Ben ve Gereksiz Öfkem :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
derdımı paylastımm konular açtım burda ama daha once karsılasmayan arkadaslar ıcın bır bılgı vereyımm 2 sene olacak beraber olmaya baslayalı ve uzun zamandır cok ıyı arkadastık zaten ... okulumdan sonra evlenmeye dusunuyoruzz

bu aralar noluyo anlamıyorum benn nazar mı degdı noolduuu....senağlama

ne olsa batıyor ne dese alınıyorum hemen küsüyorum ve öle tepkıler verıyorum kı sankı benı aldatmıss gıbı sankı kufretmıss gıbı ama yokkk ortada elle tutulur hıcbısey yok ınanınn ama ben öfkemı kontrol edemıyorummm kızıyoum bagırıyorum pısman oluyorumm

en son dun yıne yasandı vee erkek arkadasım daha senın ıcın napabılırım benn noluyor sana askımm nerde yanlıs yapıyorum nolur yeter gıbı seyler soledı sanırım sabrını zorladımm :uhm:

gorusmesek bı süre dedımm ama öle de yapamıyoruzz ve ben her gecen gun bıraz daha yıpranmaktan korkuyorumm bız cok ıyı anlasan ımrenılerek bakılan bır cıfttık hala da öleyızz ınsanlar ıcınde ama bana noluyo bılmıyorumm cok ofkelıyım sınırlıyım benn:1closedeyes:

ben napıcamm nasıl kontrol edıcem kendımı neden böle sizcee

gülşah burda yazılanları olumsuz konuları okuyup etkileniyormsuun acaba bebeğim olabilirmi??

gülşah burda yazılanları olumsuz konuları okuyup etkileniyormsuun acaba bebeğim olabilirmi??

senden upuzuun bır yorum beklıyordumm cok net bır tespıt yapmıssın dogruluk payı varmı bılmıyorum cunküü cevap veremıyorum kendımee Çok üzgünüm çoook

bu ruh halından kurtulmak ıstıyorum:1rolleyes:

ya dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları üzülme :teselli:

sadece bu dönemlerde karşıdan anlayış görmek çok önemli. üzülme canım geçicek mutlaka, daha dikkatli olmaya çalış.
kızmadan sinirlenmeden önce düşün biraz eminim kendini bu şekilde kontrol edebilirsin

öpüyorum mutluluklar Şeniz

gülşahım bitanem ama ortada hiç bişi yokken sevdiğin adamı kırmak banadasa garip geldi.. mutlumusun dicem buna en yakın şahitlerdenim evet mutlusun seviyormusun dicem evet seviyorsun seviliyormsun dicem hemde çoook seviliyorsunn peki seni mutsuz eden konular ne sana küçük gelipte içinde büyüttüğün başka konularmı var gülşahım??

evet cnm bende bu dönemı zararsız atlatmak ıstıyorumm sağol yorumun ııcn

evet anlayıs goruyorum da nereye kdr ..

süreklı bı alınganlık yaa sureklı bı sıkıntı hali anlamıyorum kendımı

okulda son senem sınvlarım yaklasıyo onunda stresı var ama bılmıyrumm

sevıyorummm evet .. cunku gorusmeyelım bı sure dıyorum ama ona bıle dayanamam kı ben ...:1shok:

cnmcım sel in de dediği gibi dönem dönem bende yaşıyorum ama biraz uzak kalalım ffalan bunlar çokı yanlış şeyler cnm benim onun sevgisini biliyorsun kendini sıkma bu kötü duygulara yenik düşme belki okuduğun şeylerden ya da içindeki şüphelerden meydana gelmniş olabilir sana tek söyleyeceğim kendinden başka kimseyi dinleme tıka kulaklarını herkese laf sölemesi kolaydır ama sadece ortayı karıştırmak cnm bu dönemi kendini frenleyerek aşabilirsin erkek arkadaşının üsstüne gitme sonra çok üzülürsün

gülşahım bence sınavların verdiği stresten dolayı en yakınındaki kişiye nazlanıyorsun ve beni birtek o çeker diye düşünerek kaprisinide yapıyorsun öfkenide yapıyorsun.. fakat çocuğun ağzında dil yok misali fazlada üstüne sakın gitme olurmu kendini frenle biraz bak yanında seni nekadar çok seven bir insan var... değerini bil senin her koşulda yanında olan biri var onuda böle yaparak üzüyor strese sokuyorsun unutma bunu!!!

