- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.701
- 798
- Konu Sahibi papatya999
2 harfli boru sesi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK bizi kavusturdu ablamYıllar önce kaybolan kardesimsin eminim artık![]()
Oyyy kacarak uzaklas sakin.Öyle bir dunya yok kendine deger ver azicik.Evet dersen de terk edecek zaten olan sana olur...Sanirim ne demek istediğimi anladınşu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi
![]()
Durum böyle ise tamam o zaman reddetme canım zeviş gitsin.Sanirim ne demek istediğimi anladınşu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi
![]()
Seks yoksa ben yokum mu diyor.Sanirim ne demek istediğimi anladınşu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi
![]()
Sen bi dk once dogmus ol ozaman suziHani ikizdik kız![]()
Sen bi dk once dogmus ol ozaman suzi![]()
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldimDur tahmin edim
Bakire değilsin ama bunu diyemiyosun kaybetmemek için ?
Yalnız kalmaktan bu kadar korkmayın.Sanirim ne demek istediğimi anladınşu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi
![]()
Konu seksmis. Benim jeton da yeni dustuKız ben hala konuyu anlamadım kardes oldugumuza emin misin ?![]()
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
Net olarak istemiyorum demeye korkuyorum basar gider diyeSeks yoksa ben yokum mu diyor.
Sen arada kalmissin. Net olarak isteyip istemedigini bilmiyor musun?