• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben yapmiyorum oda yapmasin!

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
sinir oldum, hep oluyorum. cok kiskancim, yeni nisanlandik, ama bu taktigim ezelden beri var. hani derler ya erkeklerin kafasi ayri calisir diye, nerden duyduysam duymaz olaydim. hep soyle dusunuyorum, acaba ben yaninda yokken baska kizlara bakip beni kiyasliyo mu, benim yerime onunla beraber olmayi fantezi kurup dusunuyo mu, face te baska kizlarin profillerine bakiyo mu, diye, yeyip kemiriyo bu dusunceler beni.

guvenimi kirmak icin yaptigi tek sey, bi ayriligimizda belki birbirimizden baskasiyla daha mutlu oluruz daha iyi anlasiriz demesiydi, sanirim bu bende ezeli yara birakti ve hep dusunuyorum beni kiyasliyo mu diye, kendime gelince kendini begenmislik yaparim, kendi kafamda en azindan guzel ve iyi biriyim, ama bu konuya gelince ozguven sifir yaaa, o hep bana ne kadar guzel oldugumu soyler, am ben dusunup dusunup sinir oluyorum..

ben hic baska erkeklere bakmiyorum, dusunmuyorum, e oda bakmasin!!! belki de bakmiyo bile ama ya bakiyosa, benim aklimda her gecen kizla beni kiyasliyomus gibi, hersey zaten aklimda bin misli daha kotu gibi ya, neyse sinir oldum, boyle hissedenler var mi, yada hissetmeyenler yardim edin, beynimin soyle dusunen yerini sokturbilsem hayat ne kadar kolay olucak!

onceden hic aldatilmamis olmama ragmen, baskalarinin iliskileri hakkinda duyduklarim beni korkutuyo, ondan oyle bisey asla beklemem ama kim sevdiginden bekler ki, ona guveniyorum ama guvenmiyorum, sinirlerim allak bullak!

sinir oldum, hep oluyorum. cok kiskancim, yeni nisanlandik, ama bu taktigim ezelden beri var. hani derler ya erkeklerin kafasi ayri calisir diye, nerden duyduysam duymaz olaydim. hep soyle dusunuyorum, acaba ben yaninda yokken baska kizlara bakip beni kiyasliyo mu, benim yerime onunla beraber olmayi fantezi kurup dusunuyo mu, face te baska kizlarin profillerine bakiyo mu, diye, yeyip kemiriyo bu dusunceler beni.

guvenimi kirmak icin yaptigi tek sey, bi ayriligimizda belki birbirimizden baskasiyla daha mutlu oluruz daha iyi anlasiriz demesiydi, sanirim bu bende ezeli yara birakti ve hep dusunuyorum beni kiyasliyo mu diye, kendime gelince kendini begenmislik yaparim, kendi kafamda en azindan guzel ve iyi biriyim, ama bu konuya gelince ozguven sifir yaaa, o hep bana ne kadar guzel oldugumu soyler, am ben dusunup dusunup sinir oluyorum..

ben hic baska erkeklere bakmiyorum, dusunmuyorum, e oda bakmasin!!! belki de bakmiyo bile ama ya bakiyosa, benim aklimda her gecen kizla beni kiyasliyomus gibi, hersey zaten aklimda bin misli daha kotu gibi ya, neyse sinir oldum, boyle hissedenler var mi, yada hissetmeyenler yardim edin, beynimin soyle dusunen yerini sokturbilsem hayat ne kadar kolay olucak!

onceden hic aldatilmamis olmama ragmen, baskalarinin iliskileri hakkinda duyduklarim beni korkutuyo, ondan oyle bisey asla beklemem ama kim sevdiginden bekler ki, ona guveniyorum ama guvenmiyorum, sinirlerim allak bullak!

Bende böyleyim ama mazisi var bende.
Bundan önce aldatıldım.
O yüzden ve bu düşünce gitmiyor !

psikoloğa git bunlar normal değil.

yazık üzüldüm adama.

bazı adamlarda şanssız...hep kadınlar mı olacak.

baksa veya kıyaslasa ne olacak ki? hangimiz başka kadınları kıyaslamıyoruz kendimizle? en basiti "aaa şu kız ne güzel likit çekmiş ben neden çekemiyorum yaw" diyorum bazen..

kötüyü düşünürseniz, çağırırsınız.. gerek yok bence buna.. rahat bırakın, ne kadar bakarsa baksın, kıyaslarsa kıyaslasın.. kaldı ki her bakış kıyas içermez, bazen sadece bakarsınız.. güven önemli gerisi fasa-fiso :34:

Böyle yaşanmaz
Kendi kendine edersin

Herkes 9 aylık
Kimse senden üstün değil
Bu kadar vesvese yapma
Gerçekten kafana takman gereken bişey olursa da bunu ozaman düşünür ve ayrılırsın

bu düşünceler hayatınızı zehir etmekten başka hiçbir işe yaramaz
çok klişe olacak ama kendi başınıza çözemiyorsanız destek alın

Daha olmamış yada olmayacak şeyler için nedir bu düşünceler..
Çok sağlıksız,hem kendi,hem karşında ki insanların psikolojisini bitirirsin..
Anı yaşamaya ne dersin?ayrıca zaten olacak şeylerin de önüne geçemezsin..

