ne yani evden mi kaçtı? ve sen buraya yazıyorsun.Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?
Cocugu aramak yerine buraya yazmaniz ne kadar bilincli bir davranis.Merhaba Kızlar. Bugün başıma berbat birşey geldi söylemek istiyorum 18 yaşında oğlum var alper. Küçüklükten beri hep kızsal şeylere merak sarardı ben heves derdim babasını hiç sevmezdi ben ne zaman ağlasam tartışsam gelip yanımda ağlar gözyaşlarımı silerdi. bana tek kötü kelime etmedi şu yaşına kadar ne istediysem ikiletmedi kimseyle konuşmazdı bazen ona çok aşırı kızsamda davranışlarından dolayı 13-16 yaşlarında okuldada sanırım dalga geçiliyomuş susardı kenara çekilirdi yine gelip benden özür dilerdi hiç bir şey yapmadığı halde geçen haftalar çok üzerine gittim oda dayanamamış mektup bırakmış. Anne ben senın utanç kaynağın olmak istemiyorum. Seni kendimden daha çok sevıyorum ama davranışlarımdan insanlara küçük düşmeni istemediğim için gidiyorum. Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?
Merhaba Kızlar. Bugün başıma berbat birşey geldi söylemek istiyorum 18 yaşında oğlum var alper. Küçüklükten beri hep kızsal şeylere merak sarardı ben heves derdim babasını hiç sevmezdi ben ne zaman ağlasam tartışsam gelip yanımda ağlar gözyaşlarımı silerdi. bana tek kötü kelime etmedi şu yaşına kadar ne istediysem ikiletmedi kimseyle konuşmazdı bazen ona çok aşırı kızsamda davranışlarından dolayı 13-16 yaşlarında okuldada sanırım dalga geçiliyomuş susardı kenara çekilirdi yine gelip benden özür dilerdi hiç bir şey yapmadığı halde geçen haftalar çok üzerine gittim oda dayanamamış mektup bırakmış. Anne ben senın utanç kaynağın olmak istemiyorum. Seni kendimden daha çok sevıyorum ama davranışlarımdan insanlara küçük düşmeni istemediğim için gidiyorum. Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?
hiç inandırıcı gelmediMerhaba Kızlar. Bugün başıma berbat birşey geldi söylemek istiyorum 18 yaşında oğlum var alper. Küçüklükten beri hep kızsal şeylere merak sarardı ben heves derdim babasını hiç sevmezdi ben ne zaman ağlasam tartışsam gelip yanımda ağlar gözyaşlarımı silerdi. bana tek kötü kelime etmedi şu yaşına kadar ne istediysem ikiletmedi kimseyle konuşmazdı bazen ona çok aşırı kızsamda davranışlarından dolayı 13-16 yaşlarında okuldada sanırım dalga geçiliyomuş susardı kenara çekilirdi yine gelip benden özür dilerdi hiç bir şey yapmadığı halde geçen haftalar çok üzerine gittim oda dayanamamış mektup bırakmış. Anne ben senın utanç kaynağın olmak istemiyorum. Seni kendimden daha çok sevıyorum ama davranışlarımdan insanlara küçük düşmeni istemediğim için gidiyorum. Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?
benim de aklıma o geldi. bari açık açık yazsaydı. çok hassasım eşcinsellere yapılanlar konusunda.Arkadaşlar hemen fake/uydurma/yalan diye saldırıyoruz ama benim aklıma gelen bir başka şey de bunu bir eşcinsel gencin yazmış olabileceği.Yani düşünün karşınızda sizi bir türlü anlamayan kişi (eşiniz,anneniz,arkadaşınız) mutlaka okuyacağı denk geleceği bir forum olsa konuyu kişiselleştirmeden okusa objektif bakabilse? Bu yazı gerçek değilse bile bunun gibi şeyleri yaşayan insanlar var bir yerlerde.Herhangi birinizin çocuğu olabilirdi bu yazının kahramanı o yüzden sahteyse bile bir farkındalık uyandırıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?