- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.154
- 798
Ani bi sorunu, sıkıntısı oldu da ondan mi yazamadi acaba?
Gelmiş, yorgunluktan geri gitmiş anlaşılan![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmiş, yorgunluktan geri gitmiş anlaşılan![]()
Çok zor şartlar altında bir ev kurdum ve sağlık sorunu yok çok şükür oğlum çok zor günler geçiriyor vbisluga düştü yavrum şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum canimVega seni hatırladım ve çocuğun ve senin iyi olmana sevindim.İş güç nasıl hayatın nasıl?
Canım adam musvettesi çevremizdeki herkesi dolandırmış gizli gizli şehir dışına çıkmış ve paralar nerede kimse bilmiyor bende bunları duyunca boşanma kararı aldım zaten adamlık yoktuMune abla vega eski uye yardimci olmak istedik ama konu detayini yazmiyor istersen konuyu kapa bosuna yorum yapiliyor
Demekki siz öyle yapıyorsunuz kişi kendinden bilir işi ... SaygılarTamam popüler oldun.
Egoların tavan yapsın.
Keyfin gelince yazarsın....
Canım iş şartları çok yoğun ve ağır soğukta artık hasta olmadığın gün yok grip öksürük mide bulanması vs ama genel durum iyi çok sukurHastalandım yazmışsın geçmiş olsun iyileştin mi, bir şeye ihtiyacın var mı habersiz bırakma bizi.
Demekki siz öyle yapıyorsunuz kişi kendinden bilir işi ... Saygılar[/QUOTE
Saygilar derken
Saygi gosteriyomusun ki
Canim bence onceden bosanmaliydin adam olmazdi ondan insallah cok cok mutlu olursunuz :*Canım adam musvettesi çevremizdeki herkesi dolandırmış gizli gizli şehir dışına çıkmış ve paralar nerede kimse bilmiyor bende bunları duyunca boşanma kararı aldım zaten adamlık yoktu
Çok zor günler geçiriyorum herkes ailecek ben ve oğlum boynu bükük kalıyor çok zorlanıyorum bazen o şerefsiz de anası ile yaşıyorCanim bence onceden bosanmaliydin adam olmazdi ondan insallah cok cok mutlu olursunuz :*
Ayy canım yaa Allah yar ve yardımcın olsun.İnşallah kolaylıkla herşeyin üstesinden gelirsin.Hayatta herşey insanlar için.Sağlık daha zor imtihan sağlığın varsa başarır ve yine dimdik olursun .Allah kolaylıklar versin imtihanın zor ama başarabilirsin çoğu insan gibi.Çocuğun için ...Çok zor şartlar altında bir ev kurdum ve sağlık sorunu yok çok şükür oğlum çok zor günler geçiriyor vbisluga düştü yavrum şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum canim