ben şimdi ne yapmalıyımm:((

ozaman senin annen onun annesi babası hepiniz aynı evde yaşayın
bende annemi bırakamam diye rest çek bakalım cevabı ne olucak :delphin:

tam bende bunu yazacaktım benden önce yazmışsın
madem öyle benim annemde yalnız hepimiz bir yerde oturalım kimse yalnız kalmasın de bakalım

canımm neden ağlıyosun o ağlasın senin gözyaşına değecekler içinnn ağla...şimdii düşün ilerce dönüşü zor bir yola girersin..canım bak şimdiden soğukluk başlamış sveen adam herşeyi göze alır o ailesi kadar seni düşünmüyor boşver aslaa üzülmeee...aynı evde oturmak kolaymı ev eve üstüne olurmu? sen gençsin yeni evlisin evde pijamanla geceliğinle gezemiyceksin eşine sarılmıycan kızamıycan hep gece yatmayı bekliycen özel gününde eşinle özelin olcak yeri geldiğindee vs... şahsen asla bana göre değil.....

kesnliklee asla banada göre değil işte o yüzden kendime bu konuda çok az da olsa bi güvenm olsa tamam derim zaten bu kadr onuda kendimide üzmem ama biliyorm işte kendimi oda mutlu olamıycakki ben mutsuzken ama bunu kabul etmiyo

bence ailesi diyodur oğlum yaşlandık ikimizde hastayız
bizi bırakma gelin buraya gelsin bize baksın yanlız bırakmayın diyo olabilirler
e böyle damar konuşuncada sözlün ayrı eve yanasmıyodur

babası dün akşam demiş bizim senden başka kimsemiz yok o adam ööle derken ben nasıl ayrı eve çıkarım dio bende tabiki bizden başka kmseleri yok onlarn çocuklarıyızz onlar nasıl bakıp büyüttülerse sizi şimdi sıra bizde dedim o birazda ona takılmş sanırım

maalesef erkek anneleri biraz daha kendilerini düşünüyorlar cnm
bnm gördüklerim hep böyle
bnmde annem tek kalıcak ben evlenince ama hiç ağzından duymadım ben napıcam vs diye
hep bizim mutlu olmamızı ister.

bide hiç üzülme seni gerçekten seviyorsa emin ol direticek ve sana dönücektir

bence ailesi diyodur oğlum yaşlandık ikimizde hastayız
bizi bırakma gelin buraya gelsin bize baksın yanlız bırakmayın diyo olabilirler
e böyle damar konuşuncada sözlün ayrı eve yanasmıyodur

aynı fikirdeyim:lepi::lepi:

tam bende bunu yazacaktım benden önce yazmışsın
madem öyle benim annemde yalnız hepimiz bir yerde oturalım kimse yalnız kalmasın de bakalım

zaten diyo annen napıcak tek başına yanlız gelsin diyo benm annem gelmez dedim şimdi değil daha sonrada gelmez elden ayaktan düşsemde gitmem der annem damat yannda kalmam ben der bakmak isteyen gelr gelmeyennde canı saolsn kmsenn huzurunu bozmam dio biliyorum ben annemi gelmez benm annem asıl kaynana olmalıymşş:gitme:

maalesef erkek anneleri biraz daha kendilerini düşünüyorlar cnm
bnm gördüklerim hep böyle
bnmde annem tek kalıcak ben evlenince ama hiç ağzından duymadım ben napıcam vs diye
hep bizim mutlu olmamızı ister.

bide hiç üzülme seni gerçekten seviyorsa emin ol direticek ve sana dönücektir

hakikatten ööle yaa bizimkiler insan değilmi???
umarım öyle olur sevgisini aşkını görürüm bendee

kesnliklee asla banada göre değil işte o yüzden kendime bu konuda çok az da olsa bi güvenm olsa tamam derim zaten bu kadr onuda kendimide üzmem ama biliyorm işte kendimi oda mutlu olamıycakki ben mutsuzken ama bunu kabul etmiyo

etmezse kendi bilir!!!duygusal davranma mantığını çalıştır..asla taviz verme!!!

ya bu nasıl konuşma böyle baştan aşağı duygu sömürüsü acıtasyon başka bişe değill canm bak seni kandırmaya çalışyo gibime geldii insan annesine babasına pat böyle bişe diyebilirmi kalp krizi falan allah korusun insanın dili nasıl varıyo bunları söylemeye hayret bişey!

