ben yada biz suçlu olmayalım isitiyorum!

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
konu kapatılmıştır.... yorumlar için teşekkürler

Son düzenleme:
lisedeki denklemler geldi aklıma birden,tüylerim diken diken oldu:)şaka bir yana
maalesef nerde çokluk orda...

arkadaşlığın içine para yada bu tarz meseleler girince maalesef bazen sekteye uğrayabiliyor,sevgilinin de yani y nin de dediği gibi birlikte bişeyler yapmayın,madem kimse birbirinden hazzetmiyor ve buluttan bile nem kapılıyor gerek yok,ne sevgilinle ne de arkadaşınla aran bozulmasın,herkes özel hayatını istediği gibi yaşasın..
sevgilin iyi çıkar Allahtan,kötü çıkar ondan olayına da dönmesın,belki çok iyi biri y,yada seni üzecek ama bunun ayrımına sen varacaksın,kimsenin etkisinde kalma..

lisedeki denklemler geldi aklıma birden,tüylerim diken diken oldu:)şaka bir yana
maalesef nerde çokluk orda...

arkadaşlığın içine para yada bu tarz meseleler girince maalesef bazen sekteye uğrayabiliyor,sevgilinin de yani y nin de dediği gibi birlikte bişeyler yapmayın,madem kimse birbirinden hazzetmiyor ve buluttan bile nem kapılıyor gerek yok,ne sevgilinle ne de arkadaşınla aran bozulmasın,herkes özel hayatını istediği gibi yaşasın..
sevgilin iyi çıkar Allahtan,kötü çıkar ondan olayına da dönmesın,belki çok iyi biri y,yada seni üzecek ama bunun ayrımına sen varacaksın,kimsenin etkisinde kalma..

sevgilin iyi çıkar Allahtan,kötü çıkar ondan olayına da dönmesın.

bu olaya döndürmem Allahın izniyle ama oda sizin yüzünüzden kavga ettik demesin yaa deli ediyo beni.
aşırı kıskanç o çocuk o yüzden hep kavga ediyolar zaten sevgilim geçimsiz diyceği yere sizin yüzünüzden diyo yaa....
kıskanılcak insan var kıskanılmıycak insan var. sanki benim sevgilim gdip öptü onu tövbe tövbe ... öyle bişey olmuş gibi günlerce kavgasını etmişler.

Son düzenleme:
seni anlıyorum bn de ona benzer şeyler yaşadım hemde çook. ve yaşadıklarımdan anladım kii sevgiliyle arkadası biribiyle kıyaslama ve birini seçmek zorunda kalma.y haklı 4nüz bi araya gelmeyin eger x kıskancsa burcuylada 3nüz takılmayın burcu neden bni davet etmıyosun fln derse x ile tartısmayın die dersin. y aklı basında birine benziyor.o yuzden burcuyla değil sevgilinle daha fazla zmn gecir aynı yurrtasınız 15 yıllk arkdassınız.siz ztn birlikte olursunuz aksmlar fln dısarda y ile ol. x ile burcuyuda kendi hallerine bırak sonra seni suclamasınlar. eger x kötü şeyler yapıyorsa ona karsı uyar dikkatli olmasını söyle.sonrada biliyordun da neden bna söylemedn demesin kolay gelsn

2 kere okudum kafam karıştı.

X+Y=BURCU

Aklımda birtek bu kaldı.:26:

seni anlıyorum bn de ona benzer şeyler yaşadım hemde çook. ve yaşadıklarımdan anladım kii sevgiliyle arkadası biribiyle kıyaslama ve birini seçmek zorunda kalma.y haklı 4nüz bi araya gelmeyin eger x kıskancsa burcuylada 3nüz takılmayın burcu neden bni davet etmıyosun fln derse x ile tartısmayın die dersin. y aklı basında birine benziyor.o yuzden burcuyla değil sevgilinle daha fazla zmn gecir aynı yurrtasınız 15 yıllk arkdassınız.siz ztn birlikte olursunuz aksmlar fln dısarda y ile ol. x ile burcuyuda kendi hallerine bırak sonra seni suclamasınlar. eger x kötü şeyler yapıyorsa ona karsı uyar dikkatli olmasını söyle.sonrada biliyordun da neden bna söylemedn demesin kolay gelsn

