Ben ve oğlum

sibelg2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
1
0
1
44
Merhaba Kızlar. Bugün başıma berbat birşey geldi söylemek istiyorum 18 yaşında oğlum var alper. Küçüklükten beri hep kızsal şeylere merak sarardı ben heves derdim babasını hiç sevmezdi ben ne zaman ağlasam tartışsam gelip yanımda ağlar gözyaşlarımı silerdi. bana tek kötü kelime etmedi şu yaşına kadar ne istediysem ikiletmedi kimseyle konuşmazdı bazen ona çok aşırı kızsamda davranışlarından dolayı 13-16 yaşlarında okuldada sanırım dalga geçiliyomuş susardı kenara çekilirdi yine gelip benden özür dilerdi hiç bir şey yapmadığı halde geçen haftalar çok üzerine gittim oda dayanamamış mektup bırakmış. Anne ben senın utanç kaynağın olmak istemiyorum. Seni kendimden daha çok sevıyorum ama davranışlarımdan insanlara küçük düşmeni istemediğim için gidiyorum. Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?

Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?
ne yani evden mi kaçtı? ve sen buraya yazıyorsun.
yoksa bu alper sen misin? yeni üye ilk mesaj konu cinsellik falan.. hayırdır?
ona göre yorum yazıcam ama fake konu belli.

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar. Bugün başıma berbat birşey geldi söylemek istiyorum 18 yaşında oğlum var alper. Küçüklükten beri hep kızsal şeylere merak sarardı ben heves derdim babasını hiç sevmezdi ben ne zaman ağlasam tartışsam gelip yanımda ağlar gözyaşlarımı silerdi. bana tek kötü kelime etmedi şu yaşına kadar ne istediysem ikiletmedi kimseyle konuşmazdı bazen ona çok aşırı kızsamda davranışlarından dolayı 13-16 yaşlarında okuldada sanırım dalga geçiliyomuş susardı kenara çekilirdi yine gelip benden özür dilerdi hiç bir şey yapmadığı halde geçen haftalar çok üzerine gittim oda dayanamamış mektup bırakmış. Anne ben senın utanç kaynağın olmak istemiyorum. Seni kendimden daha çok sevıyorum ama davranışlarımdan insanlara küçük düşmeni istemediğim için gidiyorum. Umarım artık başın öne eğilmez ne olursa olsun kalbim seninle olucak ben eşcinselim evet ama seni her zaman çok sevdim belki günün birinde karşılaşırız seni sonsuza kadar seveceğim kendine iyi bak... Şuan kendime lanet okuyorum keşke o dilim sökülseydide tek laf etmeseydim sizce ne yapmalıyım?
Cocugu aramak yerine buraya yazmaniz ne kadar bilincli bir davranis.

Tabii ki gönlünü al, sevildiğini hissettir ve destek ol. Eğer dışlarsan kendisini tehlikeli ilişkilere atıp çok zarar görebilir, daha çok dışlanabilir, hayatı tehlikeye girebilir. Onu nasılsa öyle kabul et, zorlayarak değiştirmeye çalışma.

Polise gitsenize hanfendi.
Başına birşey gelirse çocuğun Allah korusun.
Gelmiş konu açıyorsunuz.
Bulunca da pedagoga götürün kesinlikle, bunalıma girmiş çocuk.

Konu fake gibi, oğlunun ismini vermek, kaçan oğlunun peşine düşeceğine buraya yazmak gibi sebeplerden fakat benzer durumu yaşayanlar için yol göstermesi bakımından fikirlerimizi yazmak her zaman iyidir.

Ne yapip edip bulun ve eve döndürün. Önceliğiniz bu olsun. Bunun için de taviz vermeniz gerekiyorsa taviz verin

Bu duruma ne var kendi seçimi diyen de elbet olacaktır, herkesin fikrine saygi duymakla birlikte, ben sağlıklı bireyler olmadıklarını düşünenlerdenim. O yüzden yardım alması onun için iyi olabilir
18 yaş biraz karmaşık bir dönem, yanılmış olabilir, kendini hala tanımıyor olabilir.
Biraz zaman isteyin, fikri değişebili, pişman olacağı şeyler yaşayabilir.
Önce bir uzmanla siz görüşün, nasıl davranmaniz gerektiği konusunda fikir edinmiş olursunuz
Ama tek başınıza baskıyla veya basma kalıp cümlelerle çözmeye çalışmayın.

hiç inandırıcı gelmedi

Fikirleriniz nasıl hayatınız nasıl veya nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum.Ama bu ay olacak LGBTİ Onur Yürüyüşlerine izin verilmediği halde eminim bazı etkinlikler yapılacak oralarda eşcinsel ebeveynleri de biraraya geliyor hem evlatlarına hem birbirlerine destek oluyor.Onlardan öğreneceğin çok şey olabilir.Evladına ulaşabilirsen sakın birdenbire her şeyin pürüzsüz olacağı vaadini verme,ikiniz de yetişkin insanlarsınız,ZAMANLA bu duruma alışacaksınız,bunca gerginliğiniz belki de aranızda büyüyen sır yüzündendi.

Arkadaşlar hemen fake/uydurma/yalan diye saldırıyoruz ama benim aklıma gelen bir başka şey de bunu bir eşcinsel gencin yazmış olabileceği.Yani düşünün karşınızda sizi bir türlü anlamayan kişi (eşiniz,anneniz,arkadaşınız) mutlaka okuyacağı denk geleceği bir forum olsa konuyu kişiselleştirmeden okusa objektif bakabilse? Bu yazı gerçek değilse bile bunun gibi şeyleri yaşayan insanlar var bir yerlerde.Herhangi birinizin çocuğu olabilirdi bu yazının kahramanı o yüzden sahteyse bile bir farkındalık uyandırıyor bence

Arkadaşlar hemen fake/uydurma/yalan diye saldırıyoruz ama benim aklıma gelen bir başka şey de bunu bir eşcinsel gencin yazmış olabileceği.Yani düşünün karşınızda sizi bir türlü anlamayan kişi (eşiniz,anneniz,arkadaşınız) mutlaka okuyacağı denk geleceği bir forum olsa konuyu kişiselleştirmeden okusa objektif bakabilse? Bu yazı gerçek değilse bile bunun gibi şeyleri yaşayan insanlar var bir yerlerde.Herhangi birinizin çocuğu olabilirdi bu yazının kahramanı o yüzden sahteyse bile bir farkındalık uyandırıyor bence
benim de aklıma o geldi. bari açık açık yazsaydı. çok hassasım eşcinsellere yapılanlar konusunda.
ama herhangi birisinin de bizimle dalga geçme ihtimali de var :( bu üzücü oluyor işte.

Abla, oğlun kaçtı sen soluğu burda mı aldın ? Bilinçli anne davranışı mı bu şimdi ? Hadi gel doğruyu söyle de doğru yol gösterilsin.

Sanırım en son yapacağım şey buraya yazmak olurdu hiç mi etrafta arkadaş ,dostlarınız yok size yardım edecek sorununuz sandığınızdan çok büyük bdv çözeceğinizi sanmam ancak sizi teselli ederiz

Eger gercekse sizde alperde zor durundasiniz. Allah bir anneyi böyle sınamamıştır inşallah fakesindir umuyorum.

çocuk konuyu açıp gitti.. okuyon mu yazdıklarımızı konu sahibi?

Back
X