ben yanlis mi anliyorum sizce

söz nişan yok.bu sene kpss ye hazırlanıyorum.abim ya düğününüzü hemen yapın dedi yada okul bitince dedi.düğün için yazı istedik onun için.nişanlı değilde yüzük takmadığımız için.burası küçük yer laf söz olmasın diye üçümüz oturuyoruz genelde.

e bi yüzük taksaydınız en azından çevreye karşı rahat olurdun yapışık üçüzler gibi dolaşmazdınız nişanlısıyla dolaşana kim ne der

Sen ciddi düsünüyorsun da sevgilin öyle düsünmüyor sanki..ben yerinde olsam ciddi bi adim atmazdim..

sürtük erkeğin hali de bir başka oluyor.
kusura bakma kendimi tutamadım,bu nedir yani kuzenine mesaj atmalar öteki numarasından filan..
kurtul bundan.aldatılma,boynuzlanma ihtimalin çok yüksek.
hele de kuzenin de karşılık verecek tıynette biriyse cinnetlerden cinnet beğenirsin.

biz hep ucumuz bulusuyoruz.kuzenim iyi kiz gosterisli birazcik ben kapaliyim.kendimi cirkin hissediyorum.beni begenmiyo mu diye aklima geliyor ama.bana karsi iyi.ama boyle yaptikca kuzenimi kiskaniyorum
Canım benim madem niyetler ciddi aileler de biliyor, o zaman sevgilini sert bir dille uyaracaksın, bir daha kuzenime özel msj atmanı aramanı falan istemiyorum diye, adam gevşek biraz kusura bakma

Soyle kuzenine tavrini koysun..derdin ne bana msj atiyorsun istemiyorum desin bakalim ne yapacak beyfendi..ama ben bu adamdan killandim bugun kuzen,yarin baskalari yani,hadi kuzeni hallettin nasil guveneceksin bundan sonra?adam resmen asiliyor

Kuzeninizde size bana şunları yazdı diyene kadar, SEVGİLİNİZE bana yazma desin bi zahmet.
Siz de artık yol verin bence, göze parmak olayını da geçmiş.
Haa ayrılamam seviyorum derseniz, o halde bırakın sohbete devam etsinler, mesajların içeriğini öğrenmemek şartı ile tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…