kötü şeyler yapan x değil burcu....
x de bu psikopat derecesinde kıskanç olmasa iyi biri... gün gelip herşey ortaya çıakrsa x çok üzülcek.... ama gidipte anlatamam.. bi ihtimal herşey ortaya çıkmazsa mutlu mesut evlenebilirler.. sbepleri olmak istmeiyorum.
bi gün dedim öyle siz kavga etmeyin diye.. ama ben x i insanlaştırmaya çalıştıkça sen yyi x gibi yapmaya çalışıyosun dedi.. y nin odunlaştığı filan yok sizin kavgalarınzda adımız geçsin istemiyoruz dedim.

2 kere okudum kafam karıştı.

X+Y=BURCU

Aklımda birtek bu kaldı.:26:

:):):):)
burcunun sevgilisi x
y benim sevgilim :):):) x ile y kanka :)

karışık yazmışım affola kafanızı karıştırdığım için :$

kötü şeyler yapan x değil burcu....
x de bu psikopat derecesinde kıskanç olmasa iyi biri... gün gelip herşey ortaya çıakrsa x çok üzülcek.... ama gidipte anlatamam.. bi ihtimal herşey ortaya çıkmazsa mutlu mesut evlenebilirler.. sbepleri olmak istmeiyorum.
bi gün dedim öyle siz kavga etmeyin diye.. ama ben x i insanlaştırmaya çalıştıkça sen yyi x gibi yapmaya çalışıyosun dedi.. y nin odunlaştığı filan yok sizin kavgalarınzda adımız geçsin istemiyoruz dedim.

hmmm tamam o zmn bn karıstırmısım o zmn bosver herkez sevgilisiyle takılsın.burcu içinde üzülme x içinde her koyun kendi bacağından asılır de geç :34:

hmmm tamam o zmn bn karıstırmısım o zmn bosver herkez sevgilisiyle takılsın.burcu içinde üzülme x içinde her koyun kendi bacağından asılır de geç :34:

"sizin yüzünüzden demesi aklımdan çıkmıyo"
ya ben alıngan olduğum için çok büyütüyorum galiba..

yorumlar için teşekkür ederim..

4lü takılmayın kardeş bile olsa bir yerden sonra illaki sorunlar başlıyor
Küçüklük arkadaşısınız fakat insanlar büyüyünce değişiyor o yüzden çok kafana takmıcaksın biz eskiden daha iyiydik diye
Burcuyya çok sık görüşmeyip o x le görüşmeye gittiğinde gitme ve burcu ya sırlarını paylaşma gözüm tutmadı kendisini:51:

"sizin yüzünüzden demesi aklımdan çıkmıyo"
ya ben alıngan olduğum için çok büyütüyorum galiba..

yorumlar için teşekkür ederim..

bu sözü ya unutacaksın yada yüzüne vuracaksın yoksa aklında kalır her zaman ve her turlu de burcuyla aranız acılır bnce unut.

Son düzenleme:
4lü takılmayın kardeş bile olsa bir yerden sonra illaki sorunlar başlıyor
Küçüklük arkadaşısınız fakat insanlar büyüyünce değişiyor o yüzden çok kafana takmıcaksın biz eskiden daha iyiydik diye
Burcuyya çok sık görüşmeyip o x le görüşmeye gittiğinde gitme ve burcu ya sırlarını paylaşma gözüm tutmadı kendisini:51:

çok iyi biri diyorum ama bazı yaptıklarıylaa uyuz ediyo beni... bütün yaptığı yaşadığı herşeyi biliyorumdur yalan yok. ama x le yaşadığı sorunalr filan eksik biliyorum bu kesin.

ben ona y ile geçen kavgalarımı anlatmam zaten büyük kavgamız olmuyo şükür anlatmaya gerek duymuyorum... ama bana kalkıp ben xle aramda geçen herşeyi sana anlatıyorum diyo ki anlatmadığı şeyler var dolaylı yoldan öğrendim.. sen bana niye y ile geçen herşeyi analtmıyosun diyo..

Sen büyütmüyorsun .
Arkadaşın anlayışsız sevgilisi garip .
İlginç ya .
Ayrı ayrı takılın .
Bence sizin derdiniz ne sen Burcuyu çekebiliyorsun ne de Burcu seni .

