ben şimdi ne yapmalıyımm:((

Allah yardımcınız olsun canım,
İnşaallah huzurunuza yol açacak bi karara varırsınız.:Saruboceq:
Senin gerekçelerin ve olaya yaklaşımın oldukça makul ve mantıklı,
Kendini güzel bir şekilde ifade et, gerisi gelir inş.
Bu arada annesini henüz hastaneden getirmiş iken mantıklı olmaktan ziyade duygusal olma ihtimali yüksek.Konuşurken bunu da göz ardı etmemeye çalış

aminn çok sağol inşallah bir an önce halledebiliriz..
anltmaya çalıştım eksik kaldımmı bilmiyorum sakin olmaya çalışıyorum artık hayırlısı..
çokta duygusaal nedesem yanlış anlıyo seni çok seviyorum ama napıyım söyle diyoomafoldumben allah büyükk

az önce aradı erkek arkadaşım napıosn falan dedi bende ister istemez soğk konuşnca noldu dedi yok bişi canım sıkkın biraz dedim banamı dedi evet dedim ne düşündün dedi tek başıma düşünmek istemiyorum birlkte düşünüp karar verelim halledlmiicek bişey değil dedimsonra canım benim evim olmıycakmı dedim senin annenin düzeninemi alşıyım evliliğemi alışayım yoksa farklı bi şehremi alışayım diorm sen anneme uymııcaksn o sana uycak dio babası bütün gün evde benm annem ablam kalmaya gelicek baban evde nasıl kalıcaklar ben nasıl rahat rahat gezicem evn içinde diorum onlara bi oda vericez ordan çıkmaz zaten babam dio ama nolursa olsun benm babam da yoktu alışık değilim ben sıkıya senelerdir rahtım evin içinde istediğim gibi geziyorum oraya gidicem işler değişçek çok zor bi durum gece onlara bişey olursa ben yetişemezsem çok kötü olur dio olucağı varsa biz yannda olsakta olur dedim ikna olucak gibi yarım saat konuştuk nerdeyse onlar ne dio dedim onlar bişey demiyo ben böyle istiyorum diyo onlrdan başka kimsem yok onlarada bişey olursa naparım diyo benide anla dedim hep oluruna gidiyorum artık daha ne diyim sana dedim hep oluru ama hep ayrı istiosun diyo oturanalr nasıl oturuyo dio kolaymı dedim sen nerden biliceksin evin içini biliyorum dio çok tanıdığm var öyle diyo sana hiç bişey diyemezler istediğin gibi olcak diyo ama yokkkmafoldumbenyakınlarda ev yok diyo daha 1sene var dedim ozamana kadr buunur elbet şimdidn sıkma bukadr kendini dedim bu aradada annesiyle hastanede bu dışarda konuştu benmle görüceksn dedim nasıl gelin olucamm öylesine konuşmadığımı anlıycaksn dedim sana inanıyorum biliyorum ben seni ama hastalr işte elimden gelende bişey yok diyoomafoldumbenallah büyük inşallahh bizimde yüzümüze bakarr

yaa bunu söylemek çok acı ama nişanlınızın tavırlarından sezdiğim kadarıyla bu evlilik bu şekilde gerçekleşirse siz çok üzüleceksiniz..

çok şansszmışım bu benim en hassas olduğum nokta şimdi tam ortasındayım mafoldumben

