kızlar merhaba, benim 2.5 senelik bir ilişkim var. ilk 1 sene birbirimize aşıktık fakat sonrasında ikimiz de aşkın sevgiye dönüştüğünü itiraf ettik. Işte bundan sonra hareketleri bana batmaya başladı. 5 yıldır tek başına yaşıyor her işini kendi yapıyor ama çocuk gibi şeyler soruyor. bir gün kahvaltı yapiyoruz annem, salatalıkların çekirdeği buyuk bak ne guzel koy salataligi dedi, benimki de yenir ama demi diye sordu( bahsettigim insan 30 yasinda. yine baska bi zaman bizde yemekte, annem ozenmis pirinc pilavinin ustune soyulmus badem dizmis, bunlar sarimsak mi diye sordu. kızlar deli olcam, bu insan yuksek lisans mezunu muhendis. yemek yerken ağzını şapırdatıyorsun dedim ne zarari var bana daha once kimse boyle bir sey demedi diyor. Uzayda mi yasamis anlamadim. Bunlari askin etkisi ile goremedim en basta ama suan bunlari duydukca sinirlerim zipliyor. yazliktayiz diyelim ben acip kitap okurum o arka arkaya 3 tane turk dizisi izler hem de izledigi tekrar bolumleri. Bana cok bos gelmeye basladi inanin. Ama 2.5 yillik emek var, durust bi insan beni sever sayar, yakisiklidir, isi iyi ve okumus biri. Ama gel gor ki ben boyle kitap okuyan guzel konusan kulturlu birilerini gorunce cok uzuluyorum. Ne yapmaliyim sizce, nolur bi tavsiye verin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bundan sonra her yaptıgı batar bence sana. biraz ona iyi yönlerinden bakmayı dene gene de olmazsa ayrıl büyük işlere kalkışmadan :26: evlenirsen hiç tahammül edemezsin böyle batarsa sana