• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben yanlis mi anliyorum sizce

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
iyi seneler kizlar.benim 5aylik bir birlikteligim var.konuya nasil girecegimi bilmiyorum ama biz kucuk sehirde oldugumuz icin cok rahat gorusebilen bir cift degiliz ve genelde bulustugumuzda kuzenimde oluyo yanimizda erkek arkadasim kuzenimin numarasini istemisti neden istedi hatirlamiyorum simdi ama bende verdim.simdi kiza benden habersiz mesaj cekiyo whatsapp profil resmini kendi telefonuna kayit ediyo.ayrica kuzenimi kardesi icin gorussun diye kardesine numarasini verdi.ama olsun istemiyo cunki tanismak icin geldiginde ona olumsuz sayila bilecek seyler soylemis.kuzenim ukala felan demisti bunlar gibi isiyle ilgili seyler.kuzenim onun mesaj cektigini bana soyluyor ondan supem yok zaten mesajin icerigi de basit seyler ama ben kiskaniyorum.sanki kuzenime ilgisi varmis gibi hissediyorum.kiz abi diyor kardesiyle konusuyor ama yinede bu histen kurtulamiyorum.

Anlamak icin iki kez okudum..kuzeninle kardesi görüsüyor mu anlamadim da pek saglam pabuc gözükmüyor senin bu sevgili..

bilmiyorum kizlar kendi kendime kuruyorum mu diye size danismak istedim.bana karsi iyi ama kuzenime mesaj cekmesi beni kizdiriyor.kuzenim her yaptigini bana dedigi icin cektigi mesajlari soyluyor artik bana.
gecen aksam kuzenime baska bir numarasindan mesaj cekmis.korkutmak amacli yaptim diyor.bana soyledi gonderdigi mesaji.
neden gerek duyuyor boyle seye anlamadim

bilmiyorum kizlar kendi kendime kuruyorum mu diye size danismak istedim.bana karsi iyi ama kuzenime mesaj cekmesi beni kizdiriyor.kuzenim her yaptigini bana dedigi icin cektigi mesajlari soyluyor artik bana.
gecen aksam kuzenime baska bir numarasindan mesaj cekmis.korkutmak amacli yaptim diyor.bana soyledi gonderdigi mesaji.
Bu ne gereksiz,cıvık hareketler yaa?? Senin manita kuzene sarkiyo resmen. Aç gözünü yavrum,yollu bu oglan yolluuu

Sen kurmuyorsun cnm..sevgilin kurmus bi ücgen..seni de kuzeni de idare ederim havasinda..

Yaşlar kaç? Bu ne gevşeklik sevgilinizdeki yahu.

biz hep ucumuz bulusuyoruz.kuzenim iyi kiz gosterisli birazcik ben kapaliyim.kendimi cirkin hissediyorum.beni begenmiyo mu diye aklima geliyor ama.bana karsi iyi.ama boyle yaptikca kuzenimi kiskaniyorum

şahsen vermez istediğine şsteyeceğine pişman ederdim

iyi seneler kizlar.benim 5aylik bir birlikteligim var.konuya nasil girecegimi bilmiyorum ama biz kucuk sehirde oldugumuz icin cok rahat gorusebilen bir cift degiliz ve genelde bulustugumuzda kuzenimde oluyo yanimizda erkek arkadasim kuzenimin numarasini istemisti neden istedi hatirlamiyorum simdi ama bende verdim.simdi kiza benden habersiz mesaj cekiyo whatsapp profil resmini kendi telefonuna kayit ediyo.ayrica kuzenimi kardesi icin gorussun diye kardesine numarasini verdi.ama olsun istemiyo cunki tanismak icin geldiginde ona olumsuz sayila bilecek seyler soylemis.kuzenim ukala felan demisti bunlar gibi isiyle ilgili seyler.kuzenim onun mesaj cektigini bana soyluyor ondan supem yok zaten mesajin icerigi de basit seyler ama ben kiskaniyorum.sanki kuzenime ilgisi varmis gibi hissediyorum.kiz abi diyor kardesiyle konusuyor ama yinede bu histen kurtulamiyorum.

kıskanmaktan ziyade ters bir durum bence, bende olsam kızarım güven vermez kesinlikle

biz ciddi düşünüyoruz kızlar.ailelerimiz tanıstı.gelip gidiyoruz.kuzenimle kardeşinin konuştuğunu annesine kendisi söylemiş.bende bazen kendime saçmalama yok artık diyorum sonra yine başa dönüyorum.dün gece fotograf konusu geçti üçümüz arasında gece kuzenime için rahat olsun bende fotograf yok diye mesaj cekmiş :(

Back
X