evt şuanda banada öyle geliyor duygu sömürüsü gibi anlayışsz biriymşim gibi hissettrio kendimi

valla nisanlina sogukluk simdiden girmis

hic taviz verme,hatta ileri giderse bu isi bitir ne ugrasicaksin bir ömür onun kaprisleriyle

bundan bes sene oncekiyle ayrildigindada onu unutamam demiyormuydun

ama unuttun dimi bunuda unutursun

sana emek vermiyene neden emek vericeksin ki ne icin yani ?

sende açık konuş ben annemi bırakıp baska bi şehre geliyorum ama sen 2 sokak ötede ev
tutmaya yanaşmıyorsun bu işler tek taraflı fedakarlıkla olmaz de
sürekli gidip gelir ihtiyaclarını görürüz yanlız bırakmayız ama benimde hayallerim var
insanın kendi evi düzeni gibi olmaz de
böyle düşünüp ağlayacağına iyide olsa kötüde olsa bi netliğe kavuşsun bu iş
en azından düşünmekten kurtulursun

valla nisanlina sogukluk simdiden girmis

hic taviz verme,hatta ileri giderse bu isi bitir ne ugrasicaksin bir ömür onun kaprisleriyle

bundan bes sene oncekiyle ayrildigindada onu unutamam demiyormuydun

ama unuttun dimi bunuda unutursun

sana emek vermiyene neden emek vericeksin ki ne icin yani ?

nişanlanan oydu ben değildim ben hiç bir zaman kabul etmedim böyle birşeyi bugüne kadr ama böyle çokta sevmedim biranda ayrılık sebebimizn bu olması çok kötü aileler bi çeklsin yaa baksınlar başlarının çarelerinee ben mecburmuyum demek istiorummm:gitme:

sende açık konuş ben annemi bırakıp baska bi şehre geliyorum ama sen 2 sokak ötede ev
tutmaya yanaşmıyorsun bu işler tek taraflı fedakarlıkla olmaz de
sürekli gidip gelir ihtiyaclarını görürüz yanlız bırakmayız ama benimde hayallerim var
insanın kendi evi düzeni gibi olmaz de
böyle düşünüp ağlayacağına iyide olsa kötüde olsa bi netliğe kavuşsun bu iş
en azından düşünmekten kurtulursun

evet en iyisi öyle olucak 2hafta sonra gelicektiama gel demek istiyorum yüz yüze daha farklı olur diye ama böyleykende durum nekadr mantıklı olur gel demem bilmiyorum

Bence de duygu sömürüsü yapıyor, kaldı ki sen çok makul bir çözüm de sunmuşsun.
Ama buna rağmen diretiyorsa fikri sabit ise;
evlensen de aradığını bulduğun bi evliliğin olmaz.
Çünkü tek taraflı fedakarlık bi dönem sonra sevgiyi nefrete bile dönüştürebilir.
Kimse vazgeçilmez değildir,evlenmekte amaç huzurlu olmaktır.
Eğer huzur için iki taraf da çaba göstermez ise bu iş olmaz.
Ben olsam net bi şekilde duruşumu korurum.
zaten sen ailesinden vazgeçmesini istememişsin ki, sana niye kendini düşüncesiz hissettirecek bi davranış tarzı sergiliyor.

bi teklif edersin oda su an gelmek için müsait değilse 2 hafta sonra gelsin
çok ısrar edip huylandırma

allahtan yolun başında sorunlar çıkmış karşınıza ve çözüme ulaşmaya çalışıyorsunuz bence ev üstüne ev kurulmaz ne sen annenden vazgeç nede o ailesinden aile sadece 1 tanedir ama aradığın eş adayı heryerdedir elbet birgün karşına iyi bir insan daha çıkar ve inşallah sende mutlu olursun...
bütün bunlar şimdilik sorun değil eğer bu şekilde şartlarda evlenip mutlu olurum dersen bence yanılıyorsun evlilik sadece eşle olmuyor ailesiylede evleniyorsun ev içinde bambaşka bir ruh halin olur burada okuduklarımdan pay biçerek yazıyorum ki ayrı evlerdekiler bile çok çekiyorlar...bence yolun başındasın ve dur demelisin...

Back
X