Merhabalar herkese burada ilk defa konu açıyorum. Gerçekten içime sıkıntı girdi. Konuştuğum biri vardı sosyal medyadan tanışmıştık. Olmayacağımızı söyledim buna rağmen kouşmaya hep devam etti. Peşimden geldi. Her şey hakkında çok netti. Aramızdaki iletişim çabuk ama derin ilerledi. Her zaman istediğini belli etti. Ben de bu zamana kadar başka ilişkilerim olmasıana rağmen kimseye olmadığı kadar ona açabilmiştim kendimi. Bir kez falan bitirmeye çalıştım muhabbeti çünkü ailesel durumlar vardı ve hayal hedef farklılıkları bir de aşık olacak mıydım bilmiyordum boşuna zamanını almak istemedim çünkü o çok netti. Sonra beni tuttu ben de kaldım ama içimde hep bir sıkıntı vardı. Bir süre sonra ben de ona daha da alıştım cidden olacağına inandım. Flörtlerine falan karşılık verdim. Okulda öyle sanki aşık giibi geziyordum ki anlatamam. Sürekli telefonda konuşuorduk falan. Sonra 1 ayın sonunda buluştuk ama mesajlardaki gibi yükselemedim kendisine. İkinci buluşma falan da konuşmuştuk o buluşmada ama eve gidip biraz düşününce hissetmek için zorlamamam gerektiğini düşündüm. Onu da daha fazla yormak istemedim. Zaten hesap falan asla ödetmiyordu o yüzden hiç buluşmayalım diye düşündüm. Eve gittim konuştuk ettik 2 saat sonra da bitirdik. Bugün de bir yüzleşme yaşadık. Birkaç gündür çabalıyordu ama ben kabul etmedim. Bugünde aradı konuştuk madem olmayacaktı neden bu kadar şey paylaştık senibki yarı yolda bırakmak, ya benle oynuyorsun falan dedi. çok kötü hissettim çünkü zaten vicdan azabı çekiyordum ve ben de onu özlüyordum aramızdaki iliişkiyi. Sadece istediğim insan olmadığına karar verdiğim için yol yakınken vazgeçtim.. Yanlış bir şey mi yapmışım ve bu histen kurtulabilecek miyim hem onu özlüyorum ama tam isteidğim ilişki olmadığını da biliyorum