• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve o ....

Sanirim ne demek istediğimi anladın :KK43: şu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi :KK43:
Oyyy kacarak uzaklas sakin.Öyle bir dunya yok kendine deger ver azicik.Evet dersen de terk edecek zaten olan sana olur...

Sanirim ne demek istediğimi anladın :KK43: şu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi :KK43:
Durum böyle ise tamam o zaman reddetme canım zeviş gitsin.

Hala anlamadım Hayır 12 den sonra kafa basmiyo benim zanlimca :-)

Seks yoksa ben yokum mu diyor.
Sen arada kalmissin. Net olarak isteyip istemedigini bilmiyor musun?

Dur tahmin edim
Bakire değilsin ama bunu diyemiyosun kaybetmemek için ?
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim

Yalnız kalmaktan bu kadar korkmayın.
Yalnız olmak, yanlış bir adamla olmaktan iyidir.

Sanırım birlikte olmazsan ayrılacağını düşünüyorsun.simdi o şehirde seni tutan şey o kişi gibi geliyor ya hani. birlikte olursanız sonra bırakırsa seni bu sefer de o şehir onun yüzünden üstüne üstüne gelecek. en iyisi sırf kaybetmemek için istemediğin bir şeyi sakın yapma.

Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim

Yalnız kalmaktan korktuğu için seks yapacak zihniyette biriysen eninde sonunda yalnız kalacaksın demektir.

böyle seymi olur Allah askina? Istemiyorsaniz beraber olmayin. Ne yalniz kalirim diye korkun, nede sizi böyle bir sebebten ötürü sizi birakicak insani kaybetmekten korkun.

Tek bildigim bir sey var o da kaybetmekten korktugun an kaybedersin.ve su da var ki pisman olacagin seyi yaparsan kendini kaybedersin once, sonra etrafindakileri de. Sen kendine guvenini kaybetmissin. Yalnizlik o kadsr kotu degil. Bazen insanin kendini bulmasi icin yalnizlik iyidir. Kendini bulmak icin de bazen once kaybolmak da gerekebilir. Umarim anlatabilmisimdir. Herseyden once insanin kendine oz saygisi korumasi gerekir. Pisman olacagin seyi onu kaybedecegim diye asla yapma. Boyle biriyse birak hayatinda hic olmasin zaten. Sen kendini kaybetme yeter. Sen sana yetersin.

Back
X