• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben yapmiyorum oda yapmasin!

yaprak dökümündeki ferhunde yi mi örnek aldın kendine ne yaptın:51:

sağlıklı düşünmüyorsun.:ssz:

sinir oldum, hep oluyorum. cok kiskancim, yeni nisanlandik, ama bu taktigim ezelden beri var. hani derler ya erkeklerin kafasi ayri calisir diye, nerden duyduysam duymaz olaydim. hep soyle dusunuyorum, acaba ben yaninda yokken baska kizlara bakip beni kiyasliyo mu, benim yerime onunla beraber olmayi fantezi kurup dusunuyo mu, face te baska kizlarin profillerine bakiyo mu, diye, yeyip kemiriyo bu dusunceler beni.

guvenimi kirmak icin yaptigi tek sey, bi ayriligimizda belki birbirimizden baskasiyla daha mutlu oluruz daha iyi anlasiriz demesiydi, sanirim bu bende ezeli yara birakti ve hep dusunuyorum beni kiyasliyo mu diye, kendime gelince kendini begenmislik yaparim, kendi kafamda en azindan guzel ve iyi biriyim, ama bu konuya gelince ozguven sifir yaaa, o hep bana ne kadar guzel oldugumu soyler, am ben dusunup dusunup sinir oluyorum..

ben hic baska erkeklere bakmiyorum, dusunmuyorum, e oda bakmasin!!! belki de bakmiyo bile ama ya bakiyosa, benim aklimda her gecen kizla beni kiyasliyomus gibi, hersey zaten aklimda bin misli daha kotu gibi ya, neyse sinir oldum, boyle hissedenler var mi, yada hissetmeyenler yardim edin, beynimin soyle dusunen yerini sokturbilsem hayat ne kadar kolay olucak!

onceden hic aldatilmamis olmama ragmen, baskalarinin iliskileri hakkinda duyduklarim beni korkutuyo, ondan oyle bisey asla beklemem ama kim sevdiginden bekler ki, ona guveniyorum ama guvenmiyorum, sinirlerim allak bullak!

Bıkmış ki böyle bir cümle kurmuş.

Aynı ben yatacaktım yorum yazmadan edemedim. Ben sevgilimle yan yana olduğum 9 ayın her gününü kıskançlıkla, ona baktın mı, bunu düşündün mü saçma salak düşünceler, kuruntularla harcadım. Buraya konu da açmıştım. Ne kadar saçmaladığımı söyleyenler oldu. İkimizin yakın arkadaşlarıyla konuştum. Ben de karar verdim ben bu adama güveneceğim. O günden sonra Allah'a bin şükür bir sıkıntımız olmadı. Elindeki çekiçse her şeyi çivi görürmüşsün. Yapma bunu kendine olmamış şey için kendini üzme. Sevgilim şimdiye kadar asla face ime telefonuma özel bir eşyama bakmadı. Onunla çıkmadan önce 2 senelik ilişkim vardı üstelik. Sen merak etmiyor musun bana nasıl güvenebiliyorsun dedim. Ben Allah'a güveniyorum, O nasılsa görür. Ben dua ediyorum yanlış kişi ise benim için bizi ayır diye. Allah hiç bir şeyi gizli bırakmaz. Ayrıca ben bir kişiye ilk baştan yüzde yüz güven veririm, ne kadar güvenmem gerektiğini o kendi belirler dedi. Adam doğru söylüyor sanki :) Ben dediğim gibi yapmaz diyorum, güveniyorum kafam rahat ve Allah'a şükür çok çok daha iyi anlaşıyoruz ve üzerime daha çok düşüyor artık. ;)

:nazar::nazar::nazar:Allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun inşallah kendi ilişkimi gördüm anlattıklarınızda gerçek inanca sahip insanlar böyle nefislerinin peşinden gitmeyen dürüst insanlardır zaten ...

Çok şükür benim hiçbir zaman kafamda kurup kurup kıskanma huyum olmadı. Sevdiğim adama da güveniyorum, şu ana kadar da en ufak bir vukuatı yok maşallah.

Bir araştırma okumuştum, erkeklerin bir kısmı şu kadar kadınla birlikte oldum, bu kadar bilmem ne yaptım diye böbürleniyor ya, onların büyük bir kısmı yalanmış, doğru olanlarında yine büyük bir bölümü abartılıymış. Onlara inanıp da nişanlına sarma yani, yazık, hele ki adamın hiçbir suçu yokken :)) Yapan da var mutlaka ama sevgilim bana gelip de "Artık kadınlar daha çok aldatıyormuş." diyerek "Ona mı baktın? Şunu mu beğendin?" gibi şeyler söylese tepkim çok büyük olurdu.

Selam benim günlüğü nerden buldunuz :1:
Bende böyleyim henüz bir çare bulamadım bulursanız haber edin :)

şöyle düşün, kıyaslasa bile sen bunu düşünerek kafayı yiyerek değiştiremezsin ki. adam gideceği varsa gider yani, takılma. ki kıyaslama da yapabilir hiç mi kendine güvenin yok, benim eşim beni başka kadınlarla kıyaslasın cazip geliyosa gitsin yani napıyım??

