ben yada biz suçlu olmayalım isitiyorum!

Burcu X'ten ayrılırsa arkadaşlığınız düzelir gibime geldi :)

Şimdilik uzak durmakta fayda var.

Sanırım bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde, burcu ve sen, ilişkilerinizi birbirinizin ilişkisiyle kıyaslamaya çalışmışsınız, veya ara ara böyle durumlar olmuş, özellikle burcu'da. hoş bir şey değil.

bence bu ilişki konularında burcuyla araya mesafe koyma zamanı gelmiş. ilişkinizle ilgili çok bilgi vermeme, onun kendi ilişkisiyle ilgili anlattığı şeylere çok detaylı yorum yapmama gibi..

bir de, erkekler gider, arkadaşlıklar kalır. mesafe bile koysanız, erkeklerin konu olduğu şeyler için, sakın birbirinize düşmeyin derim.

Sanırım bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde, burcu ve sen, ilişkilerinizi birbirinizin ilişkisiyle kıyaslamaya çalışmışsınız, veya ara ara böyle durumlar olmuş, özellikle burcu'da. hoş bir şey değil.

bence bu ilişki konularında burcuyla araya mesafe koyma zamanı gelmiş. ilişkinizle ilgili çok bilgi vermeme, onun kendi ilişkisiyle ilgili anlattığı şeylere çok detaylı yorum yapmama gibi..

bir de, erkekler gider, arkadaşlıklar kalır. mesafe bile koysanız, erkeklerin konu olduğu şeyler için, sakın birbirinize düşmeyin derim.

haklısınız bi de işin o yanı var erkekler gider arkadaşlıklar kalır.. ben anlatmıyorum zaten o zorluyo filan öyle :S onun ilişkisine çok yorum yapıyorum bundan azaltcam..

en yakınımız olsa bile ilişkimize olan müdahaleyi kaldıramıyoruz. burda konularda önce hatun kocasuına saydırır biz yorum yapınca korumaya kalkar. sizde çok içindesiniz olayın bu kadar müdahale yorum bitirir. hem sürekli 4 lü takılmakta saçma siz ya ız kıza ya da sevgililerinizle takılın

çok karışık olmuş kendımı baya bı zorladım anlamak ıçın :1:

Şımdı bak, eskı arkadaşlıklar ıyıdır güzeldır ama ışın ıçıne erkek gırınce en ıyı dostluklar bıle bozulabılır.
hele kı böyle çıftlı takılmalarda.
Burcu ıle yıne görüş, ama sevgılını uzak tut.
Bana sankı kıskanıyormuş gıbı geldı nedense.
mesela senın sevgılın sana bı gül alıyor.
Burcu akşam manıtasına trıp atıyor bak rose3434ün sevgılısı ona gül almış sen bana nıye almıyorsun dııye vs vs..
Burcunun sevgılısıde ıstemdışı acaba benım hatun başka herıflere mı özenıyor uleen :37: dıye ortamı gerıyordur.

Sonra olan sana oluyor ve huzurunuz kaçıyor.

Bılmıyorum belkıde benım dedığım gıbı bı durum yoktur ortada ama sen yınede boşver Burcuyu felan.
İlk önce derslerıne, sonra erkek arkadaşına odaklan :29:

çok karışık olmuş kendımı baya bı zorladım anlamak ıçın :1:

Şımdı bak, eskı arkadaşlıklar ıyıdır güzeldır ama ışın ıçıne erkek gırınce en ıyı dostluklar bıle bozulabılır.
hele kı böyle çıftlı takılmalarda.
Burcu ıle yıne görüş, ama sevgılını uzak tut.
Bana sankı kıskanıyormuş gıbı geldı nedense.
mesela senın sevgılın sana bı gül alıyor.
Burcu akşam manıtasına trıp atıyor bak rose3434ün sevgılısı ona gül almış sen bana nıye almıyorsun dııye vs vs..
Burcunun sevgılısıde ıstemdışı acaba benım hatun başka herıflere mı özenıyor uleen :37: dıye ortamı gerıyordur.

Sonra olan sana oluyor ve huzurunuz kaçıyor.

