- Emoji Skoru
- 1.063
- Puanlar
- 63
Bence tiramisu :))Yeni evliyse bütün aileyi davet ettiyse ilk akla gelen Kıbrıs tatlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tiramisu :))Yeni evliyse bütün aileyi davet ettiyse ilk akla gelen Kıbrıs tatlısı
Hakikaten tatlı neydi
çok ayıp etmişsiniz bidahakine ayrı tepside tatlı yapın bence
Ee onu ben isterim eltine verdiğini bana ver eltin kendi misafirlerine yapsın dndnBence tiramisu :))
AynenKauınvalideye karşı bu kadar ince düşünceyi bu site kaldırmaz
Ama hem şerbetli hem hafif olacak ki kayınvalide üzülmüş olsun. Ayy canım nasıl tiramisu çekti:))Bence tiramisu :))
Kadın üzülmemiş ya.. Masterchef izliyorum hepsi tatlı yapmış ofAma hem şerbetli hem hafif olacak ki kayınvalide üzülmüş olsun. Ayy canım nasıl tiramisu çekti:))
NevzineAcaba ne tatlısıydı bu kadar konu oldu![]()
İzledikçe kilo aldırıyor o program. Kendimi birşeyler yerken buluyorumKadın üzülmemiş ya.. Masterchef izliyorum hepsi tatlı yapmış of
Valla ne olduysa hamilelikten ve doğumdan sonra oldu herkesin her dediğini, en ufak bir mimiğini kafama takar oldumAynen
Ileride uzulen siz olursunuz. Hoş simdi bile alinganlik yapip uzulecek bir durum yok iken bile uzuluyorsunuz.
Yormayin kendinizi bu kadar.
Çokta güzel yaparımAma hem şerbetli hem hafif olacak ki kayınvalide üzülmüş olsun. Ayy canım nasıl tiramisu çekti:))
Aa bu yöresel bir şey diye hatırlıyorum. Pekmez vardı dimi içinde?Nevzine
45 kiloyum yüzden izliyorumİzledikçe kilo aldırıyor o program. Kendimi birşeyler yerken buluyorum
Evet Kayseri’nin kolay ve lezzetli tatlısı pekmezli bir şerbeti varAa bu yöresel bir şey diye hatırlıyorum. Pekmez vardı dimi içinde?
Ama kıyamam yaa siz hamilesiniz ben size yaparımÇokta güzel yaparımsize de yapayım 1 tepsi ama 2 dilim filan değil
![]()
Maşallah ne hoşşş45 kiloyum yüzden izliyorum![]()
haöile değilim yanlış oldu doğum yaptım . Hamilelikten sonra alınganlığım ve en ufak şeyden nem kapmalarım başladıAma kıyamam yaa siz hamilesiniz ben size yaparım![]()
Eltim yakın arkadaşım ben alınmadım . Ama ben de istemezdim yalan olmasınKayınvalideniz eltinize mimik yapmıştır yedi bide misafirine götürüyor die sizlik değildir
Olsun yine kıyamam bu durumda bir de misafir ağırlamak.. valla süpersinMaşallah ne hoşşşbende aylardır 70 ten bir inemedim
haöile değilim yanlış oldu doğum yaptım . Hamilelikten sonra alınganlığım ve en ufak şeyden nem kapmalarım başladı![]()
Keşke maşallah olsa aldıklarım hep terziye gidiyorMaşallah ne hoşşşbende aylardır 70 ten bir inemedim
haöile değilim yanlış oldu doğum yaptım . Hamilelikten sonra alınganlığım ve en ufak şeyden nem kapmalarım başladı![]()