Ben tedavisi

merhaba arkadaslar yüzümde burnumun 2 kenarında da ayrı ayrı iki ben var yani burnugumuj sagında ve solunda biri daha büyük biri daha kücük hani hep insanların bu benleri sevmedigini düsünüyorum öyle asırı büyük bi boyda degiller ama sizce dıs görünüsü nasıl etkiliyorlar igrenc mi duruyorlae aldırmalı mıyım sizce dıs görünüse ve insanların düsüncelerime önem veren birisiyim acıkcası aldırmıs olan yardımcı olacak birisi var mi ya da sizce aldırmalımıyım herkes sakın aldırma cok yakısıyl karakteristik diyor ama cok kararsızım isteyene insta adresimi falan verebilirim görmek acısından simdiden tesekkürler

İnst dan bakabilirim isterseniz daha gerçekçi yorumlamak için

Boynumdaki 3 beni aldırdım, çok kısa sürdü ve dikiş bile gerekmedi,arkadaşım dikişli aldırmıştı, tipine göre yapılacak işlem de farklı oluyor. Yüzümüz en çok güneş gören yerimiz, benler de güneş etkisiyle ilerde kansere dönüşme riski var, bu yüzden bence aldırın. Tabi ki en doğru bilgiyi doktorunuz verir.

Benim de yanağım da 3-4 tane vardı aldırdım. Çok kolay oldu 20dk sürdü

Rahatsızsan, kendini iyi hissetmiyorsan aldır.. Benim de yüzümde benler var. Küçük küçük ve kahverengi. Ben aynaya bakınca, hiç de rahatsız olmuyorum..

çil, leke ve bi sürü ben var suratımda, sürekli de çoğalıyorlar, yok mu bi çaresi :(

Back
X