Can'ım bende aynı şekilde tanışırken daha söyledim "daha önceden sigara kullanmış biriyle bile evlenmek istemiyorum." Dedim.. Durumun vehametini anlasın diye... Tamam dedi ama tek tük içerim dedi "asla" dedim içersen ben yokum hiç konuşmayalım boşuna dedim.. Tamam o zaman bırakıyorum dedi. O ara bıraktığına eminim sakıza sardı çünkü. Düğün Zaman'ı aşırı stres oldu ve içmeye başladı beni öperken aldım kokusunu.. Çok nefret ediyorum o kokudan... Resmen duman Avcı'sı bir ailede büyüdüm babamda nefret eder annemde aynı şekilde hiç hoşlanmaz. Kahvede sigara içildiği için babam gitmez. Ben böyle yetiştim bana ters.. Yarın o pis şey için hasta olursa kim çekecek cefasını? Ben içmiyorum madem sende içmeyeceksin...
Aynen senin söylediğin gibi içmediğini söylüyor ama içiyor.. Ağzı da bozuk bi yandan.. Ne yapsam olmadı.. Doktora gidelim ilaç iç bırak dedim gerek yok ddi.. Bırakmaya bi çabası bile yok.. İlk günler çok bunalttım hep kavga sebebi oldu.. Ama baktım huzur kaçıyor yapmadım.. Dün tartıştık akşam gelmiş morali bozuk bi şekilde diyo ki bi paket sigara içtim aç karnına.. (İyi b.k yedin) töbe yarabbim.. Hakkı'mı helal etmiyorum sana dedim..
Her zaman bak devam etme pişman ederim seni diyorum tehtit ediyorum ama neyle pişman edeceğimi hala bulamadım

Sigara içmeyi düşündüm eve alayım bi paket ortada görsün ben içiyorum demeyi düşündüm ama olmadı yapamadım..
Ne yapalım ya bana da akıl ver nolur..