- 13 Mayıs 2017
- 90
- 37
- 3
- Konu Sahibi Hepgulelim
Merhaba ben bir süredir üye girişi yapmadan konuları ara ara okuyordum ve kk uyelerinin yorumlarını önemsiyorum.Ülkemiz şartlarında iyi bir üniversitede hukuk fakultesinden mezun oldum ve bu yıl staja başlayacağım.Benim 4 yıldır tanıdığım ve 1 yıldır gorusuyor olduğum İstanbul'da kendi işini yapan lise mezunu bir sevgilim var ailemle konuştum en basinda sorun çıkarmadilar aileler tanıştı .Dün akşam tekrar geldiler ve isteme konusu açıldı babam onceden ilimliyken birden anlasamazlar ya benim kızım calismayacak evlenecekler ya da bu iş olmaz dedi ve karşı tarafın ailesi de babamla aynı görüşte olduğundan onayladı suan beni bir tercih yapmaya zorluyorlar ya çalışmaktan vazgeç ya da karşındaki kişiden diye ben 8 yıldır ailemden ayrı şehirlerde eğitimimi devam ettirdim tam hedefime ulaştım derken bana bu yapılan haksızlık gibi geliyor ama karşımdaki beyle arada zitlassakta iyi anlaşıyoruz ve gercekten seviyorum şimdi oda baban madem böyle dedi beni secmeyerek sen bitiriyorsun bu ilişkiyi diyor ben nasıl karar vermeliyim yıllardır hayalim olan ise tam kavuştum derken bu yasatilanlarin altından kalkamıyorum