tebrik ederim belinaycım çok güzel açıkladın çocuğu sıkarak biyere varamazsın sonbra çok üzülürsün cnm benim öfkelendiğin anda kendine başka uğraşlar bul sakinleşirsin ama kendini frenle

ee deryacım tecrübelendim artık bu konudaa :)) burda bazı konular okuyup okuyup etkilenip bir aralar ufuğa sarıyordum :) çocukcağız en falza 1 ay çekti böle halimi sonra şşşşt hooop dur bakalım ne oluyoruzz mutlusun huzurlusun seviyoruz tartışmamız olmuyo ama durup duururken psikopata bağladın iyice kendini dedi beni silkeledi kendime geitrdi :))) yasaklarım sana siteyi girmeyi dedi :))en ufak bii sorum olsun hemen diyoki aşkım sen sitedemisin yada az önce sitede bi konumu okudun yine diyodu :)))

yani okuyup kendimize ilişkimizede zarar verebiliyoruz arkadaşlar nolur kendinizi şu duygusallıktan koruyun nolur valla bak

yerim deryammm seniiiii :))))

cok tesekkur edıyorummm cokk gercektennn

ıcım nasıl rahatlıo sız bıseyler deyınce

ınanın kendımı frenlemeye calısıyorum umarım basarılı olcam

zor bır zamandayım sanırım

evet cnm zor bir zamandasın belinayla senle el ele tutuştuk hiç bırakmıycaz inş özellikle bööle zamanlarda

gÜlŞah unutmaa bızım dostluĞumuzu kardeŞlerıĞımızı yanında sevgılın arkanda dostların varr unutma sakınn olurmuuu sakın ol kuzum

Ayy aynı dert bende de var nolur çaresini bulan söölesin. Bende aniden tepki veriyorum ve yanlış anlaşılabiliyorum.Kırıcı olabiliyorum En önemliside bunu isteyerek yapmamam :1no2:

canm benim bende bu durumu yaşamıştım ( ortada bişe yokken sevgilimin kalbini kırıyodum,sonra kırdığım için kendime kızıyodum.benim sorunum acaba bi gün beni bırakır mı,acaba aldatır mı (bi çok yazı okuyoruz ve aklımda kalıyo çünkü) hep acabalar....snavlar...kendi içimizdeki sıkıntılar....sonra dedim kendi kendime,böyle bagırınca bişeler düzelmiyoo...herşeye daha sakin bakmaya çalıştım,kızcağım vakit sustum içime attım o an.....insan düşününce tüm bunları,sadece kendi korkuları oldugunu ve bunu sevgilinin yapmadıgını,yapcagı anlamına gelmedigini ve boş yere aramıaı bozmamam gerektiğini anladm :)))
uzun zamandr da olur olmaz şeye kızmıyorum,daha güzel gidiyo ve sevgilimde bana daha ılımlı davranıyo...

ayy çok uzun yazdım k.bakma cnm inş karışık yazmamışımdır :))

bende sıkılıyorum okulda,zor dersler,seninde bölüm agır,anlıyorum cnm.bazen gidip sevgilime patlıyorum...ama 2si arasındaki ayrımı yapmak gerek işte...bu tür sıkıntıları sevgilimizi üzücek boyutta yansıtmamalıyz ona....

evet arkadasım cok sağol yorumun ıcın ıns bende atlatacagımmmgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…