Ben şimdi ne yaşadım içim acıyor dayanamıyorum :.(

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kizlar 5 aylık evliyim 37 yaşındayım. sat 22 Şubat bat 23 martti
Bata 1 hafta hafta pembe kahve lekelenmelerim oldu bat dan 1 gün önce yani 22 Mart test pozitif çıktı beta 7.6 çıktı. Bugün 25 Mart Dr randevum vardı beta için. Sabah kanamayla uyandım :.( Yıkıldım resmen siyaha yakin kırmızı su gibi gidiyordu. Dr alttan baktı beta istedi 5.4 olmuş. :.( Daha kontrole gitmedim ama ben şimdi ne yaşadım ? Lütfen tecrübesi olanlar destek olsunlar ilk gebeliğim di sevinçten havalara ucmustum. Bir anda yere cakildim :.( Sadece yatıyorum eşime de söylemedim güya sürpriz yapacaktım :.(

Kimyasal gebelik olmuş galiba üzgünüm

Beta düşük olunca bu.psikolojiyle doktor a bile gitmedim zaten o haldeyken de iyi davranmadi soru sordum azarladı daha kötü oldum ,:.(

Kimyasal gebelik yasamissiniz maalesef . Bundan sonrakilerde olur inşallah

Malesef kimyasal gebelik olmuş. Üzülmeyin en azından hamilelik oluşuyor,bu yönden bakın. İnşallah tez vakitte yeniden sağlıcakla gelir bebeğiniz.

Allah razı olsun Şu bu kaç haftada bile o kadar mutlu olmuştum ki

Kimyasal gebelik olmuş sanırım...geçmiş olsun bende 36 yaşındayım bende 8 ay önce geçirdim bunu..birdahakine sağlıkla tekrar kalırsınız insallah ..geçmiş olsun

Kimyasal gebelik olmuş sanırım...geçmiş olsun bende 36 yaşındayım bende 8 ay önce geçirdim bunu..birdahakine sağlıkla tekrar kalırsınız insallah ..geçmiş olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sagolasiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…