Çok bunalıyorum bu birlikte oturma mevzusu olunca sanki bana teklif edilmiş gibi üzülüyorum gerçekten.Eski sözlümle bu yüzden ayrılmıştım bende annesi hep hastaydı öle diyordu gerçek mi değilmi bilmiyordum
Keza aynı apartmanda oturan abisi de öyle yaşım küçüktü olur gibi geldi yapabilirim gibi gelmişti
ama o işi uzattıkça ve benim aklım başıma gelmeye başladıkça yapamayacağımı anladım.ayrı ev tutalım dedim önce istemedi sonra kabul eder gibi göründü ama güven vermedi inanmadım ben en küçüğüm bi evdeki bekar benim dedi ben bu evde oturmak zorundayım dedi daha sonra ama ben değilim dedim bölece 5 yıl da çöpe gitti.
asıl sorun onun ev geçindirecek yüreğinin olmayışıydı.
arkadaşım bence iyice düşün şuan 1.5 senelik evliyim ve esk. sözlüm sadece bi anı olarak hafızamda
o kadar.Allah ıma çok şükür eşimle çok mutluyum belki kendimize ait bir evimiz yok ama beraber de oturmuyoruz ev ev üstüne olmuyor gerçekten.Sözlün eğer seni gerçekten seviyorsa annesine yakınlarda kiralık bir ev tutar istediğinde yanlarında olabilecek şekilde sen anneni bıraıp geleceksin kolay değil oda bu kadarcık fedakarlığı yapmalı ilişkinizin böyle daha sağlıklı olacağını düşünüyorum hayırlısını diliyorum.

annesi babası yatalak mı.bakıma mı muhtaç??
ayrıca tek çocuk senin eşin mi??
bunların cevabı evet ise ; tamam aynı evde yaşayın derim istemesende kocan için katlan derim
ancak durum bu değilse anne baba eninde sonunda yalnız kalacak senin annen napsın kadıncağızın kocası yok üstelik kızını da dışarı gelin verecek
nişanlının böyle bencilce davranmasına izin verme.şimdi bukadar düşkünse ailesine neler duyduk okuduk biz kk da kocalar gık diyemiyolar ailelerine karıyı habire ezdiriyolar
sizin sonunuzu da böle görüyorum

Çok bunalıyorum bu birlikte oturma mevzusu olunca sanki bana teklif edilmiş gibi üzülüyorum gerçekten.Eski sözlümle bu yüzden ayrılmıştım bende annesi hep hastaydı öle diyordu gerçek mi değilmi bilmiyordum
Keza aynı apartmanda oturan abisi de öyle yaşım küçüktü olur gibi geldi yapabilirim gibi gelmişti
ama o işi uzattıkça ve benim aklım başıma gelmeye başladıkça yapamayacağımı anladım.ayrı ev tutalım dedim önce istemedi sonra kabul eder gibi göründü ama güven vermedi inanmadım ben en küçüğüm bi evdeki bekar benim dedi ben bu evde oturmak zorundayım dedi daha sonra ama ben değilim dedim bölece 5 yıl da çöpe gitti.
asıl sorun onun ev geçindirecek yüreğinin olmayışıydı.
arkadaşım bence iyice düşün şuan 1.5 senelik evliyim ve esk. sözlüm sadece bi anı olarak hafızamda
o kadar.Allah ıma çok şükür eşimle çok mutluyum belki kendimize ait bir evimiz yok ama beraber de oturmuyoruz ev ev üstüne olmuyor gerçekten.Sözlün eğer seni gerçekten seviyorsa annesine yakınlarda kiralık bir ev tutar istediğinde yanlarında olabilecek şekilde sen anneni bıraıp geleceksin kolay değil oda bu kadarcık fedakarlığı yapmalı ilişkinizin böyle daha sağlıklı olacağını düşünüyorum hayırlısını diliyorum.

