• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi ne yapsam yeridir kızlar??

bence de yapabilirsen üzerine düşme, çok da çene yapma, bugün de ben istemiyorum de. bunu başarabilenler var, azmedersen sen de yapabilirsin. fakat ilişkinin karakteristiği bu olmuşsa değiştiremezsiniz... ben olsam ben de dayanamaz gene de buluşurdum onu da söyleyeyim, kendimden biliyorum :)

Yani cünkü yaparsam 1 hafta daha beklemek zorunda kalıcam bu sefer aileler dicek aranız mı kötü diye pof varya :))

benceee buluşmayaa gitmee.. şmdiden boyle arkdş delisi olursaaa ilerdee evlennce, sni nasil olsa goreck diee ewe de gec gelirr..
Ltfn atkdsm taviz vermee, hiii abartma da tbii..
Snnle knsmak isterse guzelce dersin,, bna da vakit ayirmayi istyrm cokmu sey istyrm dersin. Bagirmadann,, erkekler biz bagirinca dha da hircinlasiyor.

Söylüyorum tatlım söylemez olurmuyum ama düsüncesiz yani iyi konusmakla olmuyor buna baska yol lazım

bize sormana gerek yok aslında görünen köy kılavuz istemiyor, bu çocuktan bi yol olmaz.
Sakın evlenme ilerde onunla, yoksa evde tek oturursun geceyarısına kadar. Arkadaş ayağı olan erkekler düzelmez.

Bi bayan olarak geri çekilerek tabikide.... Genelde erkekler görüşmek için can atar ama sizde tam tersi olmuş nedense.:19: Ne yapsam yeridir yazmışsınız , sevgilinizin umrunda olurmu bilmiyorum ama onu aramayıp sormayarakla işe başlayabilirsiniz.. Arayınca buluşmayı erteleyerek ha bu durum karşısında ayrılacaktır zaten sizden. Çünkü sanırım sevgilinizi oldukça boğmuşsunuz..

Son düzenleme:
Bi bayan olarak geri çekilerek tabikide.... Genelde erkekler görüşmek için can atar ama sizde tam tersi olmuş nedense.:19: Ne yapsam yeridir yazmışsınız , sevgilinizin umrunda olurmu bilmiyorum ama onu aramayıp sormayarakla işe başlayabilirsiniz.. Arayınca buluşmayı erteleyerek ha bu durum karşısında ayrılacaktır zaten sizden. Çünkü sanırım sevgilinizi oldukça boğmuşsunuz..

Boğmadım ki haftaici görüsemiyoruz konusuyoruz sadece bazı sorunlar oluyor yada yapması gereken seyler bunlarda söz söylemem gerekirse söylerim sonucta bende insanım biblo değilim her lafına susim onun ama gecen dedi o cağırıyor bu çağırıyor arkadaslar bıktım telefon yok suan ama iyi oldu diye ama bunalttığı kimse onlarla bulusuyor benden önce

Trip atmadan, herhangi bir soğukluk hissettirmeden bu haftada benim işim var diyerek ek onu bakalım? :) Fazla üstüne düşersen bu devran hep böyle devam eder. Ama sakın trip atar gibi yapma bu hareketi. Normalmiş gibi, onun sana davrandığı gibi davran.

Boğmadım ki haftaici görüsemiyoruz konusuyoruz sadece bazı sorunlar oluyor yada yapması gereken seyler bunlarda söz söylemem gerekirse söylerim sonucta bende insanım biblo değilim her lafına susim onun ama gecen dedi o cağırıyor bu çağırıyor arkadaslar bıktım telefon yok suan ama iyi oldu diye ama bunalttığı kimse onlarla bulusuyor benden önce

Biblo olarak görseydi inanın görüşmek için can atardı.. Kendinizi çekmeyi bilmelisiniz.. Bukadar görüşelim diye beklenti içine girmeyin. Nazlı olunn :34:

Biblo olarak görseydi inanın görüşmek için can atardı.. Kendinizi çekmeyi bilmelisiniz.. Bukadar görüşelim diye beklenti içine girmeyin. Nazlı olunn :34:

Aynen haklısınız ama yarın bulusmasam ne olucak 1 hafta boyunca beklemis olucam? Gitmedim diyelim ne dicem bu sefer sen bana bunu diyordun simdi sen ne yapıyorsun derse? Onuda gectim aileler aramız bozuk zannedicekler yani her yol bir sorun yoksa bunlar olmasa bende kendimi cekicem geriden

Aynen haklısınız ama yarın bulusmasam ne olucak 1 hafta boyunca beklemis olucam? Gitmedim diyelim ne dicem bu sefer sen bana bunu diyordun simdi sen ne yapıyorsun derse? Onuda gectim aileler aramız bozuk zannedicekler yani her yol bir sorun yoksa bunlar olmasa bende kendimi cekicem geriden

Hayat sizin aileniz onunla yaşamıycak sonuçta değilmi :34: Tamam seviyosunuz ve özlemişsiniz görmek istiyosunuz anladım.. Ama bu kadar hayatı ona endeksli yaşamanın sadece size zararı olur ona değil.. O olmadanda sizin bi hayatınız vardı değilmi..Size ulaşması için biraz zorlanmalı tıpki size koyduğu görüşme engeli gibi.. Sizde çantada keklik gibi davranmaya devam ederseniz bu iş zor:50: Umursamayın,irdelemeyin,aramayın sormayın ne kaybedersiniz ki.. Şu anda 2. plana atılmanızdan dahamı önemli onu kaybetmek..