2 seçenek var
ya sen kronik takıntılı kıskançsın
ya da güvenini sarsacak bir olay olmuş
sen seç

Bende çok kıskanç-tım.
Eski ilişkimde adama nefes aldırmadım-bakkala gitse dönene kadar telefonda konuşurduk, erkek arkadaşlarıyla bile görüştürmezdim öyle çok yakışıklı da biri değildi yani ama aşk ve çocukluk diyorum.
Sonuç 6 yıl boyunca çok yoruldum, en ufak bir şey takılınmaması gereken şeyler bende derin yaralar oluştu o zaman kendime zarar verdiğimi anladım.
Bu yüzden kafandaki düşünceleri çıkar sadece bir yanlış varsa onu göstermesi için Allah'a dua et.
Onun verdiği güvenle sen de mutlu bir ilişki yürütürsün.

allah allah,
niye bu kadar takıyorsun ki. hayatın nişanlından mı ibaret?
onun aldatacağı ihtimal, ölümün geleceği kesin. boşver akışına bırak.
düşünsene kesin olan ölümü bu kadar taksan yaşayamazdın bile.....
aldatırsa aldatır, basar tekmeyi gidersin. dünyanın sonu gelmez yani.

Benim için kilit noktası bu cümle, kimseyi hayatımızın merkezine koymamak lazım. Hayat tek bir kişiden ibaret değil çünkü.. :ssz:

bu şekilde hayat çok sıkıcı olmalı,yazık.

Kurmalı saat gibi kurup duruyorsun...

Lorena adlı üye ile akrabalık var mı? :26:

Bu kadar kıskanç bir o bir de seni gördüm şu forumda...

ama benim haklı nedenlerim var kafamda kurmam için sevgilim kızlarla dolu biyerde çalışıyo malesef söylerken bile sinir oldum şu an.
konu sahibi senin nişanlın nerde çalışıyo

Ruh sağlıgınıza yazık gerçekten takmamaya düşünmemeye çalışın bazı şeyleri biraz rahat davranınca oluruna bırakınca daha güzel bazı şeyler yapmayın bunu kendinize bakın daha iyi hissediceksiniz kendinizi :23:

ama benim haklı nedenlerim var kafamda kurmam için sevgilim kızlarla dolu biyerde çalışıyo malesef söylerken bile sinir oldum şu an.

Benim erkek arkadaşımın işyerinde rus, alman, ingiliz bir sürü bayan çalışıyor. Kendi departmanın da 4 tane bayan tek erkek sevgilim çalışıyorlar bir de müdürleri erkek, facebookta da ekli, görüyorum iş arkadaşlarını. Bazen müdürü kız arkadaşını getir diyormuş, bende sevmem böyle şeyleri bildiğinden gelmez dediğin de, kızları mı kıskanır diyormuş. Hatta kızlar da bir kaç kez bizi kıskanır gibi imalar da bulunmuşlar, niye kıskanacaksam? Facebook' ta görüyorum zaten hepsini, tanışınca mı kıskanıcam.. :37:

Son düzenleme:
kendinle ilgili problemin var cnm gerçekten bir psikoloğa görün senin kendine güvenin yok bu çok kötü birşey:31:erkek arkadaşını elinde tutamadığını başkalarına gideceğini düşünmen normal değil

Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum erkeklerin beyni bizden farklı bi bayana bakarken senin benim baktığım gibi bakmıyorlar. Bende el,n erkeğine bakıp a bu yakışıklıymış falanmış filanmış demem o da dememeli seninle tamamen aynı duyguları paylaşıyorum. şu an 1.5 senedir ilişkimiz var kıskançlığımı paranoyalarımı bilir ama o da ona göre hareket eder ki ettiği için ben artık eskisi kadar kıskanç değilim. Ama ben rahatsız olacağım için açık saçık şeylere bakmaz, yanında dişi sinek geçse dönüp bakmaz. Eskiden döner bakardı gözü takılırdı falan ama aştık onları. Kıskanmanın mantıklı bir sebebi olmuyor maalesef psikolog vs de kıskançlık için çok çare değil maalesef. Nişanlın ile konuşarak eğer hoşlanmadığın birşeyi görürsen uyayararak ve birdaha yapması durumunda huzursuz olduğunu bilmesini sağlayarak orta yolu bulabilirsiniz. Ben evde yokken bile ki vardiyalı çalışıyorum o hafta sonları izinli ben çoğu zaman çalışıyorum pc başındadır sürekli ama sağolsun hiçbir hatasını görmedim o bilmese de ben onun ne yaptığını biliyorum çünkü :) ve içimde rahat. Sende onu böyle konularda tanıyabilmek için çaktırmadan denemeler, gözlerini farkettirmeden takip etme veya bi kız hakkında yorum yapmasına fırsat verme vs yapabilirsin. Sürekli kıskanmana sebep olacaksa güven duymayacakmış gibi hissedersen bir ömür yer bitirirsin kendini arkadaşım. Kıskançlığın ne demek olduğunu ve insanı ne kadar huzursuz ettiğini çok iyi bilirim. Bu duygu için daha önce aldatılmana tecrübe edinmene yada dünyanın en çirkin kadını olmana vs gerek yok. Kahrılasıca içten geliyor işte engelde olunmuyor ki :( Neyse hakkımıza hayırlısı o olsun inşallah :)

Sen, hiç eski çıktıklarınla eşini karşılaştırmadın mı? Rahat ol. Düşünmek ayrı, uygulamak ayrı

eski ciktigim olmadigi icin hayir, onunda yok cok sukur, yoksa ben kafayi yerdim herhalde hala onu dusunuyo mu diye

tip okuyor, hastanede pek derdim yok, ya zaten ona belli etmiyorum, durumda bundan ibaret kendi kafamda buyutuyorum olaylari.

onunhaberi bile olmuyo, onceden bi aralar baktigini farkettigimde soylemistim, baktigimin hic farkinda bile degilim valla dedi, yani istemeden gozu bile kaysa ben sinir oluyorum icimden. oda biliyo kiskanc oldugumu ona gore davraniyo zaten ama, benim istedigim olay ben rahat olayim, dusunmiyim boyle sacma seyleri.. hani cogunuzun dedigi gibi koy gozune rahvan olsun istiyorum ama zor ya, takinti mi takinti kahretsin

Back
X