• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yaptım siz yapmayın diye yazıyorum.

Omurboyubirkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
405
98
48
İstanbul
2 hafta önce kedimi kısırlaştırdığmı yazmıştım kedim 3 gündür kusuyodu dün veterinere götürdük kan tahlili böbrek bilmem ne bişiyi ( inanın hatırlamıyorum) 2 kere röntgen çekildi karın boşlugunda bişey vardı ama kedim kendinden geçtiği için ameliyata alamadılar ilaç verip bekledik kendine gelince ameliyata alıncaktı ama kedim kendine gelemedi 1 saat önce öldü. Sabahtan beri başında ağlamaktan başka bişey yapamadık keşke kısırlaştırmasaydık da kedim 20 tane birden doğursaydı baksaydım ben salaklık yaptım dha öncede kedimi kısırlaştırmıştım hiç bişey olmamıştı ama belli olmuyo işte minnoşum öldü bu acıyı ben yaşadım siz yaşamayın bnde bişey olmaz diyerek yaptırdım ama yarın kedimin ölüsünü almaya gidicem. Buda benim minnoşum. Eski sapasağlam hali.
image.webp

Ne denir bilemiyorum
çok üzüldüm
Allah sabır versin size
ben yıllar önce balığım öldüğünde bile çok ağlamıştım
kedi daha farklı tabii
başınız sağ olsun

Çok üzüldüm canım bunu duyduğuma çok severim kedileri.Kısırlaştırmaya çok dikkat etmek gerekiyor.Yapıldığı yer çok önemli özellikle operasyondan sonra mikrop falan kapmaması lazım..Sizinki de bir şanssızlıktır olmuş.Kendini çok suçlu hissetme derim ben ve içindeki kedi aşkı sönmesin :/

Ne denir bilemiyorum
çok üzüldüm
Allah sabır versin size
ben yıllar önce balığım öldüğünde bile çok ağlamıştım
kedi daha farklı tabii
başınız sağ olsun
Benim daha mart ayında bi kedim ölmüştü ama 15 yaşındaydı eceliyle ölmüştü bu kadar ağlamamıştım sapasağlam kediydi 1 yaşındaydı çok mutluydu bnm yüzümden öldü gitti bilmiyorum nasıl atlatıcam

Benim daha mart ayında bi kedim ölmüştü ama 15 yaşındaydı eceliyle ölmüştü bu kadar ağlamamıştım sapasağlam kediydi 1 yaşındaydı çok mutluydu bnm yüzümden öldü gitti bilmiyorum nasıl atlatıcam

Kendinizi suçlamayın bilemezdiniz ki
kısırlaştırmayı herkes yaptırıyor
acınızı yaşayın ama kendinizi sorumlu tutmayın lütfen

Başınız sağolsun çok talihsiz bir olay yaşamışsınız çok üzüldüm:(
Yalnız kedinizi sakın kısırlaştırmayına bağlamak olmamış,ha imkani olanlar kısırlaştırmasın tabi yalnız dışarıda bir cok iskence görmüs kör sagır kedicikler varken onlara haksízlık olur :( sokaklar artık çok tehlikeli oldu maalesef onlara yaşam alanı bırakmadık :(
Veterinerizden ögrendiniz mi sebebi neymiş? Başka bir hastalığı var mıymış?bir yerlerde bir eksiklik var... Kedi kısırlaştırıldıktan sonra tek sağlık problemi obezite çünkü :'(

O zaman da çok laf demistim, bakin öldü ve dedigimiz şeye geldiniz.. 20 tane de dogursa bakardim dediniz. Yazik oldu zavalliciga...

Cok üzüldüm, basınız sagolsun. Veteriner hatası olabilir mı? Ben yılbaşında kedimi kisilastirdim. Hicbir sıkıntısı yok cok sukur

Başınız sağolsun çok talihsiz bir olay yaşamışsınız çok üzüldüm:KK43:
Yalnız kedinizi sakın kısırlaştırmayına bağlamak olmamış,ha imkani olanlar kısırlaştırmasın tabi yalnız dışarıda bir cok iskence görmüs kör sagır kedicikler varken onlara haksízlık olur :KK43: sokaklar artık çok tehlikeli oldu maalesef onlara yaşam alanı bırakmadık :KK43:
Veterinerizden ögrendiniz mi sebebi neymiş? Başka bir hastalığı var mıymış?bir yerlerde bir eksiklik var... Kedi kısırlaştırıldıktan sonra tek sağlık problemi obezite çünkü :'(
Şuan tam olarak nesi olduğnu bilmiyoruz ama tek bildiğim operasyondan önce sapasağlamdı röntgende karın boşlugunda bişey vardı olmaması gereken onunda ne oldugu ameliyatta belli olucaktı ama ameliyat olamadan kedim öldü

