Ben sirtindan vurmusum(!)

Olaylar bizi o noktaya getirdi ben gel ailemle tanis demedim. Yani ben adami zorla getirip illa ailemle tanis demedim.

ama itirazınız yoksa siz demiş sayılıyorsunuz. ben demedim demekle olmuyor öyle. sizin ilişkinizde sizin rızanız dışı bir şey olamaz neticesinde. her neyse uzatmaya gerek yok.

Rahatsiz olduğumu dile getirir yapmamasini isterdim bu sekilde ablama gosterim yok cok rahatsin su bu diye vurmaya calismazdim

Insandan insana öfke kontrolleri degisebiliyor.
Onuda bence ciddi anlamda solememistir sinirden solemis olabilir ablama gostericem vs diye.
Mesela ben eşimle tartisirken daha fevriyimdir cabuk sinirlenirim, o daha sakin kalip zor sinirlenir.

Kizlar gece gece kafayi yicem dun erkek arkadasim gelip ailesiyle birlikte ailelemle tanisti hersey güzel gidiyordu taki bir resim araya girene kadar.
Hastanede calisiyorum erkek bir arkadaşımla hikaye paylaştım bu hikayemi gordu ve bana saymadigi laf kalmadi neymis ailesi gorse ne olurmus sen nasil bir erkekle fotograf atarsin ustune yazı yazsan neyse neden bana birseyleri acele ettirdin dedi ! Beynimden vuruldum sanki ben gel ailemle tanis dedim ! Ben boyle seyleri cozmeden bu olaya girmezdim sen ne kadsr rahatsın ben senin kadsr rahat degilim dedi rezmen bana fotografi bana gonder ablama gösterecem dedi bakim ne dicek ne dusuncek dedi allah askina ben mi yanlis dusunuyorum hata yapiyorum yoksa gercekten hakli mi cildircam

sakın evlenme bununla sakın.

İnsan gibi rahatsız olduğunu söylese haklıydı.
Sanki onu aldatmışsınız gibi davranıp, son kararı ailesine bırakması saçmalık.
Size güvenmediği gibi, aileci biri galiba.

Fotoğrafı uygun bulmaz, kıskanır, kızar anlarım da ablaya göstermek neden?
Ne alakası var abla ile? İşte burası düşündürücü ileride karşınıza çıkabilecek her türlü anlaşmazlıkta ablaya başvuracaksanız işiniz iş.

Daha önce böyle saçma kıskançlıklar yapmadıysa, şimdi ailenizle tanışmanın verdiği cesaretle göstermiş kişiliğini. Evlenince ne yapar kim bilir...
Yok normalde de böyleyse zaten iş tanışmaya varmadan bitirmeniz lazımdı.
Gitsin ablasının bulduğu biriyle evlensin.

Sahsen esim kiz arkadasla fotograf paylassa kizarim. Esim de ayni sekilde.
Siz kizmaz misiniz kendisi kiz arkadasi ile fotograf paylassa?

M nasıl bi fotoğraftı attığınız
Bunu bile sorun ediyorsa hiç güven yok aranuzda demek ki

Adam haklı, net.
Kötü niyet olmasa dahi yaptığınız şey düşüncesizlik.
Konu sevgilim işyerinden kız arkadaşıyla fotoğraf paylaşıyor şeklinde olsa o adam burada topa tutulur, en basitinden hayatında olan kişiye saygısızlık yaptığı söylenirdi. Durum kız tarafında oluncada aynı.

Eşimin bir sürü kadın iş arkadaşı var beraber çalışıyorlar sonucta illa ki olacak. Toplu bir ekip fotoğrafı da çekilebilirler gayet normal ama gidip de tek bir kadınla fotoğraf çekilip bir de sosyal medyaya koysa olay çıkarırım çok net. Sevgiliyken de böyleydim, bilerek evlendi o yüzden ses de edemez. Ayrıca çok samimi bir kadın arkadaşı da olamaz, ben tanıyorsam beraber görüşebiliriz. Yani herkesın tarzı farklıdır.

Yani mesele fotograf atmak mi?zaten o kisiyle yanyana çalışıyorsunuz..bunu bilmiyor mu:)o zaman kıskanmiyor mu?
Yani belki ben olsam bende kızardim ama uygun bir dille bir daha olmasin derdim. Ablasina gostermesini hic demiyorum...akisina birakin

Kizlar gece gece kafayi yicem dun erkek arkadasim gelip ailesiyle birlikte ailelemle tanisti hersey güzel gidiyordu taki bir resim araya girene kadar.
Hastanede calisiyorum erkek bir arkadaşımla hikaye paylaştım bu hikayemi gordu ve bana saymadigi laf kalmadi neymis ailesi gorse ne olurmus sen nasil bir erkekle fotograf atarsin ustune yazı yazsan neyse neden bana birseyleri acele ettirdin dedi ! Beynimden vuruldum sanki ben gel ailemle tanis dedim ! Ben boyle seyleri cozmeden bu olaya girmezdim sen ne kadsr rahatsın ben senin kadsr rahat degilim dedi rezmen bana fotografi bana gonder ablama gösterecem dedi bakim ne dicek ne dusuncek dedi allah askina ben mi yanlis dusunuyorum hata yapiyorum yoksa gercekten hakli mi cildircam
Tabiki hata etmişsin böyle bir adamı ailenle tanıştırarak ne demek Ablam görsün ne düşünecek
Şimdiden ailesinin düşüncesini önemsiyor

benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa bende kızardım yaptığınız şey bence de düşüncesizlik.

aileden biri görse yanlış da anlayabilir, ben de attığım her fotoğrafa dikkat ediyorum önceden sosyal medyada bikinili fotoğraflarım kol geziyordu şimdi doğru düzgün bişey paylaşmıyorum :)

evet ablama göstereyim demesi hoş olmamış ama muhtemlen siz ne olacak görseler gibi bir şey demişsinizdir o da ona tepki olarak deneyelim bakalım falan demiştir.

bence bir anlık sinirle geçen bir konuşma olmuş siz de seviyorsanız eğer dikkat edersiniz biraz olur biter.

böyle kavgalarda da bir taraf karşı tarafın öfkesi geçene kadar alttan almalı bence, ben gayet sakin davranıyorum sonra öfkesi geçince uzun uzun konuşuyorum gerçekten işe yarıyor.

kıskanmıştır olabilir
onun ablama göstereyim bakalım ne diyecek lafı da örnek göstermiş gibi
mesela ablama soralım bakalım ne diyecek gibi

ama bunu demesi hoş olmamış sinirini kontrol edemeyip ağzından çıkıvermiş gibi

fotograftaki samimiyetle alakalı bir sorun yada iş arkadaşınızı tanıyıp kendisine olan yakınlığınızı tasvip etmeme durumunda oluşan bir tepkiyse yine eleştirsin de ; Tutup ablama göstereceğim çıkışı nedir.. Bundan sonra ilişkinizin durumuna ailesinin ne düşündüğü yada ablası mı karar verecek..

Bencede zamanlama yanlış olmuş eşimde ailemle tanışmaya geldiğinde iş yerinden ne alaka biriyle fotoğraf atsaydı bende bir dururdum. En heyecanlı zamanda yapmazdım en azından ben olsam.

Back
X