ne zor allahım yaa nie bööle yapıyolar anlamıyorum ben bu erkeklerii ben kaynana olsam asla istemem ne yalan söliim

annesi babası yatalak mı.bakıma mı muhtaç??
ayrıca tek çocuk senin eşin mi??
bunların cevabı evet ise ; tamam aynı evde yaşayın derim istemesende kocan için katlan derim
ancak durum bu değilse anne baba eninde sonunda yalnız kalacak senin annen napsın kadıncağızın kocası yok üstelik kızını da dışarı gelin verecek
nişanlının böyle bencilce davranmasına izin verme.şimdi bukadar düşkünse ailesine neler duyduk okuduk biz kk da kocalar gık diyemiyolar ailelerine karıyı habire ezdiriyolar
sizin sonunuzu da böle görüyorum

babası yürüyemiyo bacaklarında sorun varmış vden çıkamıyo ama annesinde bildiğim kadarıyla tansiyondan başka bi rahatsızlık yok erkek olarak tek evet kız kardeşleri var onlarda evli dün akşam biri kalmş onlarda bu akşamda diğeri kalıcakmış ...
ayrıca bencillik olarak ta görmüyo haklı olduğunu savunuyo ben neyi savunıım bilmiyorum artıkkk

az önce aradı erkek arkadaşım napıosn falan dedi bende ister istemez soğk konuşnca noldu dedi yok bişi canım sıkkın biraz dedim banamı dedi evet dedim ne düşündün dedi tek başıma düşünmek istemiyorum birlkte düşünüp karar verelim halledlmiicek bişey değil dedimsonra canım benim evim olmıycakmı dedim senin annenin düzeninemi alşıyım evliliğemi alışayım yoksa farklı bi şehremi alışayım diorm sen anneme uymııcaksn o sana uycak dio babası bütün gün evde benm annem ablam kalmaya gelicek baban evde nasıl kalıcaklar ben nasıl rahat rahat gezicem evn içinde diorum onlara bi oda vericez ordan çıkmaz zaten babam dio ama nolursa olsun benm babam da yoktu alışık değilim ben sıkıya senelerdir rahtım evin içinde istediğim gibi geziyorum oraya gidicem işler değişçek çok zor bi durum gece onlara bişey olursa ben yetişemezsem çok kötü olur dio olucağı varsa biz yannda olsakta olur dedim ikna olucak gibi yarım saat konuştuk nerdeyse onlar ne dio dedim onlar bişey demiyo ben böyle istiyorum diyo onlrdan başka kimsem yok onlarada bişey olursa naparım diyo benide anla dedim hep oluruna gidiyorum artık daha ne diyim sana dedim hep oluru ama hep ayrı istiosun diyo oturanalr nasıl oturuyo dio kolaymı dedim sen nerden biliceksin evin içini biliyorum dio çok tanıdığm var öyle diyo sana hiç bişey diyemezler istediğin gibi olcak diyo ama yokkkmafoldumbenyakınlarda ev yok diyo daha 1sene var dedim ozamana kadr buunur elbet şimdidn sıkma bukadr kendini dedim bu aradada annesiyle hastanede bu dışarda konuştu benmle görüceksn dedim nasıl gelin olucamm öylesine konuşmadığımı anlıycaksn dedim sana inanıyorum biliyorum ben seni ama hastalr işte elimden gelende bişey yok diyoomafoldumbenallah büyük inşallahh bizimde yüzümüze bakarr

annem ababm bi odada oturur ordan çıkmaz demiş
1 gün otur 2 gün otur 3. gün kendi evimizde gelin bizi odaya hapsetti olur adın
ve kayınvaliden senin düzenine değil sen onun düzenine uymak zorunda kalırsın
düşünsene kaç yıldır evin hanımı sahibi o
rahat etsende canım cicim zamanları gecince rahatlığın göze batacak
bence sözlün abartıyo sanki çok muhtac ölümcül hastalarmış gibi davranıyo
o zaman evlenmeyi falan düşünmesin sinirlenmeye basladım
topu topu 2-3 mahalle ötede oturacak ve daha evlenmenize 1 yıl var nerden biliyo boş ev bulamayacağını

