- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.003
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Evet biz de şok olduk. Yani zaten kedi kızansamaya girdi istemiyoruz deselerdi arkadaşım tabiiki de onlarda bırakmayacaktı. Sahiplendirirken dedi çünkü bir sorun olursa ben alirim sokağa bırakmayın diteNasıl yanibi de "babam" mı diyor. Yani babasını kediden etkileniyor bi de bunu kızına mı diyor... Yok artık
Bence sizi keklemislerdir. Yani umarım öyledir
Hayır olamaz. Çünkü Türkçesi düzgün ve tahrik etmek yanlış kullanılabikecek bir şey değil.Aile yabancı ise yanlış kelime kullanmış olabilir mi?
Ben de yerel hayvan gönüllüsüyüm. Şimdiye kadar onlarca hayvan sahiplendirdim, bazıları bir bahane ile geri döndü. Hamileyim, çocuğumu ısırdı, alerjim var ama ilk defa gördüm sizinki gibi. Tek kelime Yuh. Ne günlere kaldık, Allah sonumuzu hayır etsinGülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim bir durumda kaldım. Gerçektende üzücü bir durum böyle insanların olması. Hayvan haklari gönüllüsüyüm sahiplendirme tedavi falan yaparim vs.. Benim gibi bir tane arkadaşım var neyse. Arkadaşım yabancı bir aileye dişi kediyi sahiplendiriyor. kedi kızansamaya giriyor. Ailenin kızı arkadaşıma mesaj atıyor. "X abla babam kediden tahrik oldu gel al bunu"diye. Hayır kendini yanlış ifade etmemiş , aynen bunu demiş. Gidip aldılar tabi kediyi. Ama ben inanamadim 4 senedir bissürü sahiplendirme yaptım terkedilenler de yuva degistirenler de oldu ama hic böyle bir durumla karşılaşmadım. Biz hayvanı sokaktan kurtaralım,kısırlaştıralım rahat ettirelim diyoruz. Bissürü şart koşuyoruz aile olacak maddi durumu iyi olacak vs.. diye. Acaba hata mi yapiyoruz ? 10 yıl yaşayacağına 5 yıl yaşasın ama böyle eziyetler çekmesin demeye başladım artık.
Evet köpek alicam diye kedisini terkedene , koltuk takımlarımı değistireceğim diyene dahi şahit oldum.Ben de yerel hayvan gönüllüsüyüm. Şimdiye kadar onlarca hayvan sahiplendirdim, bazıları bir bahane ile geri döndü. Hamileyim, çocuğumu ısırdı, alerjim var ama ilk defa gördüm sizinki gibi. Tek kelime Yuh. Ne günlere kaldık, Allah sonumuzu hayır etsin
Ben bi hayvansever olarak sahiplendirme işinden coktan vazgeçtim. Kendim eve alıp tedavi ettirip salıyorum. Kimseye güven yok. Kin bilir verirken nasıl güvendiniz ama bakın sonuc ortada. Hem tecrube ettim hem de cok duydum böyle olumsuzluklar. Ben sahiplendirme olayına karşıyım.Gülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim bir durumda kaldım. Gerçektende üzücü bir durum böyle insanların olması. Hayvan haklari gönüllüsüyüm sahiplendirme tedavi falan yaparim vs.. Benim gibi bir tane arkadaşım var neyse. Arkadaşım yabancı bir aileye dişi kediyi sahiplendiriyor. kedi kızansamaya giriyor. Ailenin kızı arkadaşıma mesaj atıyor. "X abla babam kediden tahrik oldu gel al bunu"diye. Hayır kendini yanlış ifade etmemiş , aynen bunu demiş. Gidip aldılar tabi kediyi. Ama ben inanamadim 4 senedir bissürü sahiplendirme yaptım terkedilenler de yuva degistirenler de oldu ama hic böyle bir durumla karşılaşmadım. Biz hayvanı sokaktan kurtaralım,kısırlaştıralım rahat ettirelim diyoruz. Bissürü şart koşuyoruz aile olacak maddi durumu iyi olacak vs.. diye. Acaba hata mi yapiyoruz ? 10 yıl yaşayacağına 5 yıl yaşasın ama böyle eziyetler çekmesin demeye başladım artık.
Evet biz ne umutlarla sahiplendiriyoruz. Rahat edecek bir yuvası olacak diye. Artık vazgeçtim her şeyi ayrı bir dert.Ben bi hayvansever olarak sahiplendirme işinden coktan vazgeçtim. Kendim eve alıp tedavi ettirip salıyorum. Kimseye güven yok. Kin bilir verirken nasıl güvendiniz ama bakın sonuc ortada. Hem tecrube ettim hem de cok duydum böyle olumsuzluklar. Ben sahiplendirme olayına karşıyım.
Biz de ona şasırdık yani bu toplumsal bir ayıptır yabancı da olsa söylenmezAdam gerçekten şuursuz sapığın teki diyelim de, hayvanlara tecavüz eden mahluklara şahidiz ne yazık ki, kızının bu ruh halinden nasıl haberi oldu kısmı ayrı bir şok dalgası yarattı bende.
Yetişkin 18-19 yaslarında. Yok olamaz. Zaten sokağa birakmayin biz alırız ilk sorunda dendiBu arada cocuk kaç yaşlarında? Hemen gelip almanız için kandırmış da olabilirler.
Kızansama dönemindeki kedi poposunu kaldirir bacaklara kerkinir vs.. Şiddet olacağını sanmıyorum.Tahrik dediği şiddete tahrik ediyor olmasın.
Bir insan nasıl hayvandan cinsel yönden tahrik olur ve tüm aile bunu bilip normal karşılar.
Yuh artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?