- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
KK Üyeleri ne desem ne yapsam ne etsem bilemedim her zamanki gibi koştum hemen size. Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Sevgilimi faceden 3-4 aksam önce bi kız eklemiş 1 tanecik fotoğrafı görünüyordu kızın bende hiç bisey yapmadım tabi istek duruyordu öyle aksam oldu sevgilim aradı aşkım ben facemi dondurdum haberin olsun dedi bende niye hayatım dedim önüne gelen ekliyo dedi bende evet ya isteklerin vardı bitane de kız vardı hatta dedim. Oda ya o kız bizim buraya ünv. ye gelmiş bizim abilerin akrabasıymış onlar tanıştırmıştı temmuz ayında gecen aksam da ev arkadaşım memlekete gitcekti onu uğurlamaya gittim terminale sevgilisi de gelmiş bi baktım sevgilisinin yanında o kızda var. kızda beni tanıdı yanıma geldi ben seni tanıyorum bikaç ay önce tanışmıştık diye bişeyler demiş sevgilime braz sohbet etmişler ve üstüne kız faceden eklemiş sevgilimde kabul etmemiş ama hemen dondurmuş niyeyse. Bende rahatsz oldum kızdaki ne genişliktir ya daha 1 kere gördüğü sevgilisi olan çocuğu gidip faceden ekliyor üstelik konuştuğu biri varmış sevgilimle arkadaşmış o çocukta. Bende kızı instagramdan kız kardeşimden ekledim fotolarını merak ettim ama kız kabul etmedi. Ama benim eklediğimi anlamış kız kardeşimle fotomuzu tanımış. Onun üstüne bugün sevgilim aradı arkadaşıyla tartışmışlar çocuk bizimkine hesap soruyormuş sen sevgilimi nerden tanıyosun diye benimkide dellenmiş sen bana ne ima ediyosun diye. bana kalırsa o kızgınlıkla bana patladı sen ne diye kızın peşine düşüyosun olayların buraya gelmesinin tek sebebi sensin bana güven artık yeter diye esti gürledi. Bende elin kızı seni eklemiş ben sana güveniyorum sadece bu nasıl bi rahatlık genişlik 1 kere karşılaştığın 2-3 cümle kurduğun cocugu faceden eklemek. Ben bu kızı merak ettim tamam mı dedim demediğini bırakmadı beni ne hale düşürdün diye. Kız sevgilimi eklemiş ama kızı ben merak edince benden kötüsü olmadı kızın sevgilisi de kıza kızacağına sevgilime laf ediyormuş yanındakine sahip çıkamıyor daha öyle işte sizce ben hatalı mıyım