Be
Cok üzüldüm, basınız sagolsun. Veteriner hatası olabilir mı? Ben yılbaşında kedimi kisilastirdim. Hicbir sıkıntısı yok cok sukur
bnde dha önce 2 kedimi kısırlaştırdım onlardada hiç bişey yoktu ama minnoşuma bişey oldu inanın bilmiyoruz sebebini veteriner isterseniz otopsi yaparız dedi ama yaptırmıycaz yarın alıp gömücez

2 hafta önce kedimi kısırlaştırdığmı yazmıştım kedim 3 gündür kusuyodu dün veterinere götürdük kan tahlili böbrek bilmem ne bişiyi ( inanın hatırlamıyorum) 2 kere röntgen çekildi karın boşlugunda bişey vardı ama kedim kendinden geçtiği için ameliyata alamadılar ilaç verip bekledik kendine gelince ameliyata alıncaktı ama kedim kendine gelemedi 1 saat önce öldü. Sabahtan beri başında ağlamaktan başka bişey yapamadık keşke kısırlaştırmasaydık da kedim 20 tane birden doğursaydı baksaydım ben salaklık yaptım dha öncede kedimi kısırlaştırmıştım hiç bişey olmamıştı ama belli olmuyo işte minnoşum öldü bu acıyı ben yaşadım siz yaşamayın bnde bişey olmaz diyerek yaptırdım ama yarın kedimin ölüsünü almaya gidicem. Buda benim minnoşum. Eski sapasağlam hali. Eki Görüntüle 1230722

çok tatlıymış kedin. başın sağolsun çok üzüldüm. kendini suçlama bence. birçok kedi kısırlaştırılıyor. böyle olacağını bilemezdin.

veteriner hatası olabilir gerçekten. ameliyattan sonra da tuhaf olduğunu söylüyordun.

çok tatlıymış kedin. başın sağolsun çok üzüldüm. kendini suçlama bence. birçok kedi kısırlaştırılıyor. böyle olacağını bilemezdin.

veteriner hatası olabilir gerçekten. ameliyattan sonra da tuhaf olduğunu söylüyordun.

Bilmiyoruz ki noldu veteriner hatasıda olabilir başka bişeyde olabilir ( başka olucak olasılıkta yok ama ) neoldugnu anlamamız için veteriner otopsi yaparız dedi ama yaptırmamayı düşünüyoruz

çok üzüldüm :( kedilerin kısırlaştırılması veterinerlerin de kediciklerimizin sağlıklı bir ömür sürmeleri için tavsiye ettikleri bir operasyon. o yüzden kendinizi suçlamayın. muhtemel başka bir sıkıntısı vardı ve bu yüzden uyanamadı. sıkıntının kısırlaştırmayla alakası var mı çok emin değilim ama başka bir veterinere danışıp ihmal varsa üzerine gidebilirsiniz; ama bence kendinizi yormayın. güzel bebeğinizin yerini tutmasa da bir başka yuvasız bebeği alıp sevginizi ona verin. alllah yardımcınız olsun, melek olmuş, güzel uyusun :(

Kısırlaştırmada böyle bir komplikasyon riski yok
Muhtemelen başka bir rahatsızlığı vardı
Veterinerin yakasına yapışın, mutlaka bir şey var
Benim oğlum işinin ehli olmayan, hatalı kısırlaştırma yapan bir veterinerin yüzünden 10 yıl çekti
Öldürüyordum adamı elimden alamadılar
Üzerine gidin, ne olduğunu mutlaka öğrenin
Cesedi veterinerlik fakültesine götürün ve orada otopsi yaptırın, hatalı bir şey varsa rapor tutuyorlar
Eğer veterinerin bir ihmali varsa cezasız kalmamalı

Bence kedinizde ameliyartan oncede bi sorun vardi tetikledi bnm kedim cok nazlidir narindir onu kisirlastirdik evet kilo problemi olunca diyet mamalardan almaya basladik problemi kalmadi

Back
X