Ben Vega ...

Tamam popüler oldun.
Egoların tavan yapsın.
Keyfin gelince yazarsın....

Vega seni hatırladım ve çocuğun ve senin iyi olmana sevindim.İş güç nasıl hayatın nasıl?

Vega seni hatırladım ve çocuğun ve senin iyi olmana sevindim.İş güç nasıl hayatın nasıl?
Çok zor şartlar altında bir ev kurdum ve sağlık sorunu yok çok şükür oğlum çok zor günler geçiriyor vbisluga düştü yavrum şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum canim

Mune Mune abla vega eski uye yardimci olmak istedik ama konu detayini yazmiyor istersen konuyu kapa bosuna yorum yapiliyor
Canım adam musvettesi çevremizdeki herkesi dolandırmış gizli gizli şehir dışına çıkmış ve paralar nerede kimse bilmiyor bende bunları duyunca boşanma kararı aldım zaten adamlık yoktu

Hastalandım yazmışsın geçmiş olsun iyileştin mi, bir şeye ihtiyacın var mı habersiz bırakma bizi.
Canım iş şartları çok yoğun ve ağır soğukta artık hasta olmadığın gün yok grip öksürük mide bulanması vs ama genel durum iyi çok sukur

Canım adam musvettesi çevremizdeki herkesi dolandırmış gizli gizli şehir dışına çıkmış ve paralar nerede kimse bilmiyor bende bunları duyunca boşanma kararı aldım zaten adamlık yoktu
Canim bence onceden bosanmaliydin adam olmazdi ondan insallah cok cok mutlu olursunuz :*

Saygı gösterdiğim için siz li bizli oldum sizinle sizin yaptığınız gibi değil

Çok zor şartlar altında bir ev kurdum ve sağlık sorunu yok çok şükür oğlum çok zor günler geçiriyor vbisluga düştü yavrum şimdi düzene oturtmaya çalışıyorum canim
Ayy canım yaa Allah yar ve yardımcın olsun.İnşallah kolaylıkla herşeyin üstesinden gelirsin.Hayatta herşey insanlar için.Sağlık daha zor imtihan sağlığın varsa başarır ve yine dimdik olursun .Allah kolaylıklar versin imtihanın zor ama başarabilirsin çoğu insan gibi.Çocuğun için ...

Vegacim sen aklimizda yer eden uylerden biriydin. Yasadiklarin cok kotu seylerdi. O paralar yine abuk subuk yerlere gitmistir buyuk ihtimal. Bu isin ortaya cikmasi ve bu sayede ayrilmaniz iyi olmus. Insallah oglun ve senin icin bundan sonra hersey cok iyi olur. Allah yardimciniz olsun.

Vega hakkında hayırlısı olmuştır umarım. Bundan sonra da hep iyiliklerle karşılaşırsın :KK200:

Back
X