Arkadaşlar iyi akşamlar, bebeğimin bakımı ile ilgili bir konu vardı, k.v. ye baktırmak konusunda, artık olmucağı kesinleşti, benim bugün burda asıl paylaşmak istediğim k.v. nin anneme yaptığı terbiyesizlik. Çok ayrıntıya girip anlatmak istemiyorum malum vesvese bi insanım bi tanıdık falan çıkar, neme lazım. Olay şu k.v. bana göre çok basit bi okadar dillenmesi basit bir konuda önce oğluyla, daha sonra benimle, laf benim tarafımada( aileme de) söylenince konuya dahil oldum. K.v. olmadık laflar dedi bana. Haliyle bende annem ile paylaştım. Annem k.v. yi aradı neyin nesi bunlar die. K.v. anneme; hadsiz, sen kimsin, kendine gel gibi laflar ettiben de o sırada annemin yanındayım ben şokköyle bağırıo ki terbiyesiz kadın. Annemin dediği: bu laflar nerden çıkıo, k.v.: sanane, seni ilgilendirmez gibi laflar edio, annemde buna karşılık; evlat benim olunca çok da ilgilendirir canımın parçası gibi laflar edio, bu sırada iki tarafında sesleri yüksek ama k.v. anneme haddini bil gibi laflar sarfedio. Olay bu; ben zaten zorunlu olmadıkça k.v. ile görüşmüyorum, bundan öncesinde olan sebepler, evladıma annem bakıyordu sağlık sebebi ile bakamaz duruma geldi k.v. ben bakayım dedi kendi teklif getirdi, haliyle bu yaptığı son olaydan sonra baktırmıcam, eşim denyosu bu olaydan sonra sessiz kaldı, beni yaralayan annemden olaylardan dolayı özür dilemesi kendi annesinin yaptığı terbiyesizliğe karşılık. Eşime ailen benim için bitmiştir, sen görüşürsün annen baban ama sakın sakın beni katma dedim. Ama yarın birgün uzatma bilmem ne lafı edicek ve ben eşimin sözkonusu benim ailem olunca yaptığı bu umursamazlığa deli oluorum. K.v. denen şahsiyetide arayıp bi güzel kalaylamak istiyorum. Ben bu insanlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyım, kocam da dahil. Siz ne yapardınuz. Cvplarınız için şimdiden telekkürler.