Bılmıyorum belkıde benım dedığım gıbı bı durum yoktur ortada ama sen yınede boşver Burcuyu felan.
İlk önce derslerıne, sonra erkek arkadaşına odaklan :29:

o dediğin durumuun benzerini yaşadıkk yaa :O :O gül yerine başka bişeyi dersek birebir aynısını yaşadık o yüzden kavga ettilermi onu bilmiyorum.
bu sürekli kıyas yapıyoda ondan mı bu kadar kıskanç çocuk :S :S :S yazdıkça hatırladım başka konulardada Y böyle iyi şöyle iyi sen niye değilsin diyoo :S :S:S:S

o dediğin durumuun benzerini yaşadıkk yaa :O :O gül yerine başka bişeyi dersek birebir aynısını yaşadık o yüzden kavga ettilermi onu bilmiyorum.
bu sürekli kıyas yapıyoda ondan mı bu kadar kıskanç çocuk :S :S :S yazdıkça hatırladım başka konulardada Y böyle iyi şöyle iyi sen niye değilsin diyoo :S :S:S:S

Bak nasıl anladım hemen olayı :37:

Bence burcunun sevgılısı kesınlıkle ondan çıkarıyor bu huzursuzluğu.
mesela düşünsene sevgılın her gün burcu dan bahsedıyor.
rose3434 burcu sıyah bot almış çok güzel sende onu alsana, rose3434 burcu erkek arkadaşına saat almış sende bana alsana,
rose3434 burcu saçını sıyaha boyamış sende yapsana vs vs bu böyle uzar gıder

sende ee pes be adam çok ıstıyorsan burcuya gıt demez mısın? Ufacık bıle olsa aklına bı şüphe gırmez mı?
aman uzak durun bu kızdan derım ben...

Bak nasıl anladım hemen olayı :37:

Bence burcunun sevgılısı kesınlıkle ondan çıkarıyor bu huzursuzluğu.
mesela düşünsene sevgılın her gün burcu dan bahsedıyor.
rose3434 burcu sıyah bot almış çok güzel sende onu alsana, rose3434 burcu erkek arkadaşına saat almış sende bana alsana,
rose3434 burcu saçını sıyaha boyamış sende yapsana vs vs bu böyle uzar gıder

sende ee pes be adam çok ıstıyorsan burcuya gıt demez mısın? Ufacık bıle olsa aklına bı şüphe gırmez mı?
aman uzak durun bu kızdan derım ben...

aynen çok sinir bozucu bi durum :S düşünmesi bile gıcık... demedi şükür sevgilim öyle bişey dese uyuz olurum....

ben bile şüphelendim şimdi bunun sevgilimde aklımı var acaba :S tövbe tövbe...

o kadar karmaşık yazmama rağmen çözdün olayı :D
yazmadığım da bi sürü şey var ne yazsam ne yazmasam diye düşünürken öyle karmaşık olmuş kusura bakmayın :)

aynen çok sinir bozucu bi durum :S düşünmesi bile gıcık... demedi şükür sevgilim öyle bişey dese uyuz olurum....

ben bile şüphelendim şimdi bunun sevgilimde aklımı var acaba :S tövbe tövbe...

o kadar karmaşık yazmama rağmen çözdün olayı :D
yazmadığım da bi sürü şey var ne yazsam ne yazmasam diye düşünürken öyle karmaşık olmuş kusura bakmayın :)

Evet çözdüm bak, hemde bütün detayları vermemışsın, versen ohoooo daha neler çözerdım ben de boşver :ssz::1:

Sevgılınde aklı var mı yok mu bır tek sen anlarsın, uzun bı süre gözlemle, sevgılınle burcuyu bır araya getırme
bak bakalım davranışları nasıl.
4lü takılmayada son artık.

:3:

Evet çözdüm bak, hemde bütün detayları vermemışsın, versen ohoooo daha neler çözerdım ben de boşver :ssz::1:

Sevgılınde aklı var mı yok mu bır tek sen anlarsın, uzun bı süre gözlemle, sevgılınle burcuyu bır araya getırme
bak bakalım davranışları nasıl.
4lü takılmayada son artık.

:3:

aynen sevgilimle ona karar verdik 4lü takılmaya son.. :) ama bazı durumlarda nasıl onu bilmiyorum o durumuda buraya yazmak istemiyorum :S

Benim 5 yıllık dostluğum bitti. Zamanla birbirimize battık hep. Anladım ki ne kadar değer verirsen ver, ne kadar yanında olursan ol bir gün bir sebepler patlıyor her şey...
Çok zorlama derim
Ben her ne kadar üzülsem de hayatıma onsuz devam ediyorum
Kıskançlıklar, laf sokmalar sinirimi bozan her ne varsa artık hayatımda yok
Sevgilinle geçir vakitlerini, bırak onlar ne yapıyorlarsa yapsınlar
Sen onu alttan aldıkça kaprisleri çoğalmış baksana aynı benim ki, ne yaparsan yap çok değer verince böyle oluyor
Her birini işittim istisnasız
Asla alttan alma buna mecbur değilsin

Back
X