3
Kitap okuyan kültürlü okumayan kültürünüz değildir bu 4
Türk dizisi dediğiniz şeylerin büyük kısmı sizin o kültür diye okuduğunuz romanlardan uyarlama bu 5
Siz bu adamı sevmiyorsunuz bu da 6

sonuna kadar katılıyorum, her insanın eksik yönleri mutlaka vardır, belki seninde ona hoş gelmeyen davranışların vardır. Önemli olan çok kitap okumak değil öğrendiklerini hayatına ne kadar soktuğundur.

Ayrılın siz bu adamdan, zira belli ki biraz kitap okuyan az biraz kültürlü biriyle karşılaşsanız aklınız kayacak. Eğer başkalarını gördüğünüzde keşke benim sevgilim de bu adam gibi olsaydı diyorsanız zaten ne aşk kalmış ne sevgi. Ayrılın gitsin; ona da, size de yazık.

sonuna kadar katılıyorum, her insanın eksik yönleri mutlaka vardır, belki seninde ona hoş gelmeyen davranışların vardır. Önemli olan çok kitap okumak değil öğrendiklerini hayatına ne kadar soktuğundur.

Aynen öyle oku oku oku eee bişey öğrenmiyorsan neanladım okuduğundan?
Görsel algı işitsel algı diye bişey var herinsan aynı değil senin binkere okuduğunu başkası Bikere duysa anlar
Ayrıca o kitaplarda görgü kuralları da yazıo ağız şapırdatmanın ayıp ve kaba olduğu ama sanırım bunu o kişiye söyleyerek o kişiyi aşağılamanın çok daha ayıp olduğunu yazmayı unutmuşlar

Bi'ara uc yillik sevgilim kitap okurdu benim de basimin etini yerdi en sonunda "24yasinda senin demenle mi kitap okuycam ben, canim isterse okurum otur oku sen"dedim. Bu demek degil ki kultursuz bos bi'insanim.

Sevdigim dizileri de tekrar tekrar izleyebilirim karsimdakini zorla koltuga oturtup benle izle demedigim surece ilgilendirmez kimseyi.

Pilav ustunde soyulmus badem gorsem aklima badem gelmez. Halbuki normalde ikisini de bilirim.

Buyuk cekirdekli salatalik gordugumde de cekirdekleri gozume normalden farkli geldigi icin nedense hep yenmezmis gibi gelir.

Ask sevgiye donusse aksine daha bagli olurdunuz sizinki hoslanmaymis ve devami gelmemis gecmis olsun.

haklısınız sanırım ben fazla didikliyorum, biraz daha iyi özelliklerine odaklanmam lazım. şuan depresyonda olduğumdan herşeyin kotu tarafini goruyorum malesef :((

Sevilenın yanlışları görülmez,sevılmeyenın görüntüsü yanlıştır,

Anonim atasozu

Back
X