Ben Uyurken, Sevgilim ...

EsraUmitiiim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
327
0
46
Diğer
Kizlar bu benim ilk konum ilkk bas onu söylim :)

Bilen bilir benim sevgilim askerdeydi ve bitirdi geldii ..Gecen aksam biz, ümit kuzeni ve ben ümitlerin amcaalarında oturuyoruz .. Sohbet ettik faalan .. ilk bas o ortamda kendimi cok yalnız hissettim sanki ümiti de kuzenini de tanimiyormus gibi .. Neyse ben ilerleyen saatlerde cok yorgun olduğum için uyumusum baska bir oda da .. bunlarin ikiside içeride face de video falan izliyorlarmiş seslerini duydum uyku sersemi..

Sonra birden ülviye diye bi isim kulağima geldi .. Ülviye almanyadan , ümitin bu kuzenin komsuları orada ...
Ümiti dürttümüş face de onu söyledi .. kadir sizin onunla ne oldu tarzinda bişey sordu.. Ümit te can sıkıntısıydi dedi ve konu değişti ...

Benim o zamandan sonra içime birşey oturdu sanki , onlari ben uyurken konusmalari falan cok garibime gitti..
Bu kız zaman zaman böyle şeyler yapiyor bana mail atiyo falan..
Ümite soruyorum nerden bu cesareti buluyo falan diye.. bilmiyorum , ben bişey yapmiyorum vallahi görüşmüyorum diyo..

O Kiza bi mail mi atsam , biraz beklesemmi ?
Napsam arkadaslar yaa , cok canım sıkkın
bilmiyorumkismile

Uzun oldu biraz k.bakmayın opuyorumnanaktan

Askerdeydi face actiği gbi dürtüldüğünü görmüş ..
Çok canım sıkıldı ..
Zaten paylaştiklari birşey yok .. Kiz orada ümit burda hic yüzyüze görüşmemişler ..
Ümitle de konusucam tekrar zaten .. Ne cesaret ?

Bencede erkek arkadaşınla bir kez daha konuş bu meseleyı,zaten görüşme yok paylaşım yok demişsin cnm cnını sıkıcak bişey yok ama için yıne rahat edmıycekse bı mail at derım..

"can sıkıntısıydı " ne demek ? canı sıkıldığı için görüşmüş olabilir mi ?akannehir

canım bi kere sevgilinle konuş bence
hala içinde şüphe kalırsa kızla da konuş
çünkü can sıkıntısıydı işte.. demesi insanın içine bi şüphe düşürüyor
bir de kadir ona ''sizin onunla ne oldu'' demiş
''sizin onunla bişey oldu mu'' dememiş de ''ne oldu'' demiş
sanki bişey zaten olmuş da sonra ne olduğunu soruyor gibi geldi bana
şüphelendirici..

Bence mail işine hiç girme canım, ortalık karışmasın, sen saman altından su misali git... senin gözün face'de, mallerinde ve ümitte olsun.. belli ki bi dönem bişey olmuş.. şüphe uyandırıcı bi konuşma olmuş aralarında.. baktın bişeyler daha görüyosun, duyuyosun ve canın sıkılmaya devam ediyor o zaman konuş ümitle.. sonuç olarak kızın orda ümitin de burda oldugunu bildiğin sürece ne olabilir ki???

cnm bence dırek sevgılınle konus kızla falan muhatap olmana hıc gerek yok
konusmam dersen benım bı arkadasım sevgılısının bılgsayarında onun bulamayacagı bı dosya acıp msn konusmalarını kaydetmıstı sonrada onu suc ustu yakalamıstı
ama sole de bısey varkı bole bı sekılde ızlenmek tacıze gırer bana yapılsa hıc hosuma gtmezdı erkek arkadasıma da buyuk konusmım ama bole bısey yapamazdım heralde..
neyse cnm yuzyuze acık acık konusmak en mantıklısı bence.ınsallah hıcbısey cıkmaz mutlu mutlu ılıskınıze devam edersınız

sadece sevgilinle muhatap ol
o kızla bu meseleyi konuşma kendini nimet zanneder
yavaş myavaşta tepkini koy kıza ama önmli olan sevgilin ayağını denk alsın bidaha da o kızla konuşmasın hatta dürtmesine de izin vermesin

kesinlikle bişi vardır altında emin olabilirsin. peşini sakın bırakma. emin ol herşeyi öğreneceksin.
bi kız yüzbulmuyorsa veya adam ona yanaşmadıysa asla onunla ilgilenmeye calısmaz. benim de başıma aynı olay geldi. sevgilime bakınca asla yapmaz falan derdim, meğer kız ona açılınca adam hala konusmaya dvm etmiş. telefonlaşmışlaar 2 kere falan.. anlayacağın sonunda hiç masum şeyler çıkmıyor.

şimdi bana kalsa hiç araştırmadan bitir derim. ama bilirim ki seven insan için yapması da inanması da çok zor. ancak ben altından bişiler çıkacağına inanıyorum. bu da aldatmadır bana göre...

Ben olsam face ve msn şifresini biliyorum kızlar sanirim girer kızla erkek arkadasim adina bi şekilde konuşup ağzından laf alırdım anlardım böylece birşeyleri sonuca da ona göre bakardım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…