Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence hiç üzülmeyin böyle dostluk arkadaşlık olmaz. bundan sonrada görüşmeyin bence. şimdi eski sevgilinize göz koyup evlenen yarın eşinizede göz koyar. neler duyuyoruz.
Yine de karşılaşırsanız yüzünü çeviren siz olmayın, onlar olsunlar.
Hiçbir şey kazandırmaz öyle insanlar, isabet olmuş bence "küsmeleri".
Çocuk gibi...
O seni dusunmemis ex'inle evlenmis. Sen diye dusunuyorsun. Mesafe birakmasi gereken, konusmamasi gereken biri varsa o sensin. Gorunce yuzune bile bakma, kafani cevir.
bence hiç üzülmeyin böyle dostluk arkadaşlık olmaz. bundan sonrada görüşmeyin bence. şimdi eski sevgilinize göz koyup evlenen yarın eşinizede göz koyar. neler duyuyoruz.
Yeni cıkmaya başladıklarında bende ona aynen öyle söyledim.. "Kızım ben bundan sonra sana nasıl güveneyim, bugün eski sevgilimle cıkıyorsun, yarın ne malum eşime göz koymayacağın" dedim.. Baya bozulmuştu ne alaka falan dedi...
Yine de karşılaşırsanız yüzünü çeviren siz olmayın, onlar olsunlar.
Hiçbir şey kazandırmaz öyle insanlar, isabet olmuş bence "küsmeleri".
Çocuk gibi...