annem ababm bi odada oturur ordan çıkmaz demiş
1 gün otur 2 gün otur 3. gün kendi evimizde gelin bizi odaya hapsetti olur adın
ve kayınvaliden senin düzenine değil sen onun düzenine uymak zorunda kalırsın
düşünsene kaç yıldır evin hanımı sahibi o
rahat etsende canım cicim zamanları gecince rahatlığın göze batacak
bence sözlün abartıyo sanki çok muhtac ölümcül hastalarmış gibi davranıyo
o zaman evlenmeyi falan düşünmesin sinirlenmeye basladım
topu topu 2-3 mahalle ötede oturacak ve daha evlenmenize 1 yıl var nerden biliyo boş ev bulamayacağını

evet abartıyo bencedee üstüne gitmem artıkk dedim diiceğimi daha ne diyim sen bilirsn artık dedim bunaldım sabhtan beri yaamafoldumben

Sanki annesi babası yalnız kalan bir o..Öyle diyorsun yok diyo..Böyle diyorsun yok diyo..
Tam birşeylere girişmemişken iyi düşün tatlım..
Büyük yanında yaşamak eminim zordur..Ailesi de diretmiyor..Kız kardeşleri de var..Ne istiyor senin ki?7/24 hasta refakatçisi gibi emre amade mi olacaksın..Abartıyo..Onlara bişey olursaymış...
Hepimizin annesi babası var..Bir yerine bişey olacaksa sen diğer odadayken..uykudayken bile olur..

O zaman kendine bu şartlara uyacak başka birini bulsun..Tabi bulursa..Fazla taviz verme...

guzelim, daha fazla bir sey konusma bence..sen zaten diyecegini demissin..biraz zamana birakalim soz isini falan de..yani sende illa soz olsun falan deme..salla..o sorarsa da hakkimizda ne hayirli ise o olsun de..yani , sensiz olurum , biterim falan gibi bi tablo cizme..her an ayrila bileceginizi ona hissettir..insan omur boyu mutlu olmak icin evlenir..herkesin hayalleri var. kimse kimsenin ailesine bakicilik yapacagim diye evlenmiyordur heralde.madem o kadar ailesine duskunse evlenmesin.kendini ailesine adasin...umarim hersey gonlunce olur canim..

guzelim, daha fazla bir sey konusma bence..sen zaten diyecegini demissin..biraz zamana birakalim soz isini falan de..yani sende illa soz olsun falan deme..salla..o sorarsa da hakkimizda ne hayirli ise o olsun de..yani , sensiz olurum , biterim falan gibi bi tablo cizme..her an ayrila bileceginizi ona hissettir..insan omur boyu mutlu olmak icin evlenir..herkesin hayalleri var. kimse kimsenin ailesine bakicilik yapacagim diye evlenmiyordur heralde.madem o kadar ailesine duskunse evlenmesin.kendini ailesine adasin...umarim hersey gonlunce olur canim..

vereliniortak

Te te bu kaaa.canımın içi...:jeyyar:

sen anneni yalnız bırakacağından başka şehire gideceğinden bahsediyorsun o ise anne ve babasını bırakamıyor.
ozaman annemide alıp gelirim. daha büyük eve geçeriz. kimse ailesinden uzak kalmaz seninkisi can da benim ki değil mi dersin. yerse... ya başbaşa yada senin annende olsun.

bence bu konuyu sonuca kavuşturmadan hiçbişiy yapma.

evt çok saolun en iyisi öle zaten bende öyle dedim hayırlısı olsun gelince konuşuruz bu konuyu bööyle hiçbişeyi de halledemiyoruz zaten dedim şimdilik susstuk ...umarm ..allh herkesn gönlüne göre versnn

Siz gereken fedakarlığı göstermişsiniz. Karşı taraf pek anlayışlı değil anladığım kadarıyla.
Herkesin annesi babası kıymetlidir. Siz nasıl annenizi bırakabiliyorsanız karşı tarafta aynı fedakarlığı yapabilir. Yakın yerde oturmak en akıllısı.
Kabul etmezse kendisi bilir. Bence fazlada verici olmayın.

Back
X