- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli mükemmel olmaya çalışan insanlar malesef en ufak bir hatada tökezlerler,yıpranırlar... Kendimden biliyorum..Bu yüzden mükkemmel olma çabamı bıraktım..Varsın kusurlarım da olsun..Varsın hatalar da yapayım..
Ayrıca el-nur akadaşım ben de senin gibi düşünüyorum..Erkeğe ben herşeyi yaparım,senin yardımına ihtiyacım yok imajını verince sorumluluk almamak işlerine geliyor..Becerikli,her şeyi halleden kadın imajına hiç gerek yok..Hiç gerek yok o kadar kendini yıpratmaya...Aksine birlikte yaşamda erkeğe görevler vermek gerektiğini düşünüyorum... Düşündüklerimi yazarak tam olarak ifade edememiş olabilirim şu an..Çünkü erkekler yeterince kıymet bilmeyebiliyorlar.......
tamam onların hayat deneyimleri var ama neden bize düşüncelerimiz sorulmuyor?
ben yıllardır çalışıyorum eşimle tanıstığımdan beri kendimi strese soktum
şunu şöyle alır öderiz bunu böyle hallederiz,nişanı evde yapalım..
hata bende kendime kızıyorum sanane onlar ortaya cıktılarsa 1 tek çocukları var
onlar herseyin en iyisini yapmalılar,herseyden kıstım
istekleri erteledim,olmasa da olur dedim de ne oldu?
bir gün ağızlarından kızım sende uğrastın destek oldun gibi bir laf görmedim
ama bundan sonra değişicem yıllarca bu gibi seyler yaşayıp üstüste biriktirmek istemiyorum![]()
son sözünü alkışlıyorum arkadaşımdeğiş değiş ki takdir görmediğin gibi bi de ezilen olma.tekrar söylüyorum iyi niyeti anlayan,takdir edenleri ayrı tutuyorum başım üstüne. ama verdikçe isteyenlere aldıkça doymayanlara fırsat vermeyin lütfen..
tamam onların hayat deneyimleri var ama neden bize düşüncelerimiz sorulmuyor?
ben yıllardır çalışıyorum eşimle tanıstığımdan beri kendimi strese soktum
şunu şöyle alır öderiz bunu böyle hallederiz,nişanı evde yapalım..
hata bende kendime kızıyorum sanane onlar ortaya cıktılarsa 1 tek çocukları var
onlar herseyin en iyisini yapmalılar,herseyden kıstım
istekleri erteledim,olmasa da olur dedim de ne oldu?
bir gün ağızlarından kızım sende uğrastın destek oldun gibi bir laf görmedim
ama bundan sonra değişicem yıllarca bu gibi seyler yaşayıp üstüste biriktirmek istemiyorum![]()
ne güzel ifade etmişsin ''eksiliyorum'' diyerek.insana en zarar veren duygu da bu işte.taviz,kendinden vere vere eksik hissetmek.gerek yok.karşında ki değmiyorsa gerek yok. ben yapmadım mı yaptım tabii ki ama eşimle alakalı değil.çok şükür eşim sorumluluklarını hiç asatmadan yerine getiren bi insan.ben de evimde işimi yemeğimi bir gün aksatmış değilimdir. ama evlenmden önce komşu arkadaş ilişkilerinde yaşadım bu tip şeyler.sonra ne oluyo? aa bir bakıyorsun ki karşı taraf seni enayi yerine koymuş da koymuş bir de üstelik yap yap dur bir kere yok yappamm de senden kötüsü yok.hee baktım öyle olmuyor,ben üzüleceğime senn üzül ya dedim.ve öğrendim bu davranışı.hakedene canım feda,diğerlerine ıı ıhhh kalmadı vallakendini düşünmeyi öğrenebiliyo insan deneye deneye.
![]()
mükemmel bir kadın değilim eşimde sorumluluklarını bilir.herşeyi bana yıkmaz ama evde çok hantaldır herşeyi benden bekler bu konuda çok sıkıntılıyım fazla fedekarlık yapıyorum ama istediğimden değil paşam beyzade gibi olduğundan hiç değişime açık olmadığından durum böyleama tamir işi faturalar ödemeler gibi konularda görevini bilir o kadarını da yapsın artık
![]()