Son düzenleme:
Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle demiş ünlü düşünür Ziynet Sali :41:
Ne saçma şey.Tabi ki hem arkadaşlarına hem sana vakit ayıracak ama sana vakit ayırması gereken zamanda arkadaşlarına gidiyorsa orada sorun büyük demektir.
Elbette erkek erkeğe takılmak isteyecek ama bunun da bir dozajı var.O kaçtığı an ilişki dediğiniz olay laçkalığa varır.
Benim fikrim kendine başka bir uğraş bul ve ararsa ara.Sorarsa sor.Bu kadar basit.Hiç kimse senden daha kıymetli değil.
Nefret ederim böyle erkeklerden de kadınlardanda.Sen sen ol canım fazla yüz verme ne yap et dayan.Kaçan kovalanır taktiği her zaman olduğu gibi şu anda geçerli.Olurda sende işe yaramaz ise sevgilim dediğin şahıs zaten kopmuş olacaktır ve üzülmen için bir neden kalmayacaktır :34:

Hayat sizin aileniz onunla yaşamıycak sonuçta değilmi :34: Tamam seviyosunuz ve özlemişsiniz görmek istiyosunuz anladım.. Ama bu kadar hayatı ona endeksli yaşamanın sadece size zararı olur ona değil.. O olmadanda sizin bi hayatınız vardı değilmi..Size ulaşması için biraz zorlanmalı tıpki size koyduğu görüşme engeli gibi.. Sizde çantada keklik gibi davranmaya devam ederseniz bu iş zor:50: Umursamayın,irdelemeyin,aramayın sormayın ne kaybedersiniz ki.. Şu anda 2. plana atılmanızdan dahamı önemli onu kaybetmek..

Aramıcam bakalım o arayana kadar aradığı zamanda mutlaka yarın bulusucağımızdan söz eder bulusmamam lazım umarım kendime hakim olurum. Bu sefer duygusallığa yer vermek istemiyorum mantıklı davranmak istiyorum cünkü basım ağrımaya basladı benim.

Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle demiş ünlü düşünür Ziynet Sali :41:
Ne saçma şey.Tabi ki hem arkadaşlarına hem sana vakit ayıracak ama sana vakit ayırması gereken zamanda arkadaşlarına gidiyorsa orada sorun büyük demektir.
Elbette erkek erkeğe takılmak isteyecek ama bunun da bir dozajı var.O kaçtığı an ilişki dediğiniz olay laçkalığa varır.
Benim fikrim kendine başka bir uğraş bul ve ararsa ara.Sorarsa sor.Bu kadar basit.Hiç kimse senden daha kıymetli değil.
Nefret ederim böyle erkeklerden de kadınlardanda.Sen sen ol canım fazla yüz verme ne yap et dayan.Kaçan kovalanır taktiği her zaman olduğu gibi şu anda geçerli.Olurda sende işe yaramaz ise sevgilim dediğin şahıs zaten kopmuş olacaktır ve üzülmen için bir neden kalmayacaktır :34:

Yani yarın bulusmaya gitmiyim öyle mi pek ne diyim? 1 hafta daha onu görmemek kötü olucak sonunda onuda kaybetmek istemem aramıcam sormıcam zaten arayamıyorum ama iyice kopmaz mı ne bileyim ya vallahi kafam karısık ama bu durum beni rahatsız ediyor

Yani yarın bulusmaya gitmiyim öyle mi pek ne diyim? 1 hafta daha onu görmemek kötü olucak sonunda onuda kaybetmek istemem aramıcam sormıcam zaten arayamıyorum ama iyice kopmaz mı ne bileyim ya vallahi kafam karısık ama bu durum beni rahatsız ediyor

Yoo yarın elbette gideceksin buluşmaya.Hatta bence bir kez daha bir kez daha bu durum ile ilgili hafif hafif rahatsızlığını dilde getirmelisin.Ama mesela hafta içi mesaj atarsa at ya da ararsa ara.Ama sen kaybetmekten korkuyorum diyorsun.O zaman suyuna gideceksin kuyruğunu kıstırıp göz yumacaksın dertte yanmayacaksın.Eminim senin düşündüğün kadar o düşünmüyorsun şu anda bunları...Ne diyeyim Alah kolaylık versin.

Iyide gitmesem su olur,aramasam bu olur diyosunuz,kaybedersem,diyorsunuz,bi hafta daha görmiycem diyorsunuz.... Eeee ozaman cantada keklik olmaya devam,böyle anca kendinizi yersiniz...madem öyle bisey yapmayin,oda rahat rahat takilsin....kestirip atin demiyoruzki,biraz sizde onun gibi davranin,oda anlasin diyoruz,sizi garantide sandigi sürece tavri degismiycektir,hatta dahada abartacaktir...tamam özliyceksiniz bi hafta daha görmemekle ama eger o deger veriyorsa zaten ayni mahalledemisiniz hafta arasida bi firsat yaratir sizi görmek icin...siz ona iyice ait oldugunuzu belli etmissiniz oda bu yüzden rahat,bugün görmesem yarin tipis tipis gelcek düsüncesinde...bisey yapamam derseniz böyle devam yasiycaniz,biseyleri degistirmek icinde harekete gecceksiniz,ufak ufak,alttan alttan...

Back
X