Kurmalı saat gibi kurup duruyorsun...

Lorena adlı üye ile akrabalık var mı? :26:

Bu kadar kıskanç bir o bir de seni gördüm şu forumda...

bende kiskancim ama seninki kiskanclik degil, takinti..

illaki bakiyordur baskalarina.. ama bakmak var birde bakmak var yani..

Bos vaktiniz cok galiba. Bu seye gecmisinizde anisi olmadigi halde bu kadar takildiginiza gore.

en kötğsğnü düşünelimmm hadi aldatıyorr, hadi kıyaslıyorr ne olcacak canım benim eger öyle yapıyorsa zaten haketmiyordur yol verirsin zaten seni haketmemiştir, ama böyle bir durum yokken sürekli vesvese adamı yorar anın tadını çıkar, evet hayatta hiç bişeyin garantisi yok, ama unutmaki hiç bişey de adam ölümü değil..

bu kıskançlık ötesi bir durum.
kolayı var, bir gün beraber film izlersiniz biraz açık sahneler varsa filmde bakarsın bakışlarına,
yada beraber gezerken etrafında kendini kıyaslayacağın bir güzele bakıyor mu çaktırmadan kontrol edersin..

Sen, hiç eski çıktıklarınla eşini karşılaştırmadın mı? Rahat ol. Düşünmek ayrı, uygulamak ayrı

Olmayan birşey için bu kadar takıntı düşünce kavga kendi içinde savaş neden??? Olumsuzu düşünürseniz hem sizle gelir hem baksa ne olur Güzelse bakarsın yani eşimi kenara bırakayım güzel alımlı hemcinsimi görsem ben bile bakarım...

O yüzden bence siz bunları bu düşünceleri bir kenara bırakın yoksa ilişkiniz ya biter yada sürekli kavga gürültü olur sonuçta yine biter...

Iyi ya biri demis iste erkekler farkli dusunur diye.. sen bunu yanlis anlamissin. Farkli dusunmesine dusunurler de bir kadin gibi inceleyip ayrintilara girmezler. Dumduz dusunurler. Senin yaninda iken baskalarini da dusunup senle kiyaslayacak kadar ince dusunebildiklerini kim soyledi sana? Senle ancak ugrasabiliyordur zavalli o anda... :1: Bir kiza bile baksa senle kiyasladigini nerden cikartiyorsun, sen yakisikli veya karizmatik bir erkege bakinca hemen sevgilinle mi kiyasliyorsun? Kisi kendinden bilirmis de..

Kurmalı saat gibi kurup duruyorsun...

Lorena adlı üye ile akrabalık var mı? :26:

Bu kadar kıskanç bir o bir de seni gördüm şu forumda...

Kendisi hep aklıma geliyor neler yapıyor nezamandır konu açmadı diye :27: valla arkadaşım bu tavırlarınla anca nişanlını kaçırirsın sölim dr a gitmeni tavsiye ederim böyle nasıl yaşıyabiliyosunuz :ssz:

Aynı ben yatacaktım yorum yazmadan edemedim. Ben sevgilimle yan yana olduğum 9 ayın her gününü kıskançlıkla, ona baktın mı, bunu düşündün mü saçma salak düşünceler, kuruntularla harcadım. Buraya konu da açmıştım. Ne kadar saçmaladığımı söyleyenler oldu. İkimizin yakın arkadaşlarıyla konuştum. Ben de karar verdim ben bu adama güveneceğim. O günden sonra Allah'a bin şükür bir sıkıntımız olmadı. Elindeki çekiçse her şeyi çivi görürmüşsün. Yapma bunu kendine olmamış şey için kendini üzme. Sevgilim şimdiye kadar asla face ime telefonuma özel bir eşyama bakmadı. Onunla çıkmadan önce 2 senelik ilişkim vardı üstelik. Sen merak etmiyor musun bana nasıl güvenebiliyorsun dedim. Ben Allah'a güveniyorum, O nasılsa görür. Ben dua ediyorum yanlış kişi ise benim için bizi ayır diye. Allah hiç bir şeyi gizli bırakmaz. Ayrıca ben bir kişiye ilk baştan yüzde yüz güven veririm, ne kadar güvenmem gerektiğini o kendi belirler dedi. Adam doğru söylüyor sanki :) Ben dediğim gibi yapmaz diyorum, güveniyorum kafam rahat ve Allah'a şükür çok çok daha iyi anlaşıyoruz ve üzerime daha çok düşüyor artık. ;)

allah allah,
niye bu kadar takıyorsun ki. hayatın nişanlından mı ibaret?
onun aldatacağı ihtimal, ölümün geleceği kesin. boşver akışına bırak.
düşünsene kesin olan ölümü bu kadar taksan yaşayamazdın bile.....
aldatırsa aldatır, basar tekmeyi gidersin. dünyanın sonu gelmez yani.

Back
X