Benim arkadasim ilk evlendiginde hamile kaldi hemen canm ama dusük oldu 3 sene doktora gitmedi. Meger yumurtlamiyormuş...
Bende her hafta doktora gidince kendisine de soyledim gitti doktor pcos oldugunu soyledi. Arastirmis internetten kür getirmiş ( kendisine ozel hazirlandi) ayni zamanda klomen kullandi o ay hamile kaldi..
Sonra 2.cocuk icin doktor demis olmaz yumurtalarin cok kalitesiz ama o dogal yolla oldu.
Yine bir arkadasim evlendigi ay hamile kaldi ikinciyi planli basladi olmadi olmadi olmadi. Sonra cenazesi vardi o ay oldu.
Ben 5 senedir olmuyor sorun yok sorun bulamadiklari icin stres cok.
Çok agladim cok uzuldum kendimi hirpaladim olmadi asilama yaptirdik tutmadi kac kere klomen denedik olmadi.
Ocak ayinda tup bebege baslayacaktik cok buyuk bir sorun oldu resmen cöktüm. Çok acı cektim 1.5 ay ot gibi yaşadm gunlerce yemek yiyemedim su icemedim sagligimdan oluyodum. Sonra dedim ki bu hayatta cocuktan daha onemli seyler var ölüm gibi. Üzulmeyi hirpalamayi herseyi biraktim. Ve o olaydan sonra resmen cocuga dair hersey icimden gitti
Sogudum olmasada olur ddm. Mart ayinda esimin zoruyla tup bebek doktoruma gittik. Basladik ama o kadar isteksizim ki.
Esim heyecandan öluyo flaan. Neyse sonra ilaclara basladik heyecan hic yok hala diyorum kismet olursa olur.
Transfer gunune 1 embriyom kaldi iki damla gozumden yas geldi o kadar aninda kendime geldim. Olmassa olmaz bu hayatta cok buyuk acilar var ölum gibi dedim. Transferin 4.gunune kadar hicbisey yoktu ne heyecan ne bisey.
4.gunde test silik cikti. Cok sukur hamileyim
Ama 5 sene boyunca dedim ki aglarim kendimi paralarim bas bas bagirim hamileyim diye bundan buyuk mutluluk olamaz heralde diye. Bisey olmadi...
Cunku bu hayatta ölüm var olumun oldugu bir dunyada ne cok sevinmek gerek ne de cok üzulmek.. ocak ayinda o aciyi yasamasam tup bebek doneminde cok stresli olacaktim hergun belirti arayacaktim hergun acaba oldumu diyecektim. Herseyden once stres... ilk bebisine nasil hamile kaldiysan ikinciye de oyle kalacaksin

tam umudunu kestigin anda