ben ve uyku sorunum..

mordkay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
201
63
28
Selam kardeşlerim ve ablalarım hepiniz İyisinizdir umarım.
Benim şu ara iki tane sorunum önce birini yazayım başka bir konumda da diğerini yazacağım.
şimdi ben üniversite sınavına hazırlanıyorum aşırı stresten çalışamıyordum. Dikkat dağınıklığı da vardı.
Psikiyatriste gittim. Bana sülpir ve pharmaton verdi. Sülpir stresimi aldı evet ama uyku sorunu yapmaya başladı.
Aynı şekilde pharmaton da öyle ben bir enerji verdiğini göremedim 1 hafta kadar kullandım, sülpir beni iyice hissiz yaptı, hocam da bende algılama zorluğu fark etti ve ben bıraktım.
1 haftadır kullanmıyorum.
Ama uykudan uyanamıyorum.
Acaba ilaçlar yüzünden mi?
Gözlerimi açamıyorum.
Alarmı 6 ya kuruyorum, erteliyorum uyandığımda 10 olmuş oluyor saat.
müthiş bir vicdan azabıyla kalakalıyorum.
Bu neden olabilir?:KK64::KK64:
Bunu nasıl aşabilirim? Tecrübelerinize ya da fikirlerinize, tavsiyelerinize çok ihtyacım var:KK61::KK61:

Ilac kullanmasaydin vcudun ders calismaya karsi direnc gosterip uykunu getiriyor derdim ama simdi bilemiiciim,
Umarim hallolur sorunun yata yata kazanilmaz uniler cunku :KK1:

Doktora gidip durumu anlatmalısın bence. İlaçlar bir anda bırakılınca böyle sorunlar olabiliyor.

pharmaton, uyku yapmaz bildiğim kadarıyla ve etkisi 3 hafta sonra ortaya çıkıyormuş, tabii mucize beklememek lazım

Selam kardeşlerim ve ablalarım hepiniz İyisinizdir umarım.
Benim şu ara iki tane sorunum önce birini yazayım başka bir konumda da diğerini yazacağım.
şimdi ben üniversite sınavına hazırlanıyorum aşırı stresten çalışamıyordum. Dikkat dağınıklığı da vardı.
Psikiyatriste gittim. Bana sülpir ve pharmaton verdi. Sülpir stresimi aldı evet ama uyku sorunu yapmaya başladı.
Aynı şekilde pharmaton da öyle ben bir enerji verdiğini göremedim 1 hafta kadar kullandım, sülpir beni iyice hissiz yaptı, hocam da bende algılama zorluğu fark etti ve ben bıraktım.
1 haftadır kullanmıyorum.
Ama uykudan uyanamıyorum.
Acaba ilaçlar yüzünden mi?
Gözlerimi açamıyorum.
Alarmı 6 ya kuruyorum, erteliyorum uyandığımda 10 olmuş oluyor saat.
müthiş bir vicdan azabıyla kalakalıyorum.
Bu neden olabilir?:KK64::KK64:
Bunu nasıl aşabilirim? Tecrübelerinize ya da fikirlerinize, tavsiyelerinize çok ihtyacım var:KK61::KK61:
Şuan ilaç kullanıyor musun eğer kullanmıyorsam ve daha önceden de uyku problemin varsa çok uyumak yani uyunamamak gibi,tiroit rahatsızlığı,kansızlık ve b12 vitamin eksikliği neden olabilir,psikiyatriden önce dahiliye doktoruna yada aile hekimine gitsen daha iyi olurdu,eğer kanda birşey çıkmazsa o zaman psikiyatriye giderdin.

Şuan ilaç kullanıyor musun eğer kullanmıyorsam ve daha önceden de uyku problemin varsa çok uyumak yani uyunamamak gibi,tiroit rahatsızlığı,kansızlık ve b12 vitamin eksikliği neden olabilir,psikiyatriden önce dahiliye doktoruna yada aile hekimine gitsen daha iyi olurdu,eğer kanda birşey çıkmazsa o zaman psikiyatriye giderdin.

Doğru söylüyorsunuz, ben yarın sağlık ocağına gideyim o zaman bir kanıma baksınlar.
Teşekkür ederim bu aradaHoppa

Bana da doktor 1 hafta içerisinde etkisi başlar demişti ama olmadı..

ben de tv de bi doktordan dinledim onun etkin maddesi zaten ginseng, etkisi 3 hafta sonra başlar dedi, bu tip hapları iki kutu bitene kadar denemek lazım zaten bence

Back
X