Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışma hayatı bu yaştan sonra sanırım çok zor çünkü ben burda yıllarca iş aradım ama bulamadım belki şehirde daha çok iş var ama bende her işyerinde çalışmayı uygun bulmadığım için hem benim isteyeceğim hemde beni isteyen bir iş yeri denk getirmek gerçekten zor.yaşınız gençmiş, ben olsam evi kiraya verir daha büyük şehre taşınıp çalışma hayatına atılırdım, çevremde olurdu böylelikle, ya da kardeşimin olduğu şehre giderdim, nasılsa emeklisiniz, ama evi satmazdım tabi kiraya verirdim
Aslında ben yıllarca şehir hayatında yalnız yaşadım ve o konuda deneyimliyim ve sizin söylediklerinize de katılıyorum.Aslında boş oturmuyorum bazı uğraşılarım var ama onlarda ev içinde:)Şehire dönme
Dertsiz başına dert alırsın
Kendine korunaklı bir yaşam kurmuşsun, şehirler yalnız yaşayan birine göre çok ürkütücü
Öyle yerlerde zaman daha bir zor akıyor ama kendine meşgale yaratmak en iyisi
İtiraf edeyim özendim hayatına
Biraz hareketlendirmek için günü birlik turlara falan katılabilirsin
Aslında söylediğin çok mantıklı ama beni yanlış anlamazsan benim en sevmediğim ortamlar emeklilerin sahilde oturup çay içerek geçmiş anılarını anlatmaları.Bunu 80 yaşında insanlar yapsalar anlayacağım ama henüz 50'li yaşlarında insanlar emekli olmuş,bundan sonra hayatımı yaşayacağım diyerek boş boş zaman geçiriyorlar ya ne yesem nereye gitsem bu beni çok üzüyor kendimi henüz hiç öyle düşünemiyorum.Büyük şehirde yaşamak sizin için şu saatten sonra problem olabilir. Ama bir dağ köyünde etrafınızda sizi anlayan, size dost olan hiç kimse olmadan yaşamak da çok zor olsa gerek.
Evinizi satmadan önce kiraya verip, bir sahil kasabasına falan yerleşseniz? Sizin gibi emekli insanlar çok oluyor öyle yerlerde. Severseniz evinizi satar yerleşirsiniz, sevmezseniz birkaç yıl sonra tekrar evinize dönersiniz.
Emeklilerin çok rahat yaşadığı, uygun fiyatlı, yazın da çok kalabalık olmayan beldeler var. İsterseniz tavsiye verebilirim.
Evet köy hayatını ben hep sevmişimdir çocukken de okul kitaplarındaki köy manzaralı resimlere bakar oralarda yaşamayı hayal ederdim.:)koy gibisi varmi cok sanslisin.belki ilerde evlenirsin de
İnternet evet eskiden o olmadan ne yapıyor muşuz?Sehirde kim kiminle sohbet ediyor ki? Cok zor kafaya gore insan bulmak. Sehirde de yalniz kalacaksiniz. Ki bu saatten sonra gerek yok. Mis gibi temiz hava, kendi evin, alistigin duzen. Toprak ilgini cekiyosa toprakla ilgilen, degilse ev isi. Cocuk ozlemin varsa koruyucu anne olabilirsin (evlat edinmiyosun ucret karsiligi cocuga bakiyosun)
Internet var zaten her sey elinin altinda
Bence duzenini bozma
Canım benim maaşım inan kendime zor yetiyor başka bir canın sorumluluğunu almayı hiç düşünmedim.Bende yazdıklarımı okuduğun ve düşünceni söylediğin için teşekkür ederim.bu arada bugün yaptığ9ınız yorum için çok teşekkürelr konunuza gelecek olursak bence bir evlatlık edinebilirsiniz.
Canım benim dün 5 yaşındaki köpeğim aniden öldü bu konuyu istersen hiç açmayalım ama evet yolda bulduğum bir kediyi şimdilik besliyorum ama sonrasını bilmiyorum ve dışarda büyük bir köpeğim var .Allah acılarını göstermesin.hayvan besliyor musun
bu sana iyi gelebilir