• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı

Yani numara önceden mi kayıt olmuş? Nasıl kayıtlı olmayan numara WhatsApp ta gözüküyor kızlar anlamadım

Wp de durum şöyle oluyor o kadının rehberinde kocanızın numarası kayıtlı. Kocanizda kayıtlı olmasa da onun attıgi durumlar gelir. Mesela ben rastgele bir numara kayit etsem telefona attığım durumlar o kişiye de gidiyo ama o kişi aslında beni tanımıyor. Yani eşiniz tanimıyo da olabilir ama kadın eşinizin numarasını nerden buldu orasi muamma

Wp de durum şöyle oluyor o kadının rehberinde kocanızın numarası kayıtlı. Kocanizda kayıtlı olmasa da onun attıgi durumlar gelir. Mesela ben rastgele bir numara kayit etsem telefona attığım durumlar o kişiye de gidiyo ama o kişi aslında beni tanımıyor. Yani eşiniz tanimıyo da olabilir ama kadın eşinizin numarasını nerden buldu orasi muamma
İşte kendisi tanımıyorum bilmiyorum diyo başka bişey demiyo

Nasıl eşimde kayıtlı olmayan numaranın durum fotosu filan geliyo çok saçma
gelmez öyle bir şey. eşinizde kayıtlıdır
eşiniz onun durumunu görüyorsa aynı zamanda kadın da onun numarasını kaydetmiş demek bu. başka yolu yok.

eşiniz onun durumunu görüyorsa aynı zamanda kadın da onun numarasını kaydetmiş demek bu. başka yolu yok.
Rehbere baktım ama isimli isimsiz öyle bir numara yoktu sonra kendim kaydeip baktım sonuçta kayıtlı olsa ben kendim kaydederken telefon gösterir o kayıtlı ismi dimi?

Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin

Bakın bu konuda kesin eminim isterseniz deneyin eşinizin numarasını silip eşinizden durum paylaşın onda numara olduğu sürece durum size de gelir derdim yanlış anlaşılma yüzünden tartismayın yeter ki
Haklısın belki öyledir ama bu sefer de kadın numarayı nerden bulmuş dicem

Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin

Dün birinin numarasini sildim. Aktif şekilde durum paylasirdi görmüyorum ama sizin yanlisiniz var bende bundan çok eminim

Back
X