Sen büyütmüyorsun .
Arkadaşın anlayışsız sevgilisi garip .
İlginç ya .
Ayrı ayrı takılın .
Bence sizin derdiniz ne sen Burcuyu çekebiliyorsun ne de Burcu seni .

doğrudur.. ama onun beni çekemediği doğru kavga etmiyoruz diye kıskandı tamsöylemesede belli etti... vee biz aynı odada kalmadığımızdan beri yani okul kapanıp herkes kendi evinde kaldığından beri sevgilimle büyük kavgam olmuyo.. dolduruşaa geliyorum onun anlattığı şeylerle galiba :S onunla konuşsak filan sevgilimle kküçükte olsa tartışma konumuz oluyo...

kendi sevgilisi kütük diye beni kendi sevgilimden soğutmaya çalışıyo. geçen burcu xle evlenince beni ailemin yanına kaç kere gönderceksin demiş. 2 yılda bi gider bi hafta kalırsın demiş. y ile niye evlencen o seni evine göndercekmi bak gör oda iki yılda bi gönderir... bende bu konuyu açtım saçma yere kavga ettik... aniden sinirlendi göndermiyorum dedi. öyle kavga ettik siniri geçince de gönderirim tabikki gitmek hakkın her yıl 1 2 kere gdersin inşaallah dedi
bazı şakaya vurarak dediği şeylerde ezmeye çalışır gibi havası var... yada bana öyle geliyo...

offf :( buraya herşeyi yazamadımki yazsam karman çorman olcak off :(:(:(

doğrudur.. ama onun beni çekemediği doğru kavga etmiyoruz diye kıskandı tamsöylemesede belli etti... vee biz aynı odada kalmadığımızdan beri yani okul kapanıp herkes kendi evinde kaldığından beri sevgilimle büyük kavgam olmuyo.. dolduruşaa geliyorum onun anlattığı şeylerle galiba :S onunla konuşsak filan sevgilimle kküçükte olsa tartışma konumuz oluyo...

kendi sevgilisi kütük diye beni kendi sevgilimden soğutmaya çalışıyo. geçen burcu xle evlenince beni ailemin yanına kaç kere gönderceksin demiş. 2 yılda bi gider bi hafta kalırsın demiş. y ile niye evlencen o seni evine göndercekmi bak gör oda iki yılda bi gönderir... bende bu konuyu açtım saçma yere kavga ettik... aniden sinirlendi göndermiyorum dedi. öyle kavga ettik siniri geçince de gönderirim tabikki gitmek hakkın her yıl 1 2 kere gdersin inşaallah dedi
bazı şakaya vurarak dediği şeylerde ezmeye çalışır gibi havası var... yada bana öyle geliyo...

offf :( buraya herşeyi yazamadımki yazsam karman çorman olcak off :(:(:(

Canım öyle karışık anlatıyorsun ki anlamak güç .
Ama o kızın seni kıskandığı gerçek .
İstersen bana özelden yazabilirsin bazı şeyleri söylemiyorsun sanırım biri görür diye falan .

Büyüyor ve değişiyorsunuz çocukken iyi arkadaş olmanız hep iyi olmanızı gerektirmez

İnsanlar arkadaş diye sürekli birlikte takılmak zorunda da değildir.

Arkadaşınla arana mesafe koyma vakti gelmiş

Ve bir de aşk iki kişiliktir, dört değil ; bu kadar birbirinizin ilişkilerinin içinde olmayın

niye birlikte takılıyosunuz ki? hiç hoşlanmam. 4 kişi birden çıkıyorsunuz resmen :)

Büyüyor ve değişiyorsunuz çocukken iyi arkadaş olmanız hep iyi olmanızı gerektirmez

İnsanlar arkadaş diye sürekli birlikte takılmak zorunda da değildir.

Arkadaşınla arana mesafe koyma vakti gelmiş

Ve bir de aşk iki kişiliktir, dört değil ; bu kadar birbirinizin ilişkilerinin içinde olmayın

sürekli birlikte değiliz 7 aydır 3 4 kere takıldık böyle ama kavgası çok oldu işte...

Back
X